Norwegian English French
Nyheter
Nyheter
 • Dec 04
  Lørdag 27. oktober til Søndag 28. oktober 2018:
 • Nov 28
  Bailliage d’Oslo hadde sin Grand Dîner i 34th Restaurant & Bar på Radisson Blu Plaza Hotel Oslo 20. oktober. Kvelden startet i baren i 34. etasje med Ayala Brut Majeur og deilige Gigas Østers. Vi fikk servert 7 utmerkede retter med de beste råvarene som høsten kan by på, paret med gode viner som ble raust skjenket. Middagen ble servert i Oslofjord med fantastisk utsikt over Oslo. Vi takker for en svært god mat- og vinopplevelse!
 • Nov 22
  Årets siste arrangement i Trøndelag ble gjennomført i regi av To Rom og Kjøkken i ærverdige Huitfeldt Stuer, som er en del av Huitfeldtgården, også kjent som Jernbanefolkets hus i Kjøpmannsgaten 14. Gården ble bygget i årene 1898-1900, etter bybrannen som tok hele kvartalet. Et storslagent bypalé i franskpreget nybarokk stil, oppført i mur og ikke tre, som var vanlig tidligere, planlagt for stor selskapelighet.
 • Nov 22
  Det er første gang Bailliage de Rogaland har brukt Radisson Blu Atlantic Hotel siden den omfattende renoveringen var ferdig. Vi var blitt lovet en nostalgisk meny, og det var med spenning vi møttes til et glass champagne til aperitif i hyggelige omgivelser, før vi gikk til bords i selskapsavdelingen.
 • Nov 21
  Lærlingekonkurranse avholdt ved Levanger vgs. Bra gjennomført av flinke lærlinger. Vinnere ble Gine Elise Aasvold og Kasper Teigen Storsve fra Scandic Hell. 2 plass til Arne Fredrik Valstad og Stian Dahle, fra Quality Hotell Grand Steinkjer og Tingvoll Park hotell. 3 plass til John Alexander Østborg og Sigurd Andrè Karlseng Albriktsen Anbakk fra Scandic Stiklestad. Gratulerer!
 • Nov 21
  Bailliage de Sørlandet arrangerte Grand Dîner på Radisson Blu Caledonien Hotel fredag 16. november 2018. Bailli Regional, Jørgen Aall Flood hadde gleden av å ønske 71 glade rôtisseurer velkommen til denne aftenen. En spesiell velkomst til Bailli Délégué Thore Sande som var sammen med oss denne kvelden. Radisson Blu Caledonien Hotel har vært en hjørnestensbedrift innen reiselivsnæringen på Sørlandet. Mange har et nært forhold til dette hotellet som ble etablert i 1969.
 • Nov 12
  Søndag 28 oktober ble det arrangert finale i uttak til Norgescup 2019 i Trondheim for kokkelærlinger. Det ble dessverre ikke arrangert en egen servitørkonkurranse samtid som tidligere år av ulike årsaker. Vi håper det er på plass til neste år igjen. Konkurransen ble gjennomført på Strinda Videregående skole i Trondheim. Det sendes 2 kokkelag til Stavanger i slutten av januar 2019 fra Trondheim. Følgende to kokkelag gikk videre til Norgescup 2018 i Stavanger.
 • Nov 08
  Bailliage de Sørlandet hadde gleden av å premiere det beste kokkelaget og den beste servitør i forbindelse med Sørlandscup for lærlinger 2018. Denne konkurransen er uttak til Norgescup som skal avholdes i Stavanger. Konkurransen blir tilnærmelsesvis lagt opp slik som elevene kan forvente til fagprøven. Se referat og bilder her !
 • Oct 31
  Det var særdeles godt forberedte arrangører fra Radisson Blu Royal Garden Hotel som skulle stå for opplevelsen denne høstkvelden ved Nidelven i Trondheim. Vice-Echanson Torfinn Lerstad, Maitre Rotisseur og kjøkkensjef Girts Leijins og assisterende kjøkkensjef Krister Olsen hadde sammen med sine team lagt listen svært høyt.
 • Oct 23
  Presentasjon av Chaîne des Rôtisseurs i "Hotell, Restaurant & Reiseliv" nr. 6/2018

Pages