Arrangementer












Avviklede arrangementer
Arrangementer

Chaîne des Rôtisseurs organiserer en rekke internasjonale, nasjonale og lokale arrangementer inkludert galla arrangementer som “Grand Chapitres” og “Diner Amicals”. Nedenfor finner du en oppdatert liste over våre neste arrangementer.

  • Feb 21
    21 Feb 2020
    Scandic Park Hotel, Sandefjord
    Scandic Park Hotel
     
    Hjertelig velkommen til en kveld på Scandic Park Hotel hvor vi selv ved hjelp av assisterende kjøkkensjef Thommas Brones tilbereder maten. Iår som ifjor dekker vi bord og lager en treretters middag som vi selvfølgelig selv skal fortære i etterhånd. Selve tilberedningen er også ment å være en hyggelig seanse.  Invitasjon og påmelding her
  • Feb 26
    26 Feb 2020
    To Rom og Kjøkken, Trondheim
    To Rom og Kjøkken
     
    To Rom og Kjøkken, med Maître Rôtisseurs Marius Benum Jenssen, Chef Rôtisseurs Eskil Hildonen, Chef de Table Joachim Andersen og Bailli Regional Roar Hildonen, inviterer til en "Winemaker's Dinner" med Arnaldo Rivera. Gabriele Oderda kommer for første gang til Norge og vil ta oss gjennom en smaking av en flott rekke viner fra topp-vinmarker i Barolo.
  • Mar 06
    06 Mar 2020
    Holmenkollen Restaurant, Oslo
    Holmenkollen Restaurant
     
    Vice-Echanson Victoria A. Brandvold og restaurateur Nina Ellburg inviterer til Winemakers Dinner sammen med Franciacorta produsenten Elisabetta Abrami og Barolo produsenten Aurelio Settimo i en Winemakers Dinner. Kjøkkensjef Anders Ellburg komponerer en 5- retters meny i harmoni med utvalgte viner. Med sin over 100 års lange historie, byr Holmenkollen Restaurant på elegant atmosfære. I naturskjønne omgivelser og med vakker utsikt over Oslo serveres aperitiff kl. 18:30.
  • Mar 06
     
    De nasjonale konkurransene finner sted på "Smaksmessen" Norges Varemesse, Lillestrøm fredag den 6. mars 2020.  Bailliage d'Norvege har gleden av å invitere unge kokker og sommelierer til de nasjonale Jeunes Chefs Rôtisseurs og Jeunes Sommelier konkurransene. Konkurransene har som mål å oppmuntre til kulinarisk utvikling for unge kokker og sommelierer gjennom profilering av faget og eget talent i en rettferdig og profesjonell konkurranseform.
  • Mar 17
     
    Bailliage de Vestold inviterer til L’ordre Mondial på Dhub i Sandefjord – I et samarbeid mellom Lasse A Saga i Solo Barolo og Lars på Dhub skal vi på en vandring i Italienske viner med noe godt å spise til. Invitasjon og påmelding vil bli lagt ut her i forkant av arrangementet.
  • Mar 20
     
    Eiere og vertskap ved hotellet, Beate og Maître Hôtellier Wolfgang Töpfer er i gang med å komponere en spennende 5-retters meny med masse gode og ærlige smaker som passer godt for sesongen. Invitasjon og påmelding her
  • Apr 02
     
    Det har vært en del usikkerhet knyttet til neste års mat- og vintur. Styret har hatt ulike planer, men av ulike årsaker har vi ikke kommet helt i mål og vi jobber fremdeles med ulike alternativ for 2020. I mellomtiden vil vi markere at Bailliage de Bergen har en søsterforening i Spania som er aktive lokalt, stiller fulltallige opp i Norge under Grand Chapitre og dessuten ønsker oss hjertelig velkommen til å besøke dem i Spania.
  • Apr 03
    Skifer Hotel
     
    Detaljene omkring L'Ordre Mondial arrangementet på fredagen vil bli kunngjort her så snart det blir klart. Dîner Amical vil bli arrangert på Skifer Hotel. www.skiferhotel.no Invitasjon med menyer og påmelding vil bli lagt ut her i forkant av arrangementet.
  • Apr 24
    Clarion Hotel Stavanger
     
    Vertskap denne kvelden er hotelldirektør Ivan Vågstøl, sammen med kjøkkensjef Øyvind Næsheim. Kjøkkensjef Øyvind Næsheim startet sin karriere på Jans Mat og Vinhus i Stavanger. Han har i de siste 15 år vært verden rundt og laget mat bl.a. for flere Chaîne des Rôtisseurs'-middager på store, berømte hoteller og restauranter.
  • Apr 25
    Spiseriet Verdens Ende
     
    World Chaine day 2020. Et 2 delt arrangement på Verdens Ende. Lørdagsformiddagen hvor vi som et ledd i "world Chaine day" lager et «åpent» arrangement for å markedsføre Chaîne des Rôttiseurs. Dagen avsluttes med en Diner Amical på Spiseriet Verdens ende.

Pages