Norwegian English French
Nyheter
Nyheter
 • Feb 20
  Hyggelige bord var dekket på Fisketorget denne vinterkvelden, og vi ble ønsket velkommen med et glass champagne – Nominé‐Renard Brut. Gisle Steffensen, Bailli Régional, informerte om kommende arrangementer: L’Ordre Mondial 8. mars på Vinkontoret ifm Stavanger Vinfest, ‘en annerledes kveld’ på Ostehuset i april, sommerens blåtur til Brimse i juni og Grand Chapitre‐jubileum i Sandefjord i august. Han sa også litt om foreløpig planlegging av neste års GC i Stavanger.
 • Feb 16
  Referat fra Diner Amical på Hallingstuene lørdag 20. Januar 2018 Hallingstuene på Geilo har et meget godt rykte og serverer tradisjonell fransk mat av svært god kvalitet. Frode Aga er frontfiguren, men som kjent står det som oftest en dyktig kvinne bak de fleste menn og Berit Kongsvik, Frodes kone, er intet unntak. I tillegg disponerer restauranten en meget dyktig restaurantsjef i Frank Ytterland, som leder et meget godt team.
 • Feb 15
  Så er Bailliage de Vestfold igang med nye året. Diner Amical i Vikingenes tegn på Magasinet Cafe. Menyen og kveldens tema er en forsmak på det som kommer under jubileumet i august. Fredagens Get To Gether vil også gå i Vikingenes ånd. Se referat og bilder her !
 • Jan 31
  I år som i fjor så var det rift om plassene da To Rom og Kjøkken arrangerte L’Ordre Mondial. Nå med Italia i fokus. Det var først lagt opp til et foredrag med smaking av ulike viner fra Italia, akkompagnert av noen spennende oster og skinker. Smakingen ble så fulgt opp av en hovedrett og en dessert.
 • Jan 30
  NKLs Norges Cup ble arrangert i Stavanger 26.27.febr.av Kokkenes Mesterlaug Rogaland. Bailliage de Rogaland deltok på premieutdelingen hvor Det ble delt ut diplomer og stipend til vinnerne av hhv kokker og servitører. Se referat og bilder her !
 • Jan 30
  Referat fra Grand Dîner på Boen Gård
 • Dec 28
  Bailliage de Bergen har lang tradisjon for å arrangere juleavslutninger for sine medlemmer. Vi ønsker at dette skal være en hyggelig og avslappende avslutning på et forhåpentligvis vellykket år med mange hyggelige og spennende arrangement. Skuldrene skal senkes i takt med julefreden og tankene rettes mot det nye året og de opplevelsene som venter. Se hele referatet her !
 • Dec 19
  40 års jubileum for Bailliage de Vestfold på Scandic Park Hotel Sandefjord. I løpet av 1977 ble den første avdeling innenfor Bailliage de Norvege opprettet, det var Bailliage Regional de Vestfold. Det første styret besto av Bailli Regional Otto Fredrik Borchgrevink, Vice-Chancelier – Argentier Jens Hole, Vice Conseiller Culinare Arne Gade samt Vice Conseiller Gastronomique Øystein Hofstad. Det ble samtidig arrangert en Diner Amical på Park Hotel Sandefjord.
 • Dec 19
  Kjære medlemmer og venner av Chaîne des Rôtisseurs Nok et spennende Chaîne år er lagt bak oss. Det har vært et år fylt av entusiasme, iver og kreativitet fra våre profesjonelle medlemmer som har stilt opp og laget mange flotte arrangementer for oss !
 • Nov 24
  Dear friends and members of Chaîne des Rôtisseurs Norway, On the weekend of 25 to 27 August 2017, Bailliage de Nordvestlandet had the pleasure of inviting Grand Chapitre to the capital of North Western Norway – the beautiful Art Nouveau town of Ålesund. Se referat fra de ulike arrangementene her !

Pages