Bailliage de Trøndelag inviterer til Dîner Amical

Bailliage de Trøndelag inviterer til Dîner Amical på E.C.Dahls Pub og Kjøkken.

E.C. Dahls Pub and Kjøkken åpnet i august 2016. Det ligger i det renoverte bryggeriet E.C. Dahls Bryggeri i Strandveien, som ble etablert i 1856, det er et av Norges eldste bryggerier.

Restaurant og pub

Det er nå et åpent bryggeri der guidede turer i bryggeriet er organisert, inkludert ølsmaking. Alexander Skjefte, medeier og daglig leder for restauranten, er en av de første utdannede ølsommelierene i Norge. 
Puben tilbyr et utvalg av over 250 forskjellige øl, på flaske og kran. 20 eksklusiv E.C. Dahls-øl og andre utvalgte bryggerier kan prøves fra fat, og drikkemenyen oppdateres kontinuerlig med nye øl som kommer inn. 
Restauranten tilbyr menyer basert på og skreddersydd for å nytes med øl. Puben har plass til omtrent 60 gjester med ekstra sitteplasser utendørs. Restauranten, med sin unike atmosfære, er en super setting for lange og korte middager. 
Menyen fokuserer på smakfull mat, med spesielt fokus på å kombinere øl og mat. Restauranten har omtrent 70 seter.

Selskapslokalene i 2. etasje.

Selskapslokalene våre har plass til opptil 160 personer, her kan servering kombineres med ølsmaking, matkurs og lignende aktiviteter. For mindre grupper kan området deles inn i fire enkeltrom fra 28 til 50 personer om gangen.

Detaljert informasjon og påmelding vil bli lagt ut her i forkant av arrangementet.

www.ecdahls.no