Conseil Régional

Roar portrett

Bailli Régional
Roar Hildonen
Telefon +47 913 10 000
roar@2rok.no

 

Roar er utdannet servitør og bartender med 35 års erfaring fra restaurantbransjen. Han har eid og drevet flere av Trondheims mest kjente restauranter siden 1993. Har siden 2005 vært medeier og drevet To Rom og Kjøkken og E.C. Dahls Pub og Kjøkken fra 2016. Roar er verdensmester i Cocktail i 1993, samt er Norges eneste innehaver av John Whyte Memorial Trophée (1998), barfagets høyeste internasjonale utmerkelse. Som restauratør er Roar lidenskapelig opptatt av de mange fantastiske  råvarene fra Trøndelag. Roar ble kåret til Årets restauratør i Norge 2015. Roar har vært Bailli Regional for Chaine des Rotisseurs Trøndelag siden 2010

Hege

Vice Chancelier Argentier
Hege Jullumstrø Hildonen
Telefon +47 926 68 407
hege@chaine.no

 

Hege startet i restaurantbransjen i 1986, og var noen år litt frem og tilbake mellom bransjen og andre jobber. Under et opphold med familien i Frankrike i 2004-2005 fikk Roar og Hege ideen om å starte To Rom og Kjøkken i Trondheim sammen. Fra da har de eiet og drevet restauranten med suksess, og høsten 2016 åpnet de i tillegg en ny restaurant på tradisjonsrike E.C.Dahls Bryggeri. Hege har ansvar for kontoret, bookinger, regnskap og annet administrativt i firmaet. I Chaine des Rotisseurs ble det derfor helt naturlig å ta rollen som Chancelier og Argentier da Roar tok over som Bailli i 2009.  Hege er i tillegg Formann i foreningen «Trondhjems Hotelleieres og Restauratørers Dameforening», en 85 år gammel forening som samler gamle og litt yngre damer fra bransjen til månedlige treff for hygge og erfaringsutveksling.

 

 

Rune portrett Vice Conseiller Culinaire
Rune Nordstokke
Telefon +47 993 89 233
rune.nordstokke@radissonblu.com

 

Rune har 20 års hotellerfaring i både inn og utland. Siste 12 årene har han jobbet som direktør på flere hoteller i Trondheim og Trøndelag, hvor av to perioder på Radisson Blu Royal Garden Hotel. Første periode mellom 2005 og 2010, for deretter å returnere til hotellet i 2015. Rune har sittet i styre til det lokale bailliet siden 2005. I tillegg er han engasjert i flere reiselivsorganisasjoner, som Visit Trondheim og NHO reiseliv. Er veldig interessert i mat og vin og tar gjerne på seg kokkeforkle, dog som amatør.

 

 

Arve_portrett_chaine

Vice Chargé de Missions
Arve Tokle
Telefon +47 976 07 674 
arv-tokl@online.no

 

Arve har over 30 års erfaring fra hotell og restaurantbransjen. Er utdannet kokk og har mange års ledererfaring i bransjen, blant annet jobbet som kjøkkensjef på Radissonblu Royal Garden hotel samt andre etablissementer. Utover dette har han utviklet cateringselskaper og arbeidet som hotelldirektør på tradisjonsrikt hotell som er tilknyttet «De historiske hoteller».  Som Chaine medlem gjennom mange år har jeg hatt gleden av å oppleve hvor mye medlemsbedriftene legger sin ære i å bidra til den kvalitetsmessige utvikling på råvarer og faglig dyktighet i vår region, derfor er medlemskapet i Chaine viktig som pådriver for faglig utvikling og rekruttering samtidig som man treffer nye og gamle venner.

 

 

Tom 100  150 Vice Chargé de Presse
Tom Rognes
Telefon +47 990 96 401
tom@rognes.net

 

 

Utdannelse: Befalsskole og Krigsskole

Yrkeskompetanse: Major og totalt 34 års fartstid som yrkesoffiser i Forsvaret. Tjeneste i både inn- og utland. Mesteparten av tiden innen Hærens samband, med ansvar for ulike kommunikasjons- og informasjonssystemer.

Tillitsverv: Styremedlem i NATO Joint Warfare Center sin vinklubb i Stavanger 2005-2010

Er medlem grunnet en genuin interesse for mat og vin og ikke minst beundringen av alle de flotte dedikerte menneskene som lager fantastiske opplevelser. Elsker å dele disse opplevelsene med andre rundt et bord. Jakter selv og har en stor forkjærlighet for kortreist og "ekte" mat. Her er Chaîne des Rôtisseurs en utmerket arena.

 

 

Torfinn.jpg Vice Echanson 
Torfinn Lerstad
 Tlf:+47 907 53 211
torfinn.lerstad@radissonblu.com

 

 

 

 

 

Torfinn har mer enn 35 års erfaring fra bysse, restaurant og hotell. Først som elev ved Trondheim kokk- og stuertskolen både som kokk, stuert og servitør. Seilte som kokk på de syv hav og servitørerfaring fra rundt omkring i byen. Ble fast ansatt på Radisson Blu Royal Garden hotel  i 1987 som bankettservitør, senere som hovmester og drikkeansvarlig. Er den første i Norge med Sommeliereksamen, og som ble tatt ved Restaurantakademien i Stockholm i 1989. Underviste ved Trondheim kokk- og stuertskole i servitørklassene fra 1989-1996. Hadde tilretteleggingen av Signingsmiddagen 1991 og 60-årsdagene 1997 i Stiftsgården. Har jobbet med Chaine des Rotiseurs arrangement på Royal Garden hotel siden 1991. Torfinn har væt medlem i Chaine des Rotiseurs siden 2010 og sittet i styret til det lokale bailliet de siste årene?  

 

 

 

 

 

 

Lars-2 - Small.jpg

Vice Conseiller Gastronomique
Lars Vinje 
Telefon +47 930 83 721
lars.vinje@smn.no 

 

 

 

Lars er økonom og startet sin yrkeskarriere i Müllerhotell-kjeden først på 80-tallet hvorav 5 år som økonomisjef. Han har vært direktør for Thon Hotel Prinsen i 11 år; og direktør for Scandic Solsiden og Scandic Residence i 2 år . Har hatt en rekke tillitsverv,  bl.a styremedlem i Visit Trondheim i 8 år, leder i 4 år av disse. I dag er han banksjef i SpareBank 1 SMN i Næringslivsavdelingen. Har vært medlem i CDR i en årrekke; og det skyldes interesse for god mat og drikke samt treffsted med mange hyggelige mennesker.