Conseil Régional

  Bailli Regional
  Gisle Steffensen
  gisle.steffensen@getmail.no
  Mobil 90955194

38 år etter at Gisle hadde sin første sommerjobb på Sola Strand Hotel var han tilbake som Direktør. I mellomtiden hadde    han rukket å opparbeide spennende erfaringer gjennom ulike roller innenfor hotell og restaurant både sør, øst og vest i      landet, i Nordsjøen og Karibia. Også faglig leder for all mat, drikke og innkvartering på Lillehammer Ol-94 som kontraktør    til Looc.   Den erfarne hotelieren har i tillegg hatt en rekke tillitsverv, eksempelvis både som President av British Virgin  Island Tourist Board og som Styreformann i De Historiske Hotel & Spisesteder. Var en av stifterne av Chaine des  Rotisseurs i Rogaland i 1983.

 

(Bilde kommer)

 

 

 

  Vice- Argentier
  Anne- Marie Hanssen
  Tel: 90662841
  e-mail:
  anne-marie@hbhps.no

En av veteranene i vårt Chaine som har holdt styr på medlemslister , økonomi ,påmeldinger gjennom mange år. Medlem fra 1990

 

  Vice-Conseiller Culinaire
  Tom Helge Sørensen
  Tel: 918 30 892
  tom@ostehuset.no

Grunder og driver av Ostehuset i Stavanger sammen med sin kone. 4 restauranter og ny storsatsing på gang. Utgiver av flere bøker om ost og en aktiver pådriver i kokkelauget. Lang faglig erfaring b.la som tidligere  F & B Manager på Radisson Atlantic i Stavanger. 

  Vice-Chargé de Presse           Morten B. Tidemann
  Tel: 922 41999
  Email: mbt@ligl.no

Praktisernde advokat med en brennende interesse for god mat og drikke som også holder vår Facebook side oppdatert gjennom travle dager 

  Vice-Chargé de Missions
  Karin Våland Sandvold
  Tel: 957 68 320
  Email: karin.vs@lyse.net

Etter å ha arbeidet innen HR, organisasjon og ledelse i Norge og internasjonalt, bl.a. som personaldirektør i Shell og Hydro Aluminium,  og sist som direktør for lederutvikling i Statoil, er Karin nå pensjonist. Hun har alltid hatt stor interesse for mat, vin og hyggelige samvær rundt bordet, både hjemme og i sitt engasjement i Chaine. Gjennom sine utenlandsopphold har hun lært  å sette stor pris på mangfoldet i ulike kulturer og tradisjoner. Etter årene på jobb i Malaysia er hun spesielt glad i asiatisk mat, med gode krydder og het chili!