PLANLAGTE ARRANGEMENTER

 

Planlagte L'Ordre Mondial arrangementer 2019:

 

Onsdag 8. mai

Bailliage d'Oslo inviterer til L'Ordre Mondial middag med Kloster Eberbach på Selskapslokaler Oslo Militære Samfund.

Det er med stor glede L'Ordre Mondial Bailliage d'Oslo i samarbeid med Signature Wines og Selskapslokaler Oslo militære Samfund inviterer til vingårds-middag med Kloster Eberbach.

Kloster Eberbach i Rheingau i Tyskland har i uminnelige tider laget noen av de mest utsøkte Rieslinger i verden. 8. mai 2019 får vi drikke disse fantastiske vinene i historiske omgivelser på Oslo Militære Samfund. Kjøkkensjef Joachim Löfmarck har i samarbeid med Restaurantsjef og sommelier Rolf E. Wenstad satt sammen en helt egenkomponert 5 retters meny for denne middagen for å få en perfekt kombinasjon med vinene som er valgt av sommelier Nora Paynter Gundersen hos Signature Wines. Rolf og Nora vil under kvelden fortelle litt om historie både på Oslo Militære Samfund og Kloster Eberbach, og Nora vil naturligvis gi en solid presentasjon av vinene vi drikker. Gå ikke glipp av denne sjansen til å smake vinene fra en av Tysklands ypperste produsenter sammen med menyen fra Selskapslokaler Oslo Militære Samfund sitt flotte kjøkken til en særdeles god pris!

Se invitasjon og påmelding her !

Fredag 10. mai

Bailliage de Sørlandet inviterer !

L´Ordre Mondial hos Kirsten og Alfred Ro fredag 10. mai 2019 kl. 18;30 Ost og vin i skjønn forening Vi har gleden av å invitere til ost & vin i regi av L´ Ordre Mondial hjemme hos Kirsten og Alfred Ro på Fiskåtangen. De har vært så hyggelige å stille sitt hjem til disposisjon denne kvelden.

Vår ” gamle ” venn Karsten Jacobsen, sommelier og partner hos Supervin i Hjørring stiller opp for oss denne kvelden for å lose oss gjennom ca. 8 viner og tilhørende oster.

Tine, Norske meierier, stiller opp med fantastiske oster, både harde og bløte, samt muggoster.

Det blir spennende smaker med gode viner .

Se egen invitasjon og påmelding her !

undefined

 

6. juni

Invitasjon til vinsmaking på Vino Bar Chers Confrères, Hjertelig velkommen til vårt L'ORDRE MONDIAL arrangement på Vino Bar den 06.06.2019! Her vil vi få smake på viner fra Piemonte og italiensk musserende når vi ankommer. I tillegg vil det bli servert smakfulle oster, italiensk salami og skinker, samt focaccia, olivenolje og aioli. 

Se invitasjon og påmelding her !

 

Onsdag 4. september

Bailliage de Trøndelag inviterer til L’Ordre Mondial på Havfruen Fiskerestaurant

Egen invitasjon vil bli lagt ut i forkant av arrangementet.  

 

Helgen 4.-5. oktober

Bailliage de Trøndelag inviterer til L’Ordre Mondial + Dinér Amical på Røros Hotell

Egen invitasjon vil bli lagt ut i forkant av arrangementet.

 

10. oktober

Bailliage de Rogaland 
SeaDream inviterer til vinkveld på land som står i stil med skipets sagnomsuste
renommé på sine luksuscruise.

Egen invitasjon vil bli sendt ut i forkant av arrangementet !

Fredag 15. november

Bailliage de Sørlandet inviterer !

Året avrundes med et Mondialarrangement på Tangen Videregående Skole. Under kyndig ledelse av Vice Conseiller Culinaire Jan Vollset og Chef Rôtisseur Jacob Spillekom skal vi lage noe godt å spise. Vi forsøker å få en av våre Sommelierer til å snakke om vin. Dette blir en aften med litt kokkelering og tilførsel av litt vinkunnskaper.

Egen invitasjon vil bli lagt ut i forkant av arrangementet !

undefined