PROGRAM

 

 

Fredag 23 August

Generalforsamling

Radisson Blu Atlantic Hotel kl. 16.30
 Alle medlemmer er velkomne til Generalforsamlingen.

"Get together" på Flor & Fjære

Båtavgang kl. 18.00 (presis!) fra Strandkaien, med fremmøte på kaien kl. 17.40. Det blir også felles avgang fra hotellresepsjonen på Atlantic kl. 17.30 for de som ønsker følge.

Etter en 20 minutters båttur fra Stavanger stiger vi i land i blomsterhavet på Flor & Fjære til en aperitif. Vi får så en omvisning i hagen, der stedets vertskap deler sin historie med oss. Etterpå går vi til bords for å nyte kjøkkensjef André Mulders delikate buffet med inspirasjon fra hele verden, med fiskesuppe til forrett. Vi koser oss på Flor & Fjære utover kvelden – inne og ute i den vakre hagen - fram til båtavgang kl. 22.30. 
​​​​​​​

Antrekk: Casual m/kjede og gode sko. Vi satser på fint sommervær, men ta gjerne med en varm jakke.
Pris: Medlem kr. 1700,-/gjester kr. 1800,-. Prisen inkluderer transport tur/retur med båt, aperitif, omvisning i hagen og middag med drikke.

 

Lørdag 24 August

 

Byvandring i Stavanger

Avgang kl 10:30 fra  Radisson  Blu Atlantic Hotel

Guiden vil lede deltakerne forbi de historiske stedene – Gamle Stavanger, Domkirken fra 1200-tallet, butikkgatene og det moderne Oljemuseet. Underveis blir det også anledning til å smake øl fra byens kjente bryggeri – Lervig. Ølsmakingen finner sted i Skagen 18, en av Stavangers eldste og vakreste bygninger med en historie som går tilbake til begynnelsen av 1700-tallet. Eiendommen har vært i Hansen-familiens eie i over 300 år

Pris:  Medlem/gjester kr. 150,- 

Antrekk: Casual og gode sko

Lunsj på Ostehuset Domkirkeplassen, med Ostehuset og Sabi Omakase
De som deltar på byvandringen, går direkte derfra til Ostehuset. For de som ønsker følge, er det avgang fra Atlantics resepsjon kl. 12.35.

Resten av året heter de Ostehuset og Sabi Omakase, men denne fine lørdagen slår Ostehusets Hanne Berentsen og Tom Helge Sørensen seg sammen med Omakases Roger Joya og tilbyr oss en helt spesiell 4-retters forbrødringslunsj, med tilhørende drikke i det nyrestaurerte Norges Bank-bygget. De lar lokale helter spille de fleste hovedrollene. Velkommen til fusjonskameratene "Sabihuset & Osteomakase".

Antrekk: Casual m/kjede
Pris: medlem kr. 975,-/gjester kr. 1075,-

 

Intronisasjon
Frimurerlosjen i Stavanger, Løkkeveien 8, kl. 17.00

Det blir avgang fra Atlantics resepsjon kl. 16.45 for de som ønsker følge.

Intronisasjonen finner sted i Frimurerlosjen (like ved Radisson Atlantic). For å få kjedet MÅ man melde seg på intronisasjonen. Denne høytidelige seremonien er også åpen for dere som ønsker å være publikum.  Et glass bobler vil bli servert.
 

Antrekk: Smoking m/kjede
Pris: medlem/gjester kr. 150,-

undefined

 

Grand Dîner på Radisson Blu Atlantic Hotel

Atlantic Hall kl. 19.00

Det er duket for en flott Grand Dîner i det som i en årrekke har vært Stavangers storstue og nå nyoppussede Atlantic Hall. Her har det i mange tiår vært store selskaper og viktige begivenheter.

Vi møtes til aperitif, og så ønsker kjøkkensjef Daniel Rougé Madsen og hans stab oss velkommen til bords til en strålende fem-retters festmeny, basert på lokale råvarer med tilhørende viner!

Antrekk: Smoking/mørk dress m/kjede
Pris: medlem kr. 1800,-/gjester kr. 1900,-

                   

Søndag 25. August

Fjordcruise til Lysefjorden
Avgang med Rødne Fjord Cruise fra Strandkaien, med oppmøte senest kl. 09.30. Felles avgang fra Atlantics resepsjon kl. 09.15 for de som ønsker det. Retur kl. 13

For de av dere som har lyst til å ta en tur på fjorden før søndagens lunsj, inviterer vi til et fjordcruise til Lysefjorden - en av verdens vakreste fjorder. Der vil dere se den berømte Preikestolen som rager høyt over fjorden. På rundturen får du også oppleve den sagnomsuste Fantahålå og smake på friskt fjellvann fra Hengjanefossen.

Antrekk: Casual. Ta gjerne med en varm jakke.
Pris:  medlem/gjest kr. 500,-

 

 

Lunsj på Fisketorget

Strandkaien 36, kl. 13.00

Det blir felles avgang for de som ønsker det fra Atlantics resepsjon kl. 12.50.  De som er med på fjordcruise går direkte til Fisketorget etter ankomst Stavanger.

Vi avslutter Grand Chapitre med lunsj på Fisketorget, der Karl Erik Pallesen - landslagskokk og vinner av TV3s Mesterkokk i 2012 - og hans stab holder søndagsåpent for oss. De serverer en to-retters meny med tilhørende drikke.

Antrekk: Casual m/kjede
Pris:  medlem kr. 560,-/gjester kr. 660,-