Velkommen til Grand Chapitre 2019

 

 

 

 

undefined

Chers Confrères,

Bailliage de Rogaland har gleden av å invitere til årets Grand Chapitre i Stavanger 23. – 25. august 2019. Vi har satt sammen et variert program med utgangspunkt i Norges energihovedstad. Vi håper å kunne gi dere en uforglemmelig helg i Stavanger – byen som er omgitt av Nordsjøen, jærstrender og kulturlandskap mot sør og vest og Byfjorden med sine øyer, holmer og skjær. Fra byen ser vi også Ryfylkefjellene i bakgrunnen, som pryder utsikten mot nord og øst.

Stavanger er en av de eldste byene i Norge, men samtidig en internasjonal by med et stort utvalg av butikker og restauranter. I fylket vårt produseres det mye mat, med et rikt utvalg av frukt og grønnsaker, ferske skalldyr, fisk, kjøtt og ost. Dette setter sitt preg på restauranttilbudet i byen, som er omfattende og variert, med mange dyktige og internasjonalt anerkjente kokker! 

I Gamlebyen finner vi en av Europas best bevarte trehusbebyggelser med mer enn 170 hvite trehus. 1 2008 var Stavanger og Sandnes europeisk kulturhovedstad, og kulturtilbudet i regionen er variert.

Stavanger er også en universitetsby med flere utdannings- og forskningsinstitusjoner.  Norsk hotellhøgskole ble etablert i 1912 under navnet Norsk hotellfagskole, og er verdens nest eldste fagskole for restaurant- og hotellyrker. Skolen er i dag en del av byens universitet.
 

Vi har reservert hotellrom på nyrenoverte Radisson Blu Atlantic Hotel i sentrum, der også Grand Diner vil være på lørdagen. Alle arrangementene er i sentrum, i gåavstand fra hotellet. 

Påmelding til Grand Chapitre og de forskjellige arrangementene gjøres direkte på linken nedenfor så snart som mulig og innen 15. juni. Vi håper du har lyst til å delta på alt!

KLIKK HER FOR PÅMELDING

Merk at hotell må reserveres innen 22. juli for å få avtalt pris
 

Dersom dere har spørsmål vedrørende arrangementene, påmelding etc., vennligst send en epost til oss på rogaland@chaine.no. Vi legger også snart ut mer praktisk informasjon på www.chaine.no

Vi ønsker hjertelig velkommen til opplevelsesrik sensommerhelg i Stavanger!

Med gastronomisk hilsen
Bailliage de Rogaland
​​​​​​​
Gisle Steffensen
Bailli Régional
 

undefined

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

​​​​​​​​​​​​​
​​​​​​​​​​​
​​​​​​​

​​​​​​​​​​
​​​​​​​​