Arrangementer
Chaîne des Rôtisseurs organiserer en rekke internasjonale, nasjonale og lokale arrangementer inkludert galla arrangementer som “Grand Chapitres” og “Diner Amicals”. Nedenfor finner du en oppdatert liste over våre neste arrangementer.
Mar
22
INVITASJON
OPPDALSHELG
22. - 23. mars 2024
Bailliage Règional de Trøndelag hadde igjen gleden av å invitere til Oppdal i Palmehelgen. Dette har blitt en svært hyggelig tradisjon, og vi satser på et like vellykket arrangement også i år!
FREDAG 22. mars:
L'Ordre Mondial med Champagnesmaking kl 1900.
Arrangementet er på Den Danske Dreng (tidligere Grøseth Kafé), og etter champagnesmakingen får vi servert en tapasbuffet levert av Skifer Hotel,
med tilpasset drikke.
Vi får smake 6 champagner fra det fantastiske champagnehuset Marc Hebrart,
med kyndig veiledning av Per Hovde.
Antrekk: Fritidstøy med kjede og L'Ordre Mondial-kjede.
Pris for medlemmer er kr 1500,- / 1700,- for ikke-medlemmer
****
*********
LØRDAG 23. mars:
Dîner Amical på Hotel Skifer kl 1900.
Maître Hotelier Kjell-Øyvind Nygård, Food & Beverage Manager Line Øverhaug og
Kjøkkensjef Lene Berg inviterer til Dîner Amical på Hotel Skifer.
Vi møtes for Champagne i Skifer Studio, og så får vi servert denne menyen i Skifersalen etterpå:
Meny
Fingermat
Wongraven Champagne Brut 2014
***
Sjøkreps og kamskjell
Kung Fu Girl Riesling 2022,
Charles Smith, Washingtom, Columbia Valley
***
Fjellmandel, trøffel og moskus
Höllerer Alte Reben Grüner Veltliner 2021,
Kamptal
***
Skrei
Mommessin Beaujolais Villages 2022,
Burgund
***
Oppdalslam
Roda 1 Reserva 2018,
Bodegas Roda, Rioja
***
Multe og krokan
Aresca Moscato d'Asti Fiore d'Autunno 2018,
Piemonte
Antrekk: Dress med kjede.
Pris for medlemmer er kr 1800,- / 2000,- for ikke-medlemmer
For påmelding - trykk her:
Registrer
OVERNATTING:
Hotel Skifer tilbyr følgende priser for våre medlemmer helgen 22. - 24. mars:
Enkeltrom kr 1050,-
Dobbeltrom kr 1150,-
Pr rom pr natt inkl frokost.
Bestilling av rom gjøres til q.skifer@strawberry.no eller 73 60 50 80
Oppgi bookingkode GR025336
Apr
10
Det er en glede for oss å starte året med en ny medlemsbedrift. Nedre Foss Gaard er et historisk sted som har blitt omgjort til en kulinarisk perle i hjertet av Oslo. Beliggende ved elven Akerselva, gir denne sjarmerende gården en unik opplevelse av norsk gastronomi og kulturarv. Med en blendende atmosfære og omgivelser, inviterer Nedre Foss Gaard gjestene til å nyte en gastronomisk reise med fokus på lokale råvarer og kulinarisk håndverk. Her kan man forvente en smakfull kombinasjon av tradisjonelle norske retter og innovative kulinariske kreasjoner, alt presentert med en fin balanse mellom eleganse og landlig sjarm. Nedre Foss Gaard representerer en oase av matopplevelser, perfekt for de som søker autentiske smaker i en idyllisk setting.
Invitasjon og påmelding blir lagt ut her når det er klart.
Apr
16
Nærmere informasjon og påmelding vil bli lagt ut her så snart det er klart.
Apr
17
Le Bistro
Invitasjon og påmelding vil bli lagt ut her i forkant av arrangementet.
Apr
19
19 Apr 2024
Sjøbua,
Ålesund
L'Ordre Mondial des Gourmets Dégustateurs middag på Sjøbua i Ålesund
Invitasjon blir lagt ut og sendt ut så snart den er klar.
Apr
19
19 Apr 2024
Sjøbua,
Ålesund
Invitasjon
Bailliage de Nordvestlandet inviterer til L'Ordre Mondial des Gourmets Dégustateurs middag på Sjøbua i Ålesund
fredag 19.4.2024 Kl. 19:00
Antrekk: Mørk dress med kjede og OMGD-medalje
Frist for påmelding og betaling er 12.4.2024
Påmelding gjør du HER:
https://medlem.chaine.no/arrangement/429/registration
Dersom noen har problem med påmeldingen, ta kontakt med Bailli Régional på e-post:
CdR.Nordvestlandet@gmail.com
Avbestilling må gjøres senest 12.4.2024, ellers må det betales i sin helhet
Maîter Restaurateur Kjetil Henriksen har sendt oss følgende forsmak på hva vi får oppleve:
"Sjøbua har gleden av å invitere til den første L'Ordre Mondial des Gourmets Dégustateurs etter nyåpning i november 2023.
Kjøkkensjefen Øivind Tiller og hans Sous Chef Tonje Elisabeth Fyske har satt sammen en 4-retters meny som viser frem retter som allerede har blitt klassikere til Sjøbua. Dere vil få en meny som består av blant annet Sjøkreps fra Misund, Sterling kveite som er dry aged i Sjøbuas egne modningsskap. Der vil komme små overraskelser som viser arbeidet med å redusere matsvinn, hvor man bruker råvarer som man ellers ville ha kastet.
Hele teamet på Sjøbua ser frem til å ønske dere varmt velkommen."
Be gjerne med venner og bekjente, slik at de får oppleve Chaîne des Rôtisseurs
Vi gleder oss til å møte dere alle
Med vennlig hilsen
Conseil Régional de Nordvestlandet
Erling Faksvåg
Bailli Régional
Chaine.no
Apr
19
INVITASJON
DÎNER AMICAL PÅ ATTRÅ
FREDAG 19 april kl. 19:00
Det er med stor glede at Bailliage de Vestfold endelig kan invitere til Dîner Amical på restaurant Attrå i Larvik. Byen har seilt opp som en nytt gastronomisk kraftsentrum i Vestfold, og bak Attrå står det to svært entusiastiske kokker med bred erfaring. Henrik Falkensten har vært soussjef i Michelinrestauranten Speilsalen på Britannia, og han vant Norgesmesterskapet i konditorkunst i 2023. Henrik har utdannelse som kokk, konditor og sommelier. Nå legger han all sin energi og kreativitet i Attrå sammen med Ola Kinserdal. Ola har jobbet ved restaurant Frantzén i Stockholm som har tre stjerner i Michelinguiden, og han har vært kjøkkensjef ved Generasjonsbaren.
Deres målsetting er å kunne tilby en kulinarisk opplevelse som forener global smak og folkelig sjarm. Menyen har et fransk bakteppe, men er inspirert av hele verden, spesielt Asia.
«Attrå beskriver en sterk lengsel eller begjær etter noe. Det kan være knyttet til både fysisk og emosjonelle ønsker, og kan gjelde alt fra fysiske ting til kjærlighet. Attrå er ofte en dyp, nesten lidenskapelig, form for ønske eller lengsel.»
Kanskje vanker det en stjerne for Attrå i fremtiden?
Ola og Henrik har satt sammen en herlig 5 retters Dîner Amical-meny for oss med vinpakke. Ønsker noen alkoholfritt alternativ så gi meg beskjed så skal vi finne korrekt pris.
Hvor: Restaurant Attrå, Storgata 41, Larvik
Når: Fredag 19. april kl. 1900
Pris medlem: 1.790,-
Pris gjest: 1.990,-
Antrekk: pent med kjede
Påmelding via følgende link Registrer
Apr
20
INTERNATIONAL WORLD CHAÎNE DAYChaîne des Rôtisseurs inviterer til å delta på
World Chaîne Day 2024
World Chaîne Day finner sted hvert år i slutten av april og samler medlemmer av Chaîne, som ønsker å ta del i en festdag og møtes i en unik sammenheng. Sosiale nettverk gjør det mulig å være sammen virtuelt, til tross for avstandene.
Vi er glade for å kunne kunngjøre temaet for årets Worls Chaîne Day, som vil finne sted 20. april 2024.
I år gir vi talentet ditt fritt spillerom med temaet "Lokale kulinariske herligheter".Her handler det om å fange de kulinariske spesialitetene i din region og sende oss bilder av tallerkenene dine.
Enten det er et organisert arrangement, stort eller lite, eller noe privat, husk å legge det ut på sosiale medier med hashtaggene #chaineday eller #worldschaineday. Dette sikrer at andre medlemmer kan finne og se innlegget ditt.
Vi gleder oss til å se bildene dine.
Som hvert år vil vi premiere de tre beste bildene tatt i forbindelse med denne dagen.
Du kan lese mer om World Chaîne Day på de internasjonale sidene her.
Chaine.no
May
15
Bula Neobistro
Invitasjon og påmelding vil bli lagt ut her i forkant av arrangementet.
May
23
Vinsmaking på Tempo Vinbar i Sandnes
"Enten du er nybegynner og søker mer kunnskap, eller er bevandret i vinverden, oppdager du at det tilbys sjeldenheter".
Invitasjon og påmelding blir lagt ut her når det blir klart.