PLANLAGTE ARRANGEMENTER

 

Torsdag 16. september kl 1800

L'Ordre Mondial middag på Spiseriet Oslo Golfklubb Bogstad

Vice-Enchanson Victoria Brandvold og kjøkkensjef Magnus Forssell inviterer til en svensk aften på Spiseriet Oslo Golfklub. Spiseriet Oslo Golfklubb er en landlig perle rett utenfor travle sentrum. Du finner restauranten i et moderne og nybygd klubbhus med utsikt over Oslo Golfklubbs fantastiske bane. Her serveres alt fra fra deilige bakevarer og baguetter til varme lunsjer og middagsretter med noe godt i glasset. Det er en stor glede og ære for Bailliage d'Oslo å kunne få avholde et arrangement her.

Se invitasjon og påmelding her.

 

Fredag 1. oktober - Søndag 3. oktober

Bailliage de Trøndelag inviterer til Røroshelg med L'Ordre Mondial på fredag og Dîner Amical på Røros Hotell på lørdag.

L'Ordre Mondial fredag kl 1900: Vice-Charge de Presse Honoraire Terje Lysholm, Kjøkkensjef Halvor Grøt og Sommelier Geir Berntsen inviterer til L’Ordre Mondial på Røros Hotell
Kveldens tema: Presentasjon av R.H Coutier Champagne ved Geir Berntsen.

Dîner Amical lørdag kl 1900: Vice-Chargé de Presse Honoraire Terje Lysholm, Kjøkkensjefer Aleksander Storm og Eline Haugan Bordvik, og Restaurantsjef Nina Gustafsson inviterer til Dîner Amical på Vertshuset Røros. 

Fra vi startet i 1951 har vi utviklet hotellet med respekt og kjærlighet til Røros sin tradisjon og historie. Røros er omskapt fra gruveby til en internasjonal reiselivsdestinasjon med vår aktive deltagelse. Røros Hotell er en medspiller som med kompetanse og økonomi har bidratt til utvikling av musikkspillet Elden, Femundløpet og Vinterfestspillene.

Vi bygger stolthet til faget.  Vi bidrar til at våre ansatte får videreutdannelse og kurs innen sine fag. Hotellet har et tett samarbeid med opplæringskontorene gjennom mange år, og har lærlinger i resepsjon, kjøkken og restaurant. I dag har vi  har vi dyktige øl og vinkelnere, et kjøkken med kun faglærte kokker og en resepsjon med mange faglærte resepsjonister.

Se invitasjon og påmelding her

 

www.roroshotell.no

 

 

Fredag 15. oktober 

Bailliage de Sørlandet inviterer til Mondialarrangement.
Wine and Dine arround i Kristiansand.

Detaljert informasjon og påmelding vil bli lagt ut her i forkant av arrangementet