Planlagte arrangementer

Planlagte arrangementer 2017:

 

Ultimo august – Bergen Vinfest

Årets vinfest blir garantert like bra som fjorårets. Vær oppmerksom på at det er rift om billettene til Vintoget, samt at mange av restaurantene som deltar i vinfesten har noe begrenset plass på sine Winemaker’s Dinner. Følg med på www.bergenvinfest.no for nærmere informasjon.

 

Primo september – Bergen Ølfestival

Bergen Ølfestival har befestet sin posisjon og er meget populær. Vel møtt til en festival med mange spennende øltyper, både lokale og de langveisfra. Følg med på http://bergenolfestival.no/

 

Fredag 8. september - Sensommerarrangement på Bekkjarvik Gjestgiveri

Vi har gode minner fra Bekkjarvik Gjestgiveri. Ørjan Johannessens posisjon og evner som kokk er udiskutable, men Arnt Johannessen, Asta og Øystein, sammen med det øvrige personalet, bidrar i høyeste grad til å gjøre spisestedet til et solid og meget spennende arrangør av våre middager. Vi er sikre på at dette blir et av høydepunktene i 2017 og vil holde dere oppdatert om meny og priser, både på måltid og overnatting.

Se egen invitasjon her !

 

Torsdag 28. september – søndag 1. oktober – Chaine-tur til Grand Chapitre, Budapest

Bailliage de Bergen inviterer, tradisjon tro, til mat- og vintur høsten 2017. Årets tur går til Ungarn og Grand Chapitre i Budapest 28. september til 1. oktober. Dette blir en fin mulighet til å oppleve et Grand Chapitre i utlandet sammen med Chaîne-venner fra Norge. Dersom det er noen som venter på intronisasjon, så har de mulighet til å bli intronisert i Budapest.

Se detaltjert invitasjon her !

Påmeldingsskjema til arrangementet finner du her !

 

Høstarrangement på Potetkjelleren – tentativt uke 44

Potekjelleren har levert flotte middager til oss ved flere anledninger og blir nå medlemsrestaurant. Dette kan ikke forbigås i stillet. Vi arrangerer en flott høstmiddag ultimo oktober og ser fram til gode smaker og nydelig drikke i de tradisjonsrike lokalene. Nærmere informasjon kommer.

 

Onsdag 20. desember – Jul på Bryggeloftet

Tradisjonen tro arrangerer vi vårt julearrangement i desember. Bryggeloftet har svært lange tradisjoner og serverer alltid meget god lutefisk. Bergenserne går mann av huse når denne råvaren kommer på menyen og bestiller bord, år i forveien. Det er derfor nesten umulig å få plass. Vi er heldige å ha daglig leder Gaute Birkeli i vårt styre og han har satt av 30 plasser til oss denne kvelden. Dere kan glede dere!

 

Andre arrangementer:

Vi vil også neste år invitere medlemmer av Chaîne og deres venner til andre mat- og vinarrangement som vi får informasjon om. Det vil sendes ut informasjon om disse etter hvert.

 

Påmeldinger og spørsmål til Bailli Regional Bjarte Askeland
     Vilhelm Bjerknes´ vei 46, 5081 Bergen
     epost: bas@bbb.no
     Telefon +47 410 28 00

 

Vennlig hilsen

Bjarte Askeland
Bailli Regional