Norwegian English French
Medlemsbedrifter
 • Bardøla Hotel, Geilo

  Bardølavegen 33, 3580 Geilo
  +47 32 09 41 00

  www.bardola.no

  På Bardøla bruker vi mye ressurser på å lage god, hjemmelaget mat. Hovedkjøkkenet har alltid ivaretatt norsk – og særlig lokal kokekunst, samtidig som vi lar oss inspirere av fremmede matkulturer. Bardølas egenimporterte viner er hovedsaklig biodynamiske eller økologiske. De er håndplukket for å harmonere best mulig med kjøkkenet.

  Ferske råvarer – ofte fra lokale leverandører, fokus på kvalitet, og dyktige, engasjerte medarbeidere utgjør hovedingrediensene for en vellykket matopplevelse på mathuset Bardøla. Restauranten på Bardøla er stor og hyggelig med et moderne og stilfullt interiør. Mulighet for separate selskapslokaler med eget program.

  Glem ikke å sette av plass til desserten, vår dessertbuffet er verdt et besøk i seg selv. Her finner du smakfulle kaker fra eget konditori.

  Med Bardølas egenimporterte vin serverer vi viner du ikke får andre steder i Norge. Vinkjelleren fylles stadig med gode nyheter og vår målsetning er at minst 95 prosent av flaskene skal være Bardølas egen vin.

  Flere av vinene kommer fra biodynamiske produsenter. På Bardøla kan du dessuten delta på vinkurs og smakskvelder. Dette er en populær kurs- og konferanseaktivitet.


 • Bekkjarvik Gjestgiveri Hotel and Suites

  5399 Bekkjarvik
  +47 55 08 42 40

  www.bekkjarvikgjestgiveri.no

  Bekkjarvik Gjestgiveri ligg heilt nede ved hamna i idylliske Bekkjarvik. Omkransa av historie i form av gamle bygg og kaianlegg som før i tida var hjarta i den gamle fiskartettstaden Bekkjarvik – berre ein kort hurtigbåttur frå Bergen. Gjestgiveriet vart etablert då den danske kongen, Kong Christian Quart, på 1600-tallet vedtok at det skulle byggjas gjestehus for kvar halve eller hele dagsreise i skipsleia.

  I dag er Bekkjarvik Gjestgiveri ei lun hamn både for nordmenn og for utanlandske gjestar. Mange kjem hit for å få ro og fred og nyte nokre rolige dagar i vår vakre natur, og naturligvis også for å ete og drikke godt. Det er ikkje utan stolthet me kan ønske velkommen til bords med nokre av landets beste kokkar på kjøkkenet. Våre to seniorkokkar, tvillingbrødrene Ørjan og Arnt Johannessen har markert seg både med gull i Bocuse d´Or Lyon og blitt kåra til Årets Kjøkkensjef av Norges Kokkmesteres Landsforening.


 • Cornelius SjømatRestaurant, Bjørøyhamn

  5177 Bjørøyhamn
  +47 56 33 48 80

  www.corneliusrestaurant.no

  Cornelius er en førsteklasses sjømatrestaurant i moderne lokaler. Restauranten ligger idyllisk til, helt i sjøkanten, på Holmen like utenfor Bergen.

  Her legger sjarken til kai med dagens fangst, og dykkerne kommer opp med de flotteste råvarer.

  De ansatte på Cornelius er profesjonelle til fingerspissene, men likevel uformelle og tjomslige. Her får du vite hva du har på tallerken og hvor råvarene kommer fra.


 • Finnegaardsstuene

  Rosenkrantzgaten 6, 5003 Bergen
  +47 55 55 03 00

  www.finnegaarden.no

  Midt på den ikoniske Bryggen i Bergen kan du bo på Det Hanseatiske Hotell. Det er et vakkert hotell, med 37 utsøkte og stilfulle rom, i svært sjarmerende omgivelser. Kortere gangavstand til byens severdigheter kan du ikke be om. Hotellet er en del av Finnegaarden på Bryggen i Bergen som  står på UNESCO's liste over verdens kulturarv.


 • Hallingstuene, Geilo

  Geilovegen 57, 3580 Geilo
  +47 32 09 12 50

  www.hallingstuene.no

  Midt i hjertet av Geilo sentrum, i et sjarmerende rødt hus (Geilovegen 56) ligger Restaurant Hallingstuene. Drevet av den anerkjente Tv kokken Frode Aga med kona Berit Kongsvik i spissen.
  Restauranten er innredet som 3 gamle Hallingstuer med peisvarme og rosemalte vegger, og har vert i drift i 25 år. Den ene stuen fungerer godt som en separeè for de grupper som ønsker og sitte litt skjermet.
  Restauranten har sitteplasser for opp til 140 personer, og er til daglig en a la carte restaurant som serverer gode norske råvarer med moderne vri, men også Hallingkost av ypperste klasse. Midt i restauranten står vår godt oppfylte cognacvogn som vi jevnlig oppdaterer. Egen vinbar i kjelleren som du kan lese mer om ved å klikke på linken på siden.


 • Hotel Norge by Scandic

  Nedre Ole Bulls plass 4, 5012 Bergen
  +47 55 55 40 00
  hotelnorge@scandichotels.com

  https://www.scandichotels.no/

  Hotel Norge åpnet første gang i 1885, og har siden åpningen vært et ikon og et av Bergens mest prominente hoteller. I 2018 ble hotellet totalrenovert og fremstår nå som et ikonisk og moderne hotell og en livlig møteplass der det lokale møter det internasjonale i en levende og unik atmosfære.


 • Radisson Blu Royal Hotel

  Bryggen 5, 5835 Bergen
  +47- 55 54 30 00

  www.radissonhotels.com/en-us/destination/norway/bergen

  Overnatt hos oss og befinn deg midt i hjertet av Bergens sjarmerende bysenturm. Like ved ligger den historiske Bryggen, med sine mange restauranter, museer og det trivelige fiskemarkedet. Bryggen representerer regionens fortid som et viktig møtepunkt i det hanseatiske handelsriket og har beholdt et tradisjonelt utseende med fargerike trehus og enkel arkitektur som passer perfekt inn i omgivelsene.

  Velg blant 342 flotte rom og suiter, innredet med stilig, moderne interiør. Praktiske fasiliteter som gratis internett, tilgang til treningsstudio, tyrkisk spa og vår undergrunns parkering er med på å gjøre ditt opphold så behagelig som mulig. Dersom du elsker mat kan du ta turen innom 26 North Restaurant & Social Club, hvor vi serverer nordisk tapas laget av de beste råvarene fra norske fjorder, gårder og skoger. 


 • Roast Restaurant & Bar, Bergen

  5008 Bergen
  +47 55 37 50 50

  www.roastfood.no

  La oss være helt ærlige: Vi har gjort det enkelt for oss selv! Ved å jobbe med de beste leverandørene og tilberede råvarer i sesong, har vi tatt en snarvei til det å servere god mat. Det er vår garanti for å gi deg de ferskeste smakene, tilberedt med kjærlighet og servert i en uformell atmosfære.

  På ROAST kan du nyte kjøtt fra de aller beste kjøttleverandørene, våre saftige pølser fremstilt med hemmelig oppskrift og fersk fisk og sjømat fra de kalde havområdene utenfor norskekysten. Selve navet på vårt kjøkken er den kullfyrte Josper-grillen. Her tilbereder vi blant annet vår signaturrett «ROAST Board» ¬- det lekreste kjøttet med en deilig aroma som bare en kullgrill kan gi. Flere av våre retter er spesielt egnet for å dele med andre, og det gir deg dessuten mulighet til å prøve flere spennende smakskombinasjoner. Er du bare litt sulten kan du velge en av våre småretter. For å ledsage maten har vi et spennende og nøye utvalgt vinkart der vi har lagt vekt på å finne gode viner som kompletterer de dype smakene fra trekull og røyk.


 • Scandic Neptun

  5012 Bergen
  +47 55 30 68 00

  www.scandichotels.no

  Velkommen til hotellet med restaurantene Lucullus, Pascal Mat & Vin, restaurant Entré og Ludvig Vin & Champagnebar. Med sentral beliggenhet tilbyr dette hotellet en av Bergens største samlinger av kunst og et bredt utvalg underholdnings- og showpakker.

  På hotellet vårt finner du flere populære restauranter: Lucullus selskapsavdeling, Pascal Mat & Vin og restaurant Entré og Ludvig Vin & Champagnebar. Vi har også en av Bergens største samlinger innen kunst. Er du glad i show og teater kan vi tilby gode pakkerpriser med overnatting på Scandic Neptun om du bestiller fra Showpakker.no. Hotellet har 10 møterom, med makskapasitet på 120 personer, og tilbyr gratis WiFi til alle gjester.

  Sentralt beliggende i Bergen, to minutter fra Torgalmenningen. Gangavstand til populære attraksjoner som Bryggen, og hansaområdet som står på UNESCOs verdensarvliste. Hils på pingviner, seler og fisk i Akvariet, eller ta den populære Fløibanen som ligger bare et par minutters gange fra hotellet. Ole Bull Scene, Den Nationale Scene og Hordaland Teater ligger også i gangavstand. Flyplassen er 25 km unna, og togstasjonen har du innen 500 meters rekkevidde. To minutters gange til Flybussen.