Avviklede arrangementer

Chaîne des Rôtisseurs organiserer en rekke internasjonale, nasjonale og lokale arrangementer inkludert galla arrangementer som “Grand Chapitres” og “Diner Amicals”. Nedenfor finner du en oppdatert liste over våre neste arrangementer.

      Conseil Régional de Nordvestlandet har gleden av å invitere medlemmer med venner fra fjern og nær til til unike opplevelser på Union Øye 18. - 20. oktober 2024 Slik slik begynner beskrivelsen av Union Øye på hotellets nettsider: “Union Øye - til teneste sidan 1891 - Union Øye har vore reisas mål for fjellfolk, kongelege, forfattarar og elskarar i generasjonar” Nå er det vår tur til å oppleve det unike hotellet som til og med er medlem i eksklusive RELAIS & CHATEAUX Er du usikker på hvordan du skal finne fram til Union Øye? Her finner du beskrivelse av reiseruter Vi har satt av god tid til å oppleve hotellet og omgivelsene på egen hånd Fredag 18.10.2024 kl. 20:00 L'Ordre Mondial middag - Uformell middag med vinsmaking i Vinrommet  Antrekk: Smart Casual (med jakke, uten slips) med L'Ordre Mondial bånd og miniatyr Chaine insignie I vinrommet er det begrenset plass, så det gjelder det å være “først til mølla” Lørdag 19.10.2024 kl. 19:00 Diner Amical - Vi får oppleve fine dining i hotellets Conservatory Antrekk: Mørk dress med kjede Påmelding til L'Ordre Mondial middag fredag 18.10.2024 og Diner Amical lørdag 19.10.2024 gjør du via denne linken:  https://medlem.chaine.no/arrangement/423/registration Frist for påmelding og betaling er 27.9.2024 Dersom noen har problem med påmeldingen, ta kontakt med Bailli Régional på e-post: CdR.Nordvestlandet@gmail.com Avbestilling må gjøres senest 27.9.2024, ellers må det betales i sin helhet   Overnatting bestilles og betales direkte til hotellet ved å klikke HER. Hotellet holder av hotellrom til spesialpris frem til 1.9.2024. Bookinger etter denne dato blir til markedspris. Dersom du har problem med å bestille hotellrom via nettsiden, kan du bestille på e-post: post@unionoye.no eller telefon: 70 06 21 00      Vi gleder oss til å møte dere alle   Med vennlig hilsen Conseil Régional de Nordvestlandet Erling Faksvåg  Bailli Régional     Chaine.no      
RegistrerWinemakers Dinner med Félsina FG Restaurant & Bar tirsdag 28. mai 2024 Kjære venner FG Restaurant & Bar arrangerer igjen en flott Winemakers Dinner og ønsker å gi medlemmer i Chaîne des Rôtisseurs en hyggelig pris på arrangementet. Vi er derfor glade for å kunne formidle denne invitasjonen til våre medlemmer. Merk at det denne gangen kun er et lite antall plasser ledig: Fèlsina ligger sørøst i det som defineres som Chianti Classico, mellom de siste høydedragene i Chianti og starten av Ombrone-dalen i kommunen Castelnuovo Berardenga. Området ble i sin tid oppdaget av romerne som falt for området og opprettet en forlegning her. Fram mot den moderne tidsalder var dyrking av oliven det viktigste for området og bare noen få hektar var dedikert til vindyrking. Den moderne historien til Fèlsina startet så sent som i 1966 da finansmannen Domenico Poggiali overtok eiendommen og fikk raskt hjelp av unge, men fremadstormende talenter som samarbeidet godt med Poggiali om veien videre. En av disse var Giuseppe Mazzocolin som i 1976 giftet seg med Domenicos datter Gloria Pogialli og var med å sette den gamle vingården i bevegelse mot nye tider sammen med sin svigerfar. Giuseppe var utdannet og hadde mange kontakter som var til nytte for oppbyggingen av vingårdens renommé og han fikk ansvar for kommersiell utvikling. En av de første grepene som ble gjort var bygging av en passende kjeller til en ny og større produksjon. Den orginale vinkjelleren hos Fèlsina var liten og hadde vært i bruk siden starten av århundret. Den utvidede vinkjelleren ble bygget på 1970-tallet og henger sammen med den gamle stallen på eiendommen. Pogialli kjøpte i 1981 den historiske store eiendommen Castello di Farnetella som ligger ca 30 minutter sørøst fra Castelnuovo Berardenga og under området Chianti Colli Senesi. Eiendommen med 432 hektar derav 56 hektar vinmark ligger på toppen av en bakketopp og ca 560 høydemeter over havet. Jordsmonnet her er en miks av kalkstein, leire og sand. På vegne av Haakon Sande og FG Bar & Restaurant, har styret i Bailliage de Bergen gleden av å invitere sine medlemmer og deres ledsagere og venner til: Winemakers Dinner med Félsina FG Restaurant & Bar Tirsdag 28. mai 2024 kl. 18.30 Pris for medlemmer i Chaîne des Rôtisseurs: kr. 1 495,- Pris for gjester: kr. 1 595,- Antrekk: Pent, uten kjede MenyAperitiff serveres i FG Bar Fèlsina Brut Classico*** Winemakers Dinner i FG Restaurant*** Tomat bruchettaSurdeigsbrød toppet med ferske tomater, olivenolje og urter(Allergen: Mel)Berardenga Chianti Classico 2021***Tortelli LucchesiFylt pasta med svin, biff og krydder servert med tomatsaus(Allergener: Mel, egg, muskat, selleri, sulfitt, melk)Chianti Classico Riserva Rancia 2017***Sopp risotto(Allergener: Melk, sulfitt)I Sistri Chardonnay 2021***Ytrefilét med gremolataservert med poteter og grønnsaker(Allergener: Sulfitt, melk)Fontalloro 2018 og Chianti Classico Riserva 2020***​Tiramisu(Melk, hvete, sulfitt, egg)Kaffe               Registrer Påmelding gjøres ved å klikke på "Registrer" rett over denne teksten eller i toppen av dokumentet. Meld på deg selv og inntil et ekstra medlem ved å fylle inn navn eller medlemsnummer. Meld deretter på eventuell ledsager som ikke er medlem og gjester. Betaling kan gjøres med betalingskort, Vipps, eller ved å laste ned faktura og betale angitt beløp til vår konto: 1207.94.58706. Frist for påmelding og betaling er fredag 24. mai. Merk sterkt begrenset plass på arrangementet. Deltakelse skjer derfor etter først til mølla prinsippet. Vennligst gi beskjed om eventuelle allergier. Ta gjerne kontakt med undertegnede på epost: gautebirkeli@gmail.com dersom du har spørsmål. Hjertelig velkommen! Vennlig hilsen Gaute Birkeli Bailli Regional  
May 23
23 May 2024
Tempo Vinbar, Stavanger
INVITASJON TIL VINSMAKING PÅ TEMPO VINBAR TORSDAG 23. MAI 2024 - kl. 19:00   Sommelier og daglig leder Pål Gøran Stolt Larsen ønsker oss velkommen til vinarrangement på den nye vinbaren Tempo i Sandnes. Tempo Vinbar er en nykommer i Sandnes. De ønsker å formidle noe av historien fra Jonas Øglænd samtidig som de kan tilby sjeldenheter for de med stor vininteresse.  Pål Gøran er medeier og har flere års erfaring fra restauranter i Stavanger. Han tar oss gjennom Chardonnay og Pinot Noir fra forskjellige kontinenter og gode produsenter. Pål Gøran går inn i detaljer og gir oss innblikk i hvorfor vi finner variasjoner.   Adressen er Erling Skjalgssonsgt 7 4307 Sandnes   Det serveres snacks ved siden av vinene. Kr 950,- pr person for medlemmer, kr. 1050 for gjester.   Vinbaren er lett å finne fra Sandnes stasjon. Vi anbefaler å ta toget fra Stavanger.    For påmelding KLIKK HER       Med gastronomisk hilsen Styret Bailliage Rogaland     Chaine.no    
INVITASJON DÎNER AMICAL BULA NEOBISTRO ONSDAG 15. MAI 2024 kl 1900 Velkommen til en helaften på Bula Neobistro - stedet hvor høykultur og lavkultur går hånd i hånd! Gled deg til lekne og punshy smaker i form av vår 5-retters meny med tilhørende drikkepakke.   ​ Vi lar oss inspirere av smaker fra hele verden, på samme tid som vi alltid tar med oss de beste trønderske råvarene sesongen har å by på. Menyen holder vi som alltid hemmelig - i ekte Bulastil! Restaurantsjef Mikhaila Illyena Aune presenterer menyen og drikken for oss. Assisterende Kjøkkensjef Alexander Ludviksen og Sous Chef Andrea Svendsen har ansvaret for det som kommer på tallerkenen.     Antrekk: dress og kjede Pris: 1800,- for medlemmer og 2000,- for følge som ikke er medlem Påmelding gjør du HER: Registrer PS - det er kun 42 plasser på dette arrangementet, så det er ikke rom for ekstra gjester i første omgang. Ta kontakt på hege@chaine.no for ev stå på venteliste når det er fullt.
Apr 20
    INTERNATIONAL WORLD CHAÎNE DAYChaîne des Rôtisseurs inviterer til å delta på World Chaîne Day 2024     World Chaîne Day finner sted hvert år i slutten av april og samler medlemmer av Chaîne, som ønsker å ta del i en festdag og møtes i en unik sammenheng. Sosiale nettverk gjør det mulig å være sammen virtuelt, til tross for avstandene. Vi er glade for å kunne kunngjøre temaet for årets Worls Chaîne Day, som vil finne sted 20. april 2024. I år gir vi talentet ditt fritt spillerom med temaet "Lokale kulinariske herligheter".Her handler det om å fange de kulinariske spesialitetene i din region og sende oss bilder av tallerkenene dine. Enten det er et organisert arrangement, stort eller lite, eller noe privat, husk å legge det ut på sosiale medier med hashtaggene #chaineday eller #worldschaineday. Dette sikrer at andre medlemmer kan finne og se innlegget ditt. Vi gleder oss til å se bildene dine. Som hvert år vil vi premiere de tre beste bildene tatt i forbindelse med denne dagen.   Du kan lese mer om World Chaîne Day på de internasjonale sidene her.       Chaine.no              
L'Ordre Mondial des Gourmets Dégustateurs middag på Sjøbua i Ålesund Invitasjon blir lagt ut og sendt ut så snart den er klar.
Invitasjon Bailliage de Nordvestlandet inviterer til  L'Ordre Mondial des Gourmets Dégustateurs middag på Sjøbua i Ålesund fredag 19.4.2024 Kl. 19:00 Antrekk: Mørk dress med kjede og OMGD-medalje Frist for påmelding og betaling er 12.4.2024 Påmelding gjør du HER: https://medlem.chaine.no/arrangement/429/registration Dersom noen har problem med påmeldingen, ta kontakt med Bailli Régional på e-post: CdR.Nordvestlandet@gmail.com Avbestilling må gjøres senest 12.4.2024, ellers må det betales i sin helhet ​​​​   Maîter Restaurateur Kjetil Henriksen har sendt oss følgende forsmak på hva vi får oppleve: "Sjøbua har gleden av å invitere til den første L'Ordre Mondial des Gourmets Dégustateurs etter nyåpning i november 2023. Kjøkkensjefen Øivind Tiller og hans Sous Chef Tonje Elisabeth Fyske har satt sammen en 4-retters meny som viser frem retter som allerede har blitt klassikere til Sjøbua. Dere vil få en meny som består av blant annet Sjøkreps fra Misund, Sterling kveite som er dry aged i Sjøbuas egne modningsskap. Der vil komme små overraskelser som viser arbeidet med å redusere matsvinn, hvor man bruker råvarer som man ellers ville ha kastet. Hele teamet på Sjøbua ser frem til å ønske dere varmt velkommen."   ​   Be gjerne med venner og bekjente, slik at de får oppleve Chaîne des Rôtisseurs  Vi gleder oss til å møte dere alle   Med vennlig hilsen Conseil Régional de Nordvestlandet Erling Faksvåg  Bailli Régional     Chaine.no
Apr 19
19 Apr 2024
Attrå, Larvik
INVITASJON DÎNER AMICAL PÅ ATTRÅ FREDAG 19 april kl. 19:00 Det er med stor glede at Bailliage de Vestfold endelig kan invitere til Dîner Amical på restaurant Attrå i Larvik. Byen har seilt opp som en nytt gastronomisk kraftsentrum i Vestfold, og bak Attrå står det to svært entusiastiske kokker med bred erfaring. Henrik Falkensten har vært soussjef i Michelinrestauranten Speilsalen på Britannia, og han vant Norgesmesterskapet i konditorkunst i 2023. Henrik har utdannelse som kokk, konditor og sommelier. Nå legger han all sin energi og kreativitet i Attrå sammen med Ola Kinserdal. Ola har jobbet ved restaurant Frantzén i Stockholm som har tre stjerner i Michelinguiden, og han har vært kjøkkensjef ved Generasjonsbaren.   Deres målsetting er å kunne tilby en kulinarisk opplevelse som forener global smak og folkelig sjarm. Menyen har et fransk bakteppe, men er inspirert av hele verden, spesielt Asia. «Attrå beskriver en sterk lengsel eller begjær etter noe. Det kan være knyttet til både fysisk og emosjonelle ønsker, og kan gjelde alt fra fysiske ting til kjærlighet. Attrå er ofte en dyp, nesten lidenskapelig, form for ønske eller lengsel.»   Kanskje vanker det en stjerne for Attrå i fremtiden? Ola og Henrik har satt sammen en herlig 5 retters Dîner Amical-meny for oss med vinpakke.  Ønsker noen alkoholfritt alternativ så gi meg beskjed så skal vi finne korrekt pris. Hvor: Restaurant Attrå, Storgata 41, Larvik Når: Fredag 19. april kl. 1900 Pris medlem: 1.790,- Pris gjest: 1.990,- Antrekk: pent med kjede Påmelding via følgende link Registrer
Apr 17
17 Apr 2024
Le Bistro, Trondheim
INVITASJON L'ORDRE MONDIAL ONSDAG 17. APRIL 2024 Maître Rôtisseur Mette Evensen, daglig leder og kjøkkensjef Martin Hovdal og Maître Restaurateur Ida Stolz ønsker velkommen til L'Ordre Mondial på Le Bistro 17. april kl 1900. Ida vil presentere et knippe av Alsace sine druer fra velrenommerte, økologiske eller biodynamiske produsenter. Det er familiebedrifter drevet av unge vinprodusenter som presenteres, og de er stort sett nye på det norske markedet.     HER ER MENYEN VI FÅR SERVERT: Snacks Jean Sipp Cremant de Alsace NV *** Råmarinert kamskjell, røkt ramsløksaus, lakserogn Domaine Trapet Kientzheim Riesling 2021 *** Stekt piggvar med løyromsaus og asparges Weinbach Pinot Blanc 2020 *** Farsert vårkylling med kremet morkelsaus og vårprimører Domaine Barmes-Boucher Pinot Noir Reserve 2020 *** Kaffe og søtt *** Påmelding gjør du HER: Registrer Antrekk: dress med kjede OG OMGD-kjede. Avmelding må skje senest 2 dager før for å unngå betaling. OMGD-medlemmer: 1500,- Andre: 1700,-   VELKOMMEN!          
Nærmere informasjon og påmelding vil bli lagt ut her så snart det er klart.