Conseil Régional
   

 

 

Bailli Regional
Rolf Johansen
Tlf. 93253701
rolf@teppesenteret.no

 
Hege  

 

 

 

 

Vice-Argentier
Hege Nøstvik
Tlf. 91513661
hege.nostvik@gmail.com

Hege er utdannet kokk og har jobbet med servering og bar på Hotel Klubben i Tønsberg i mer enn 15 år. Hun jobber i dag på Vidars i Tønsberg og selger herreklær. Hege er samboer med Thore Sande som driver Herskapelig så hun er stadig å se enten i spisesalen og/eller på kjøkken. Interessen for mat og vin har hun hatt sin barndommen! Hun lager fantastiske sauser.Hege har vært med i Chaine des Rotisseurs siden 2002 og har de siste årene sittet i styret i Vestfold!

Arnold 2  

 

 

Vice-ConseillerGastronomique
Arnold Myhre
arnoldm1@start.no

Arnold Myhre er utdannet flymekaniker i flyvåpnet og tre-årig driftsingeniørutdannelse (Horten). Hatt mat- og vininteresser siden ungdomsdagene. Undervist i emnene i snart 40 år på bl.a. Gastronomisk Institutt, Stavanger, diverse aftenskoler, hoteller, foreninger. Vært representant for franske SOPEXA for promotering av fransk ost. Deltatt i internasjonale vinkonkurranser. Arrangert og guidet mange vinreiser i Europa og Sør-Afrika. Medlem av IWFS, London (Oslo Branch).

 

 

 

Vice-Charge de Missions
Hanne Bjønnes
Tlf. 95204084
hanne.bjonness@gmail.com

 

 

 

Hanne Bjønness er født og oppvokst i Sandefjord. Etter endt skolegang dro hun til Tyskland og England. Hun fikk noen år i reiselivsbransjen før hun i 1981 startet sin egen moteforretning HANNE AS,i Sandefjord som hun drev i over 30 år. Idag er hun pensjonist og"globetrotter ". Hun har alltid hatt stor interesse for mat,vin og hyggelig samvær rundt bordet hjemme og arrangementer i Chaine. Hanne har vært med i Chaine des Rotisseurs siden 2008 og har de siste årene sittet i styret i Vestfold.

 

 

 

Vice-Charge de Missions
Svein Trollsås
Tlf. 415 34 300
svein@vekstas.no

 

 

 

Svein Trollsås er født 8. februar 1952. Han fullførte Videregående Skole i 1970 og begynte etter noen år i skogbruket. I 1987 var han med på å starte det tyske selskapet Andreas Stihl as i Norge. I 1995 fikk han lederjobben i samme selskap og ble der til 2005. I denne perioden fikk han også lederutdanning av Stihl selskapet. I dag driver han et avdelingskontor for Syd-Norge med salg av sagbruk- og snekkerimaskiner. Det ble mange nydelige middager i Syd Tyskland hvor Stihl var lokalisert. Hjemme i Sandefjord ble restauranten Edgar Ludl ofte frekventert med gjester fra Tyskland. Her lærte han virkelig å bli glad i god mat og drikke, noe han fortsatt setter mer og mer pris på. I tillegg kommer han fra en meget matglad familie, hvor hans mor var det store idolet.