Norwegian English French
Nyheter








Nyheter
  • Nov 21
    En stormfull og svært regntung fredagskveld ble til en fest og fryd for både øyne og gane! Torill og Sven Erik Renaa var vertskap denne kvelden i Renaa:Selskap ‐ en trapp ned. Vi hadde såvidt kommet innenfor dørene da vi fikk den fantastiske nyheten om at Re‐Naa ‐ i sterk konkurranse med 5 andre restauranter ‐ er kåret til Årets restaurant i Norge og dermed er Norges representant i finalen for
  • Nov 20
    Når Maître Hôtelier Kjetil Vassdal, F&B sjef Lasse Waagbø, kjøkkensjef Sigve Eliassen, restaurantsjef Hege Marie Hermstad og vinkelner Petter Rusten inviterer til en opplevelse i Nidelvens ånd, så vet vi at vi har noe stort å se frem til. Se referat og bilder her !
  • Nov 15
    Potetkjelleren er en kjeller med lange tradisjoner i Bergen. Selve kjelleren har opprinnelse fra 1400 tallet, lenge før poteten kom til Europa. Den ble opprinnelig brukt til husdyrhold og etter hvert til oppbevaring av poteter. Restauranten har tatt i bruk både de gamle, fredede kjellerrommene og bygningen som er bygget over jorden, der kjøkkenet er installert. Nye eiere har drevet restauranten de siste 1,5 årene og har fått
  • Nov 11
    Bailliage de Sørlandet hadde gleden av å invitere til årets torskemiddag på restaurant Sjøhuset i Kristiansand. Bailli Régional Jørgen Aall Flood hadde gleden av å ønske 57 deltakere velkommen. Han benyttet også anledningen til å informere om bruken av medlemskortet, programmet for 2018, og sist men ikke minst hylle lærlingene som vant Sølandsmesterskapet. Servitørlærlingen kom fra Kilden Kulur og Konserthus, men kokkelaget kom fra Restaurant Sjøhuset og Bønder i Byen.
  • Nov 11
    Bailliage d’Oslo takker Grand Hotel Oslo for et meget flott gjennomført og vellykket Grand Dîner! Vi fikk en utrolig velsmakende 5 retters meny som var delikat anrettet med deilige og passende viner til maten. Det var utsøkt atmosfære i ærverdige Rococo og vi fikk utmerket service. Vi kommer gjerne tilbake! Vi takker også alle medlemmene og gjestene som bidro til å gjøre kvelden uforglemmelig.
  • Nov 09
    Dette hadde vi gledet oss til lenge, og Vinkontoret og Egget innfridde for de ca 30 Chainemedlemmene og gjestene som deltok denne regnfulle høstkvelden! Vinkontoret er vinkelnerne Emil Heimdal og Christoffer Ingebretsens nye vinbar i Stavanger. Her serveres alt fra gamle klassikere til innovative nye vintyper – og det var det siste vi fikk prøve oss på.
  • Nov 06
    Kokkenes Mesterlaug Rogaland sto for arrangementet for å kåre deltakere til Norges Cupen 2018. Arrangementet var lagt til Jåttå Videregående Skole med sine flotte fasiliteter. Hoveddommer var Tom Helge Sørensen, Frode Selvåg, Tommy Ranti og Oldermann Anita Løyning. Se referat og bilder her ! 
  • Nov 06
    Denne høsten var det, bokstavelig talt, duket for servitørfaget i Bergen. NM for servitører ble arrangert som et samarbeid mellom Servitørlauget KKHR og Norges Kokkemesterlaug, NKL. A La Carte Messen i Bergen var teknisk arrangør og mesterskapet gikk av stabelen i Grieghallen helgen 28. – 29. September. Arrangementet gikk samtidig med NM i kokkekunst og markerte på den måten norsk kulinarisk tradisjon på en helhetlig måte.
  • Nov 06
    Bekkjarvik Gjestgiveri, Asta og Øystein, Arnt og Ørjan, alle med etternavnet Johannessen, står for oss i Baillage de Bergen som symboler på gjestfrihet, vennlighet og kvalitet. Ørjans kompetanse er udiskutabel og tittelen i Bocuse d´Or 2015 representerer det ypperste en kokk kan oppnå. Men hans tvillingbror Arnt representerer stabilitet og soliditet et kjøkken ikke kan klare seg uten, noe tittelen årets kjøkkensjef 2015 ikke levner noe tvil om.
  • Nov 06
    Bergen is a city of trade. For many years the Merchants of Bergen has travelled far and near to sell our fish and buy products of interests from our customers. The result is that most Norwegians and especially those from Bergen, love to travel.

Pages