Arrangementer
Avviklede arrangementer
Arrangementer

Chaîne des Rôtisseurs organiserer en rekke internasjonale, nasjonale og lokale arrangementer inkludert galla arrangementer som “Grand Chapitres” og “Diner Amicals”. Nedenfor finner du en oppdatert liste over våre neste arrangementer.

 • Dec 10
  10 Dec 2020
  Scandic Park Hotel, Sandefjord
  Scandic Park Hotel
   
  Vi må dessverre meddele at dette arrangentet er besluttet avlyst på grunn av Covid-19 situasjonen. Vennlig hilsen Paal Bye Johansen Bailli Régional de Vestfold   Året avsluttes som vanlig med at Maître Hôtelier Thomas Ødegård ønsker oss velkommen til Lutefisk på Scandic Park Hotel.
 • Dec 16
  Bryggeloftet
   
  Kjære venner, 2020 har vært et spesielt år for oss alle. Strenge smittevernsregler har dessverre hindret flere av arrangementene vi hadde tenkt å gjennomføre i år og stikker fortsatt kjepper i hjulet for oss. Likevel har vi oppnådd en del. BARE fikk Bergens første Michelinstjerne i februar og vi var til stede! Vi klarte å gjennomføre en flott Grand Diner på Scandic Ørnen i september og er nå i ferd med å legge planer for et meget godt program for 2021.
 • Jan 20
  20 Jan 2021
  Palmehaven, Britannia Hotel, Trondheim
  Palmehaven, Britannia Hotel
   
  Bailliage de Trøndelag inviterer til Dîner Amical i Palmehaven, Britannia Hotel. Britannia Hotel er et restauranthus, et reisemål i seg selv, enten du foretrekker fine dining, afternoon tea eller et av våre mer uformelle spisesteder skal vi alltid ha et alternativ som passer deg med våre seks ulike mat og drikke-konsept, uansett anledning.
 • Jan 22
  22 Jan 2021
  Clarion Hotel, Arendal
  Clarion Hotel
   
  Bailliage de Sørlandet inviterer til Dîner Amical. Invitasjon og påmelding vil bli lagt ut her i forkant av arrangementet.
 • Feb 15
  15 TIL 16 Feb 2021
  Fagn, Trondheim
  Fagn
   
  Bailliage de Trøndelag inviterer til Dîner Amical på Fagn. "At FAGN, our focus is to use local produce and create a dining experience that you will not forget. We try to show our passion and creativity through taste and presentation.
 • Mar 19
  19 Mar 2021
  Clarion Hotel Ernst, Kristiansand
  Clarion Hotel Ernst
   
  Bailliage de Sørlandet inviterer til Grand Dîner. Invitasjon og påmelding vil bli lagt ut her i forkant av arrangementet.
 • Mar 26
  Skifer Hotel
   
  Fredag 3. april: L'Ordre Mondial med Champagnesmaking og buffet på The Hill 1125 (restauranten på toppen av Hovden) Champagnekvelden starter med skiheisen (uten ski) i Hovden kl 18:30 og det er 7 minutter til toppen. Start på retur er senest kl 22:30, så alle er nede før 23:00. Det blir smaking av Champagne fra superprodusenten Bruno Paillard, ledet av Per Hovde.  Lørdag 4. april:
 • Mar 26
  26 TIL 27 Mar 2021
  The Hill og Hotel Skifer, Oppdal
  The Hill og Hotel Skifer
   
  Bailliage de Trøndelag inviterer til L'Ordre Mondial og Dîner Amical på Oppdal i palmehelgen. Fredag 26. mars L'Ordre Mondial med Champagnesmaking og buffét på The Hill 1125 (restauranten på toppen av Hovden) Champagnekvelden starter med skiheisen (uten ski) i Hovden kl 18:30 og det er 7 minutter til toppen. Start på retur er senest kl 22:30, så alle er nede før 23:00. Det blir smaking av Champagne fra superprodusenten Bruno Paillard, ledet av Per Hovde. 
 • May 07
  07 May 2021
  Vestre Strandgate 35, Kristiansand
  Vestre Strandgate 35
   
  L'Ordre Mondial under ledelse av Vice-Echanson Jan Einar Lødrup Stabell.Denne gangen har Elin og Johan Gerrard vært så hyggelige å invitere oss hjem til Vestre Strandgate i Kristiansand. Foreløpig har vi ikke tatt beslutning om innhold.
 • May 12
  12 May 2021
  E.C.Dahls Pub og Kjøkken, Trondheim
  E.C.Dahls Pub og Kjøkken
   
  Bailliage de Trøndelag inviterer til Dîner Amical på E.C.Dahls Pub og Kjøkken. E.C. Dahls Pub and Kjøkken åpnet i august 2016. Det ligger i det renoverte bryggeriet E.C. Dahls Bryggeri i Strandveien, som ble etablert i 1856, det er et av Norges eldste bryggerier. Restaurant og pub

Pages