Norwegian English French
Nyheter
Nyheter
 • Sep 21
  Heidi Iren Hansen MW – First Norwegian professional member Of Chaîne des Rôtisseurs to become Master of Wine!  
 • Sep 04
  Bailliage de Sørlandet hadde gleden av å invitere til Grand Dîner hos Beate og Maître Hôtellier Wolfgang Töpfer på Hotell Norge i Lillesand. Se referat og bilder her
 • Sep 04
  Arrangementene i regi av Chaîne des Rôtisseurs Trøndelag kommer på løpende bånd denne høsten. Det er tydelig at den underlige tiden vi er midt inne i, gjør at savnet å få møte gode Chaîne-venner igjen er stort. Det var helt fult med 74 gjester og venteliste for å delta på denne kvelden, da Maître Hótelier Tone Hansen sammen med sitt topplag, inviterte til Dîner Amical.
 • Aug 18
  Forventningene var selvsagt skyhøye da Speilsalen i Britannia Hotel åpnet sine dører for gjennomføring av Dîner Amical 3 dager på rad. Bocuse d'Or sølvvinner og kjøkkensjef i Speilsalen, Christopher Davidsen og 4 ganger norgesmester, restaurantsjef og Head Sommelier, Henrik Dahl Jahnsen hadde laget en kulinarisk opplevelse som vil bli husket lenge. Les referatet og se bilder her.
 • Jul 22
  Chaine des Rotisseurs Matkulturpris for 2020 ble tildelt Torill og Sven Erik Renaa ved en tilstelling onsdag kveld. Ordfører Kari Nessa Nordtun overrakte diplomet.
 • Jun 19
  Bailliage Régional de Sørlandet hadde gleden av å invitere til Sommeramical på Bjellanstrand Gård. Vertskap var Francisca Witsø og Kennet Haugland. Bailli Régonal, Jørgen Aall Flood, ønsket velkommen til en etterlengtet samling av 53 glade Rôtisseurer. Endelig kunne vi være sammen etter å ha vært "litt isolert" med hensyn til sosial omgang. Det var tydelig at dette var noe man hadde lyst til å være med på.
 • Jun 11
  Endelig er vi i gang igjen med arrangementer i Chaîne des Rôtisseurs Trøndelag. Det har vært noen stille måneder og mange har nok gledet seg stort til Grillaften og muligheten til endelig å få møte gode Chaîne-venner igjen.
 • Jun 06
  Etter lange og utfordrende måneder i skyggen av pandemien, kunne vi endelig endelig møtes i Chaîneregi igjen. Vinterens vinsmaking på D`hub måtte avlyses på kort varsel grunnet nedstengningen av landet, så forrige Chaine arrangement var kokkekurs på Park hotell i februar. Ekstra stor var derfor gleden over å kunne reise opp til Skoli gård denne regnfulle junikvelden.
 • May 04
  Vi går sommeren i møte hvor noen måneder av første halvår 2020 ble og er fortsatt preget av den ukjente og meget smittefarlige pandemi Corona. Denne har også i høy grad forårsaket at vi alle har vært underlagt strenge restriksjoner knyttet til bevegelsesfrihet så vel å kunne være sammen og nyte de sentrale verdier i Chaîne des Rôtisseurs,- vennskap, gastronomi og det gode taffel.
 • Apr 30
  Due to the national and global Corona pandemic, The National Board of Chaîne des Rôtisseurs in cooperation with Baillage d’Arctic, have decided to cancel the forthcoming Grand Chapitre in Tromsø 26th – 28th June 2020. 

Pages