Norwegian English French
Nyheter
Nyheter
 • Sep 19
  Her finner du protokollen fra Generalforsamlingen i Chaîne des Rôtisseurs fredag 25 august 2017 i Ålesund.
 • Sep 05
  1. september Smaken av Omakase – Dinner Amical Omakasen til Njål Gaute Solland trenger ikke nærmere introduksjon. At restauranten har verdens beste sushikokker ombord, var mer enn tydelig under den svært vellykkede Diner Amical i lokalene til Sabi Sushi på Hinna, Stavanger. Her var det lagt mye arbeid og omtanke i menyen og utvalget av viner. Mer enn 30 fremmøtte inkludert mange gjester, fikk en reise i sushiens verden som vi sent glemmer!
 • Jul 25
  Utdeles av Chaine des Rotisseurs Bailliage de Rogaland i samarbeid med Gladmat. Årets vinner har over flere tiår vært en viktig og svært aktiv pådriver for utvikling av bærekraftig utnyttelse av naturens vekster. Han kom til Ryfylke i 1987 for å finne en eiendom med større hage enn den hadde i Stavanger. Det endte med 320 mål. Mer om vinneren !
 • Jun 29
  Bailliage De Vestfold arrangerte sin Sommer Amical privat hos Lotte og Rolf Johannessen. Det var på deres hytte i Lahellefjorden. Vi ankom i strålende sommervær hvor Lotte og Rolf tok oss varmt imot med en nydelig champagne. Se referat og bilder her !
 • Jun 24
  Formålet med middagen var å utfordre og skape en opplevelsen av hvordan man kan utnytte kvalitetspølser til gourmet mat. Det ble en lærerik og inspirerende kveld for
 • Jun 19
  Bailliage Régional de Sørlandet hadde gleden av å invitere medlemmer til Sommerarrangement 16. juni 2017 hos Hilde og Vidar Røinås, nærmere bestemt på Vesøya i Grimstad. 51 feststemte gjester hadde lyst til å innlede sommeren sammen med gode Chaîne‐venner. Vi er såheldige åha noen fantastiske mennesker i vå midte som stiller sine boliger til disposisjon for oss, og såslo væet til nok en gang. Det begynte med litt duskregn under riggingen, og såklarnet det opp til skyfri himmel nå gjestene ankom.
 • Jun 14
  Ny vellykket Grillaften på Scandic Hell Hotel fredag 09. juni På tradisjonelt vis gikk det siste arrangementet før sommeren til Baillage Trøndelag på Scandic Hell Hotel.I år som i fjor var det samtidig VM i Rallycross på Hell, noe selvfølgelig hotellet var pyntet opp til.
 • May 16
  Vice Echanson Jan Stabell ønsket velkommen til det første arrangement i 2017 i regi av L´Ordre Mondial Sørlandet, på Lillesand Hotel Norge. 26 forventningsfulle medlemmer av Chaine des Rôtisseurs og L órde Mondial ankom hotellet, hvor sommelier Steinar Hotvedt fra Haugen gruppen var klar for å presentere kveldens viner. Se referat og bilder her !
 • May 04
  Dîner Amical på 30‐års jubileum I 1987 etablerte den alltid blide og gjestfrie Herbert Klein byens velkjente fiskerestaurant; Havfruen i Kjøpmannsgt. Så i år er det 30‐års jubileum som markeres i flere vendinger. Denne gangen var det vår tur i Chaine Des Rotisseurs å bli med på feiringen. Onsdag 26. april møtte således ca. 45 forventningsfulle gjester utenfor Havfruen hvor vert Herbert tok imot oss i kjent humørfylt stil.
 • May 02
  Onsdag 26. april møttes 19 deltagere til en fantastisk opplevelse på Stock Spiseri & Drikkeri, hvor mat og ikke minst drikke til maten stod i sentrum! Bailliage d'Oslo Vice-Chargé de Mission Asbjørn Tysland ønsket velkommen. Daglig leder Kjell Arne Johnsæter fra Stock presenterte kveldens meny og fortalte om konseptene. Odd Nelvik fra Det Norske Brenneri presenterte entusiastisk sine produkter som vi også fikk smake på både bart og i drinker – til stor glede for alle gjestene!

Pages