Invitasjon til GRAND CHAPITRE 2020 i Tromsø, 26-28. juni

 

 

 

 

 

Chers Confrèrs,

Bailliage d’ Arctique har den store gleden av å invitere til årets Grand Chapitre i Tromsø 26.- 28.juni 2020. Vi har satt sammen et spennende program med fokus på våre naturgitte og gode råvarer, samt spennende opplevelser i midnattssolens rike og Norges arktiske hovedstad. Vi må også bemerke at hva er vel mer naturlig enn et Grand Chapitre i byen som også lyder navnet Nordens Paris.

Tromsø har innbyggere fra 150 nasjoner og er en urban by på 69 grader Nord, med de fleste aktiviteter i gangavstand fra hverandre. Våre kulinariske godbiter er dyrket i midnattssol og under kraften av nordlyset. Deri ligger magien i våre råvarer.
 

Vi har reservert hotellrom på legendariske Scandic Ishavshotel i sentrum, hvor også Grand Diner vil være på lørdagen, og på eminente Radisson BLU, som ligger rett ved. Alle arrangementene er i gangavstand til hotellene. Get Together er på Holmboebryggene rett ved hotellene, som driftes av Radisson. Her finner du også ikonet Rorbua. Avgang for midnattssoltur starter ved Scandic Ishavshotel.

Påmelding til Grand Chapitre og de forskjellige arrangementene gjøres innen 15. mai. Betalingsfrist er også 15. mai. Merk at hotell må reserveres innen 15.mai 2020 for å få avtalt pris (se under fanen OVERNATTING) . Reservasjon av rom gjøres direkte med hotellene. Dersom dere har spørsmål vedrørende arrangementene, påmelding eller annet kan vi nås på epost arctique@chaine.no

Den nordnorske sommeren kan by på fire årstider på en dag. Vi anmoder derfor om at du tar med passende klær for en arktisk sommer, og inkluder gjerne badetøyet om du er av den tøffe sorten.
Det borger for en magisk opplevelse !

Registrer deg ved å klikke her !

For spørsmål - ta kontakt med:

Cathrin Carlyle
Bailli Régional

Tlf. +47 99575031
cathrin.carlyle@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

​​​​​​​​​​​​​
​​​​​​​​​​​
​​​​​​​

​​​​​​​​​​
​​​​​​​​