PROGRAM

 

 

Fredag 23 August

Generalforsamling

Radisson Blu Atlantic Hotel kl. 16.30
 Alle medlemmer er velkomne til Generalforsamlingen.

"Get together" på Flor & Fjære

Båtavgang kl. 18.00 fra Strandkaien

Grand Chapitre innledes med et besøk til Flor & Fjære – verdens  nordligste palmeøy og stedet 'hvor regnbuen traff jorden'. På denne  øya midt i Ryfylkefjordene er det gjennom mange år skapt et hageparadis, med palmer og tusenvis av eksotiske planter og blomster i alle regnbuens farger.

​​​​​​​Etter en 20 minutters båttur fra Stavanger stiger vi i land i blomsterhavet på Flor & Fjære. Vi får først en omvisning i hagen, der stedets vertskap deler sin historie med oss. Etterpå går vi til bords for å nyte kjøkkensjef André Mulders delikate buffet med inspirasjon fra hele verden, med fiskesuppe til forrett. Vi koser oss på Flor & Fjære utover kvelden – inne og ute i den vakre hagen - fram til båtavgang kl. 22.30. 
​​​​​​​

Antrekk: Casual m/kjede og gode sko. Vi satser på fint sommervær, men ta gjerne med en varm jakke.
Pris: Medlem kr. 1700,-/gjester kr. 1800,-. Prisen inkluderer transport tur/retur med båt, aperitif, omvisning i hagen og middag med drikke.

 

Lørdag 24 August

 

Byvandring i Stavanger

Avgang kl 10:30 fra  Radisson  Blu Atlantic Hotel

Vi inviterer til en spennende historisk vandring i Stavangers gater – hvor det gis et innblikk i byens historie og utvikling fra hermetikkby til en moderne, internasjonal by vokst fram i parallell med oljenæringen i Norge. Guiden vil lede deltakerne forbi de historiske stedene – Gamle Stavanger, Domkirken fra 1200-tallet, butikkgatene og det moderne Oljemuseet. Underveis blir det også anledning til å smake øl fra byens kjente bryggeri – Lervig. Smakingen finner sted i Skagen 18, en av Stavangers eldste og vakreste bygninger med en historie som går tilbake til begynnelsen av 1700-tallet. Eiendommen har vært i Hansen-familiens eie i over 300 år.

Pris:  Medlem/gjester kr. 150,- Antrekk: Casual og gode sko

Lunsj på Ostehuset, med Ostehuset og Sabi Omakase

Domkirkeplassen kl 12.45

I det nyrestaurerte tidligere Norges Bank-bygget ønsker Hanne Berentsen og Tom Helge Sørensen velkommen til lunsj for hjerte og sjel. De vil formidle husets historie til oss, og fortelle om hvordan de forvandlet et vernet bygg til et spennende restauranthus. Det var blant annet her Nokas-ranet fant sted i 2004.

Sabi Omakase er en liten og eksklusiv sushirestaurant som drives av Roger Joyasom fikk sin stjerne i Guide Michelin i 2017 and 2018. 

Resten av året heter de Ostehuset og Sabi Omakasemen denne fine lørdagen slår de seg sammen for å tilby oss en helt spesiell 4-retters forbrødringslunsj, med tilhørende drikke.  De lar lokale helter spille de fleste hovedrollene. Velkommen til fusjonskameratene "Sabihuset & Osteomakase".

Antrekk: Casual m/kjede
Pris: medlem kr. 975,-/gjester kr. 1075,-

 

 

Intronisasjon
Frimurerlosjen, Løkkeveien 8, kl. 17.00

Intronisasjonen finner sted i Frimurerlosjen (like ved Radisson Atlantic). For å få kjedet MÅ man melde seg på intronisasjonen. Denne høytidelige seremonien er også åpen for dere som ønsker å være publikum.  Et glass bobler vil bli servert.
 

Antrekk: Smoking m/kjede
Pris: medlem/gjester kr. 150,-

undefined

 

Grand Dîner på Radisson Blu Atlantic Hotel

Atlantic Hall kl. 19.00

Det er duket for en flott Grand Dîner i det som i en årrekke har vært Stavangers storstue og nå nyoppussede Atlantic Hall. Her har det i mange tiår vært store selskaper og viktige begivenheter.

​​​​​​​Vi møtes til aperitif, og så  ønsker kjøkkensjef Daniel Rougé Madsen og hans stab oss velkommen til bords til en strålende fem-retters festmeny, basert på lokale råvarer med tilhørende viner!
 

Antrekk: Smoking m/kjede
Pris: medlem kr. 1800,-/gjester kr. 1900,-

                   

Søndag 25. August

Fjordcruise til Lysefjorden

Avgang med Rødne Fjord Cruise fra Strandkaien kl. 10, retur kl. 13

For de av dere som har lyst til å ta en tur på fjorden før søndagens lunsj, inviterer vi til et fjordcruise til Lysefjorden - en av verdens vakreste fjorder. Der vil dere se den berømte Preikestolen som rager høyt over fjorden. På rundturen får du også oppleve den sagnomsuste Fantahålå og smake på friskt fjellvann fra Hengjanefossen.

Antrekk: Casual 
Pris:  medlem/gjest kr. 500,-

 

 

Lunsj på Fisketorget

Strandkaien 36, kl. 13.00

Årets Grand Chapitre avsluttes med lunsj i hjertet av Stavanger - på Fisketorget, et populært spisested som fokuserer på lokale, kortreiste råvarer.
 

Karl Erik Pallesen - landslagskokk og vinner av TV3s Mesterkokk i 2012 - og hans stab holder søndagsåpent for oss. De serverer en spennende meny med tilhørende drikke.

Antrekk: Casual m/kjede
Pris:  medlem kr. 560,-/gjester kr. 660,-