Norwegian English French
Nyheter








Nyheter
  • Mar 06
    Det gastronomiske fellesskapet Chaîne des Rôtisseurs vil for aller første gang legge sine to prestisjefylte finaler til SMAK 2020.
  • Feb 06
    St.13 ved Kjartan Skjelde hadde invitert til en aften med kortreist mat og lokale råvarer. Menyen besto av 5 retter med 2 forskjellige viner til hver rett.  Se referat med bilder her
  • Jan 24
    Bailli Régional, Jørgen Aall Flood ønsket velkommen til et nytt spenende Chaine-år. Han benyttet også anledningen til å takke for året som vi har lagt bak oss. Denne aftenen hadde vi gleden av å ha med oss Bailli Honoraire, Elin Gerrard og Christian Borchgrevink, ViceConseiller Gastronomique honoraire og Grand Commandeur Halfdan Tangen, Vice-Conseiller Gastronomique honoraire Harald Hille, og Chancellier National Arne Trengereid.
  • Jan 22
    Det ble som forventet raskt fullbooket da Maitre Rotisseur Mette Evensen, Kjøkkensjef Martin Hovdal, Restaurantsjef Ida Von Stoltz og Sommelier Martin Haraldsen ønsket velkommen til Dîner Amical på Røst Teaterbistro. Dette var årets første arrangement i Trøndelag og forventningene var selvsagt høye. Se referat og bilder her
  • Dec 06
    Fredag 6. desember var det atter en gang duket for Bailliage de Vestfolds tradisjonelle lutefiskaften på Park hotell i Sandefjord. Arrangementet var fulltegnet, og hele 32 medlemmer og gjester kunne møtes til en aperitiff i salong Smedsrud kl 19 denne regntunge førjulskvelden. Se referat og bilder fra arrangementet her
  • Dec 05
    De nasjonale konkurransene finner sted på "Smaksmessen" Norges Varemesse, Lillestrøm fredag den 6. mars 2020.  Bailliage d'Norvege har gleden av å invitere unge kokker og sommelierer til de nasjonale Jeunes Chefs Rôtisseurs og Jeunes Sommelier konkurransene.
  • Nov 15
    Nok en gang hadde Bailliage de Sørlandet gleden av å invitere til et kombinert mat-og vinarrangement på Tangen Videregående Skole. Vice-Conceiller Cullinaire, Jan Vollset og Chef Rôtisseur, Jacob Spillecom hadde ansvar for regien sammen med vår Vice-Echanson, Jan Einar Lødrup Stabell. Chef Rôtisseur Trond Kristiansen fra Bønder i Byen bidro også med sin kompetanse.
  • Nov 15
    Balli Régional Gisle Steffensen ønsket hjertelig velkommen til årets Grand Dîner hos nOi på Sandnes! Han introduserte Maître Rôtisseur Roger Malmin, nOis daglige leder. Roger fortalte litt om restauranten - bakgrunnen for navnevalget, nye eiere og det nye konseptet, som er Italiainspirert. Roger hadde forberedt en festmeny med tilhørende viner til et måltid i restaurantens ånd - der norske og italienske tradisjoner møtes.
  • Nov 11
    Onsdag 30. oktober inviterte Bailli regional de Vestfold til and à la Edgar Ludl på husmannsplassen Øvre Myra i Sandefjord. Vi var over 40 forventningsfulle medlemmer og inviterte som samlet oss i den tidligere låven i Schanchesgate. Se referat og bilder her
  • Nov 01
    Forventningene var skyhøye foran årets høydepunkt i Trøndelag, Grand Dîner på ærverdige og nyrestaurerte Britannia Hotel i Trondheim. Hele 192 medlemmer og gjester var påmeldt og aldri har et arrangement i regi av Chaîne des Rotisseurs i Trøndelag hatt så mange deltakere. Se referat og bilder her

Pages