Norwegian English French
Nyheter
Nyheter
 • Nov 11
  Bailliage de Sørlandet hadde igjen gleden av å invitere til Grand Diner hos Restaurant Sjøhuset i Kristiansand. Bailli Regional Henry Tranberg ønsket 64 deltakere velkommen. Se referat med bilder
 • Oct 29
  Dag 2 av Røroshelg 2022 Etter en god frokost på Røros Hotell tok noen av oss under ledelse av Maître Hôtelier Terje Lysholm turen til Smeltehytta som er bygd opp som et museum etter brannen i 1975. Her ble vi møtt av en guide fra Røros Museum som tok oss med på 1 times rundtur i museet. Se utfyllende referat her.
 • Oct 29
  Etter et flott L'Ordre Mondial arrangement på Røros Hotell fredagskvelden og en historisk og like flott lunsj på Kaffistuggu på lørdag formiddag var det duket for nok en gastronomisk opplevelse.  Se referat med bilder
 • Oct 28
  Vice-Chargé de Presse Honoraire Terje Lysholm, FB Sjef Halvor Grøt og sommelier Geir Berntsen kunne innlede det som skulle bli en strålende Røroshelg med et L'Ordre Mondial-arrangement med tema Madeira. Se referat med bilder her.
 • Oct 25
  Opplæringskontoret for Resepsjon-, Restaurant og Matfag i Agder inviterte til konkurranse for lærlinger fra bedrifter i Agder.
 • Oct 25
  Det var en mørk og stormfull aften, men for de 17 heldige som hadde klart å finne veien til Bailli Regional de Vestfold Paal Bye Johansens vakre økogård helt i Sandefjords yttergrense, ventet en spennende reise til Englands vinmarker i regi av Professionnel de Vin Richard Svendsen.  Se referat med bilder fra arrangementet her.
 • Oct 12
  Maître Restaurateur Steffen Kolstad og hans team inviterte til "Fagn Spesial". Vi fikk servert FAGN sin egen fulle meny, med tilhørende drikke.  Referat med bilder
 • Oct 08
  Jeunes Chefs Rôtisseurs ble i år arrangert i Mexico City. Tonje Svee fra restaurant To Rom og Kjøkken i Trondheim vant gull i Mexico City lørdag 8 oktober. Hun var Norges deltager i kokkekonkurransen Jeunes Chefs Rôtisseurs, som er en konkurranse for unge kokker under 27 år. I år deltok 25 kokker fra ulike land verden over. Alle har deltatt i en landskonkurranse som de må vinne for å kvalifiseres seg til selve verdenskonkurransen.
 • Sep 30
  Det var en spent gjeng som benket seg i VinoBar sitt «chambre séparée» for å bli bedre kjent med Piemontes viner. Øyvind Tveit som er daglig leder og medeier i VinoBar ønsket velkommen og gav oss en innføring i hva selskapene han er involvert i driver med. De eier blant annet flere vineiendommer i Piemonte. Se referat med bilder fra arrangementet her.
 • Sep 28
  Bailliage Règional de Trøndelag hadde igjen gleden av å invitere til Dîner Amical på Scandic Nidelven Hotel. Maître Hôtelier Kjetil Vassdal og Maître Rotisseur Lars Erik Vesterdal hadde sammen med sine team forberedt et flott arrangement, med utstrakt bruk av trønderske råvarer akkompagnert av perfekt avstemte viner.  Referat med bilder

Pages