Conseil Régional

 

 

Bailli Régional

Erling Faksvåg
Mobil: 92497996
CdR.Nordvestlandet@gmail.com

 

 

Erling har siden 2013 vært ansatt ved Quality Hotel Grand i Kristiansund. Han har lang erfaring fra hotellbransjen med blant annet 19 år ved Hotel Ullensvang i Hardanger. Han ble medlem i Chaîne des Rôtisseurs i 1999 og har i en årrekke sittet i styre i Baillage de Bergen. Erling har vært en ivrig pådriver for å arrangere mat- og vinturer i regi av Baillage de Bergen, og i å inspirere til deltakelse på Chaîne des Rôtisseurs arrangement i utlandet. 

 

 

Vice-Argentier

Jan Arne Osen
Mobil: 91580922
 jaosCdR@online.no

Jan Arne representerer de absolutte amatører. Han har hele livet likt å spise god mat. I noen år har nysgjerrigheten for god og tilpasset drikke til maten vokst og da han ble kjent med Chaine var det et godt og naturlig sted å utvide kunnskapen.
Jan Arne har ingen utdanning innen mat, drikke eller reiseliv. 1978-1988 var arbeidet i skranken på Ålesund postkontor, senere med dataundervisning. Ble 1.1.1998 overført til Postens IT firma som nå heter TietoEvry. Arbeidsoppgaver var primært med Post i Butikk og deltakelse i større utrullingsprosjekter. 

 

 

Vice-Conseiller Gastronomique

Anne Beate Giske
Tlf. privat: 70 12 02 30
Mobil: 917 56 820
E-post: anne-beate@giske.com

 

 

Anne Beate er utdannet sykepleier og jordmor. Hun har jobbet på sykehuset i Ålesund, samt som kommunejordmor i Giske kommune. For tiden har hun stilling som kommunejordmor, i Ålesund kommune. Hun har hatt interesse for mat så lenge hun kan minnes, og er en ivrig bærplukker og soppsanker. Forvaltning av det naturen gir, samt kortreis og norskt, står høyt i kurs. Hun er spesielt glad i Frankrike, og på turene dit er det mat og matkultur som utforskes nøye. Anne-Beate har vært medlem i Chaine, siden 1997, hun har sittet i conseil regional i en årrekke.

 

Vice-Conseiller Culinaire

Nils Henning Nesje
Mobil: 932 67 090
E-post: nesje@matmedhjerte.com

Nils Henning er daglig leder, kokk og kreativ mester i Matmedhjerte AS. Nils Henning er matentusiast og har jobbet for å fremme nær og lokal mat lenge før det ble et begrep. Han er også ivrig engasjert i å bidra med sine kunnskaper i Zanzibar.

Nils Henning har vært medlem i Chaîne des Rôtisseurs siden 2020.

 

Vice-Echanson

Mikael Forselius
Mobil: +47 932 01 004
E-post: mikael.forselius@62.no

 

Mikael Forselius tiltrådte i 2023 som CEO for 62°NORD Hotels & Adventures.
Fra februar 2017 var han hotelldirektør ved Britannia Hotel og har ledet arbeidet med utviklingen av nye Britannia Hotel fra ide- og konseptutviklingsfase, nyåpning til femstjerners kultur, som har gitt flere anerkjente priser og utmerkelser. I løpet av få år gjorde han hotellet til et av de mest omtalte i Norge. Han gikk fra suksess på Røros til suksess i Trondheim. Han har også skrevet matboken Matauk. Han ble medlem i Chaîne des Rôtisseurs siden 1999 og har i flere år vært Vice-Conseiller Culinaire i Baillage de Trøndelag.