Planlagte arrangementer

L'Ordre Mondial

Røroshelg med L'Ordre Mondial og Dîner Amical ​Invitasjon og påmelding vil bli lagt ut her i forkant av arrangementet.
Oct 25
25 Oct 2024
Grubbestad Gård, Sandefjord
Det er igjen duket for vinsmaking og omvisning på Grubbestad gård. Kanskje får vi smake vinen som har ligget på havets bunn ute ved Stauper? For de av dere som gikk glipp av dette i 2023, ikke la det gjenta seg og sett av datoen allerede nå. Invitasjon og påmelding blir lagt ut her når det blir klart.
  Mat- og vintur til Alcalá de Henares 24. - 29. september 2024 Årets mat- og vintur går til Alcalá de Henares, der vi deltar på Grand Chapitre i Ordre Mondial des Gourmets Dégustateurs. Vi får oppleve Alcalá de Henares, Madrid, Castella-La Mancha og Ribera del Duero. Høydepunktene vil stå i kø med blant annet besøk hos flere vinprodusenter, lunsj på El Taller de Arzuaga som har Michelin-stjerne og Grand Diner på Parador de Alcalá de Henares. Her kan du lese programmet for OMGD Grand Chapitre  Her er link til påmelding     Vi flyr til Madrid (MAD) som ligger 18 km fra vertshotellet. Noen av oss har allerede bestilt fly og flyr rimelig med Iberia Airlines fra Oslo til Madrid (MAD). Norwegian flyr også direkte fra Oslo til Madrid (MAD).   Vi ønsker dere alle hjertelig velkommen til å bil med på opplevesesrike dager i Spania     Med vennlig hilsen Conseil Régional de Nordvestlandet Erling Faksvåg  Bailli Régional   Chaine.no    
L'Ordre Mondial des Gourmets Dégustateurs middag på Sjøbua i Ålesund Invitasjon blir lagt ut og sendt ut så snart den er klar.
Invitasjon Bailliage de Nordvestlandet inviterer til  L'Ordre Mondial des Gourmets Dégustateurs middag på Sjøbua i Ålesund fredag 19.4.2024 Kl. 19:00 Antrekk: Mørk dress med kjede og OMGD-medalje Frist for påmelding og betaling er 12.4.2024 Påmelding gjør du HER: https://medlem.chaine.no/arrangement/429/registration Dersom noen har problem med påmeldingen, ta kontakt med Bailli Régional på e-post: CdR.Nordvestlandet@gmail.com Avbestilling må gjøres senest 12.4.2024, ellers må det betales i sin helhet ​​​​   Maîter Restaurateur Kjetil Henriksen har sendt oss følgende forsmak på hva vi får oppleve: "Sjøbua har gleden av å invitere til den første L'Ordre Mondial des Gourmets Dégustateurs etter nyåpning i november 2023. Kjøkkensjefen Øivind Tiller og hans Sous Chef Tonje Elisabeth Fyske har satt sammen en 4-retters meny som viser frem retter som allerede har blitt klassikere til Sjøbua. Dere vil få en meny som består av blant annet Sjøkreps fra Misund, Sterling kveite som er dry aged i Sjøbuas egne modningsskap. Der vil komme små overraskelser som viser arbeidet med å redusere matsvinn, hvor man bruker råvarer som man ellers ville ha kastet. Hele teamet på Sjøbua ser frem til å ønske dere varmt velkommen."   ​   Be gjerne med venner og bekjente, slik at de får oppleve Chaîne des Rôtisseurs  Vi gleder oss til å møte dere alle   Med vennlig hilsen Conseil Régional de Nordvestlandet Erling Faksvåg  Bailli Régional     Chaine.no
Apr 17
17 Apr 2024
Le Bistro, Trondheim
INVITASJON L'ORDRE MONDIAL ONSDAG 17. APRIL 2024 Maître Rôtisseur Mette Evensen, daglig leder og kjøkkensjef Martin Hovdal og Maître Restaurateur Ida Stolz ønsker velkommen til L'Ordre Mondial på Le Bistro 17. april kl 1900. Ida vil presentere et knippe av Alsace sine druer fra velrenommerte, økologiske eller biodynamiske produsenter. Det er familiebedrifter drevet av unge vinprodusenter som presenteres, og de er stort sett nye på det norske markedet.     HER ER MENYEN VI FÅR SERVERT: Snacks Jean Sipp Cremant de Alsace NV *** Råmarinert kamskjell, røkt ramsløksaus, lakserogn Domaine Trapet Kientzheim Riesling 2021 *** Stekt piggvar med løyromsaus og asparges Weinbach Pinot Blanc 2020 *** Farsert vårkylling med kremet morkelsaus og vårprimører Domaine Barmes-Boucher Pinot Noir Reserve 2020 *** Kaffe og søtt *** Påmelding gjør du HER: Registrer Antrekk: dress med kjede OG OMGD-kjede. Avmelding må skje senest 2 dager før for å unngå betaling. OMGD-medlemmer: 1500,- Andre: 1700,-   VELKOMMEN!