Arrangementer
Avviklede arrangementer
Arrangementer

Chaîne des Rôtisseurs organiserer en rekke internasjonale, nasjonale og lokale arrangementer inkludert galla arrangementer som “Grand Chapitres” og “Diner Amicals”. Nedenfor finner du en oppdatert liste over våre neste arrangementer.

 • Aug 25
  25 Aug 2021
  Scandic Nidelven Hotel, Trondheim
  Scandic Nidelven Hotel
   
  Bailliage de Trøndelag inviterer til L'Ordre Mondial på Scandic Nidelven Hotell.
 • Sep 02
  Cornelius
   
  Tidlig på høsten kan man oppleve fantastiske kvelder ved sjøen. Cornelius gir i så måte en unik mulighet for å nyte fantastiske skalldyr, flotte omgivelser og løssluppen stemning på Holmen. Vi er sikre på at dette blir en favoritt. Invitasjon og påmelding vil bli lagt ut her i forkant av arrangementet.
 • Sep 03
  03 TIL 05 Sep 2021
  Bergen
   
  Grand Chapitre 2021 var planlagt i juni måned og Tromsø gledet seg til å presentere byen med midnattsolen på det beste. Med en fortsatt uavklart smittesituasjon og forsinket vaksineringsutvikling for Covid-19, er usikkerheten for stor til at arrangementet kan gjennomføres i juni måned, på en trygg måte. En utsettelse til høsten kan redusere attrakssjonsverdien for å reise til Tromsø. Men, Tromsø er klare igjen for å kunne vise frem "Nordens Paris" et annet år.
 • Sep 03
  03 Sep 2021
  Zuuma Restaurante, Ålesund
  Zuuma Restaurante
   
  Dîner Amical på Zuuma Restaurante På denne tiden er det Bluefin tuna (makrellstørje) fiske ut for Møre kysten.  Vi ønsker å markere dette med en Diner Amical. Detaljert informasjon og påmelding vil bli lagt ut her i forkant av arrangementet.
 • Sep 03
  03 Sep 2021
  Fisketorget, Stavanger
  Fisketorget
   
  Invitasjon og påmelding vil bli lagt ut her i forkant av arrangementet. www.fisketorget-stavanger.no
 • Sep 10
  10 TIL 12 Sep 2021
  Rosfjord Strandhotell, Lyngdal
  Rosfjord Strandhotell
   
  Bailliage de Sørlandet inviterer til utflukt med overnatting og skalldyrbord på fredag, aktivitet på lørdag formiddag Dîner Amical lørdag kveld. Invitasjon og påmelding vil bli lagt ut her i forkant av arrangementet.
 • Sep 15
  15 Sep 2021
  Bula Neobistro, Trondheim
  Bula Neobistro
   
  Bailliage de Trøndelag inviterer til Dîner Amical på Bula Neobistro.
 • Sep 17
  dhub
   
  dhub er et urbant konsept som tilbyr næringsliv, studenter og investorer et samlende, kreativt og innovativt miljø, midt i Sandefjord sentrum. Invitasjon og påmelding vil bli lagt ut her i forkant av arrangementet.
 • Sep 24
   
  Bailliage de Bergen har tre medlemsbedrifter på Geilo, snart 4. Det er derfor svært naturlig å legge veien til Geilo når Stetten arrangeres. I år ble det vanskelig, neste år lar vi oss ikke stoppe. Vi gleder oss til flotte vin- og matopplevelser på Norges tak. Gled dere også! Invitasjon og påmelding vil bli lagt ut her i forkant av arrangementet.
 • Oct 01
  Røros Hotell
   
  Bailliage de Trøndelag inviterer til Røroshelg med L'Ordre Mondial på fredag og Dîner Amical på Røros Hotell på lørdag.

Pages