JOBBFORUM

Velkommen til Chaîne des Rôtisseurs JOBBFORUM

For å kunne bruke "Jobbforum" må du være medlem av Chaine des Rotisseurs (tjenesten krever innlogging).

Målsettingen med denne tjenesten er å hjelpe våre profesjonelle medlemer med karrieren og og hjelpe våre medlemsbedrifter til å kunne finne aktuelle kandidater til nye stillinger i Chaine's store og internasjonale medlemsmasse.

Alle aktive og innloggede medlemer kan bruke denne tjenesten til å legge inn personlige CV'er og/eller ledige stillinger og på denne måten gjøre disse tilgjengelige for alle medlemer av Chaine.

Når du har logget deg inn har du mulighet til å søke igjennom en liste over de siste ledige jobbene innsendt av medlemmer og/eller bla igjennom CV'er innsendt av medlemmer. Filtre er tilgjengelige for å få et søk som svarer til mer presise kriterier, enten sted, profesjonell kategori eller annen informasjon - både stillinger og CV'er. Ved bruk av filter kan et medlem også opprette en automatisk e-postvarsling og derved bli varslet når et nytt innlegg oppfyller filtervilkårene satt for slik varsling.

På høyre side av den siden du kommer til, ved å følge denne linken, finner du hvor du kan legge inn/finne "ledige stillinger" og CV'er (krever innlogging).