Arrangementer
Avviklede arrangementer
Arrangementer

Chaîne des Rôtisseurs organiserer en rekke internasjonale, nasjonale og lokale arrangementer inkludert galla arrangementer som “Grand Chapitres” og “Diner Amicals”. Nedenfor finner du en oppdatert liste over våre neste arrangementer.

 • Mar 20
   
  Dîner Amical på Røst Teaterbistro Vår nye medlemsrestaurant RØST TEATERBISTRO inviterer til sitt aller første arrangement, og vi gleder oss sammen med dem! Onsdag 20. mars kl 1900 ønsker Maître Rôtisseur Mette Beate Evensen, Kjøkkensjef Martin Hovdal og restaurantsjef Ida Von Stoltz velkommen til et måltid i Røst sin ånd.
 • Mar 22
   
  Smag & Behag har vært igjennom en total forvandling gjennom det siste året. I 2018 overtok de naboeiendommen og utvidet restauranten. Som de fleste innen faget vet, er Chef Rôtisseur Hans Petter Klemmetsen veldig opptatt av rekruttering og kompetanseheving innen faget vårt. I den forbindelse kan nevnes at hans lærlinger kom helt til finalen i norgesmesterskapet for lærlinger i Stavanger.
 • Mar 27
   
  27. mars kl. 19:00 Da er tiden inne for en eventyrlig matopplevelse på Mathallen, i Tromsø. Kjøkkensjef Gunnnar Jensen og hans gode hjelpere, tar ikke lett på oppgaven og har satt sammen en spennende og variert meny, fra lands og fra vanns og fra lufta med. Han er jo ikke akkurat askeladden lenger, Gunnar Jensen, heller kongen av lokale råvarer med hjertet sitt rett i matfatet i vakre Lyngen.
 • Apr 13
   
  Påske Spesial (Wold Chain Day + Diner Amical) på Skifer Hotell Oppdal. Dette er et eget opplegg «World Chaine Day» for å markedsføre Chaîne des Rôtisseurs. Vi planlegger et grill arrangement i skibakken i samarbeid med Skifer hotell og kokken Rune Nilsen som er medlem og driver fler av serveringstedene i skibakkene på Oppdal. I tillegg arranger vi en Diner Amical på kvelden på Skifer Hotel i Oppdal. Egen invitasjon vil bli lagt ut i forkant av arrangementet.
 • Apr 24
   
  Dinér Amical på Royal Garden Hotell Egen invitasjon vil bli lagt ut i forkant av arrangementet.
 • May 08
   
  Winemakers dinner på Oslo Militære Samfund med spennende vinprodusent. Invitasjon vil bli sendt ut i forkant av arrangementet ! 
 • May 10
   
  Også her triller 6-erne på terningen. Norges kandidat til Bocuse D'Or 2019 Christian André Pettersen regjerer som kjøkkensjef. Her forenes gammeldags sans for kvalitet og moderne kulinariske tanker i en lun atmosfære. Egen invitasjon vil bli sendt ut i forkant av arrangementet !
 • May 10
   
  Grand Diner – 26 North, Radisson Blu Royal, Bryggen Årets Grand Diner arrangeres i år på 26 North Restaurant & Social Club. Restauranten fokuserer på smakene fra de norske fjorder, gårder & skoger, med nøye utvalgte ingredienser fra de nordiske landene. Denne kvelden har Nina Askvik, Alexander Mackenzie og deres team lovet oss en storslagen Grand Diner. Nærmere informasjon om meny og pris kommer snart.
 • May 10
   
  Dette er et Mondialarrangement under ledelse av Vice-Echanson Jan Einar Lødrup Stabell. Denne gangen har Kirsten og Alfred Ro vært så hyggelige å invitere oss hjem til seg på Fiskåtangen i Kristiansand. Karsten Jacobsen fra Supervin kommer for å snakke om vin. Egen invitasjon vil bli lagt ut i forkant av arrangementet !
 • May 24
   
  Grillaften på Scandic Hell Hotell Egen invitasjon vil bli lagt ut i forkant av arrangementet.

Pages