Norwegian English French
Medlemsbedrifter
  • Bardøla Hotel, Geilo

    Bardølavegen 33, 3580 Geilo
    +47 32 09 41 00

    www.bardola.no

    På Bardøla bruker vi mye ressurser på å lage god, hjemmelaget mat. Hovedkjøkkenet har alltid ivaretatt norsk – og særlig lokal kokekunst, samtidig som vi lar oss inspirere av fremmede matkulturer. Bardølas egenimporterte viner er hovedsaklig biodynamiske eller økologiske. De er håndplukket for å harmonere best mulig med kjøkkenet.

    Ferske råvarer – ofte fra lokale leverandører, fokus på kvalitet, og dyktige, engasjerte medarbeidere utgjør hovedingrediensene for en vellykket matopplevelse på mathuset Bardøla. Restauranten på Bardøla er stor og hyggelig med et moderne og stilfullt interiør. Mulighet for separate selskapslokaler med eget program.

    Glem ikke å sette av plass til desserten, vår dessertbuffet er verdt et besøk i seg selv. Her finner du smakfulle kaker fra eget konditori.

    Med Bardølas egenimporterte vin serverer vi viner du ikke får andre steder i Norge. Vinkjelleren fylles stadig med gode nyheter og vår målsetning er at minst 95 prosent av flaskene skal være Bardølas egen vin.

    Flere av vinene kommer fra biodynamiske produsenter. På Bardøla kan du dessuten delta på vinkurs og smakskvelder. Dette er en populær kurs- og konferanseaktivitet.


  • Bekkjarvik Gjestgiveri Hotel and Suites

    5399 Bekkjarvik
    +47 55 08 42 40

    www.bekkjarvikgjestgiveri.no

    Bekkjarvik Gjestgiveri ligg heilt nede ved hamna i idylliske Bekkjarvik. Omkransa av historie i form av gamle bygg og kaianlegg som før i tida var hjarta i den gamle fiskartettstaden Bekkjarvik – berre ein kort hurtigbåttur frå Bergen. Gjestgiveriet vart etablert då den danske kongen, Kong Christian Quart, på 1600-tallet vedtok at det skulle byggjas gjestehus for kvar halve eller hele dagsreise i skipsleia.

    I dag er Bekkjarvik Gjestgiveri ei lun hamn både for nordmenn og for utanlandske gjestar. Mange kjem hit for å få ro og fred og nyte nokre rolige dagar i vår vakre natur, og naturligvis også for å ete og drikke godt. Det er ikkje utan stolthet me kan ønske velkommen til bords med nokre av landets beste kokkar på kjøkkenet. Våre to seniorkokkar, tvillingbrødrene Ørjan og Arnt Johannessen har markert seg både med gull i Bocuse d´Or Lyon og blitt kåra til Årets Kjøkkensjef av Norges Kokkmesteres Landsforening.


  • Bryggeloftet og Stuene Restaurant

    Bryggen 11, 5003 Bergen
    +47 55 30 20 70
    restaurant@bryggeloftet.no

    Bryggeloftet & Stuene har sine røtter tilbake til 1910, da eiendommen Bryggen 11 i Bergen ble bygget. Den gang var restauranten i 1. etasje en del av datidens hospits på Bryggen. Helt fra starten har stedet vært drevet av samme familie.

    Bryggestuen i 1. etasje, med en kapasitet på ca. 90 gjester, ble etter hvert et meget godt besøkt spise- sted. Våre gjester preges naturlig nok av bergensere, men beliggenheten har nok gjort sitt til at så mange tilreisende alltid har funnet veien til Bryggestuen. Den økende turiststrømmen til Bryggen og Bergen har medført at turister nå utgjør en stor andel av våre gjester i sommersesongen. På 70 tallet ble restauranten utvidet til også å omfatte 2. etasje - og Bryggeloftet var etablert.

    Gjestene syntes å trives med et spisested med utsikt mot Vågen og deler av Fisketorget.I 1999 gjennomgikk Bryggeloftet en ytterligere utvidelse, og kan i dag ta imot ca. 185 gjester. Interiørløsningen med inndeling i små og store rom gjør Bryggeloftet også til et populært sted for selskaper, det være seg firmatilstelninger, lutefisklag eller konfirmasjoner.

    https://www.bryggeloftet.no/


  • Finnegaardsstuene

    Rosenkrantzgaten 6, 5003 Bergen
    +47 55 55 03 00

    www.finnegaarden.no

    Midt på den ikoniske Bryggen i Bergen kan du bo på Det Hanseatiske Hotell. Det er et vakkert hotell, med 37 utsøkte og stilfulle rom, i svært sjarmerende omgivelser. Kortere gangavstand til byens severdigheter kan du ikke be om. Hotellet er en del av Finnegaarden på Bryggen i Bergen som  står på UNESCO's liste over verdens kulturarv.


  • Hallingstuene, Geilo

    Geilovegen 57, 3580 Geilo
    +47 32 09 12 50

    www.hallingstuene.no

    Midt i hjertet av Geilo sentrum, i et sjarmerende rødt hus (Geilovegen 56) ligger Restaurant Hallingstuene. Drevet av den anerkjente Tv kokken Frode Aga med kona Berit Kongsvik i spissen.
    Restauranten er innredet som 3 gamle Hallingstuer med peisvarme og rosemalte vegger, og har vert i drift i 25 år. Den ene stuen fungerer godt som en separeè for de grupper som ønsker og sitte litt skjermet.
    Restauranten har sitteplasser for opp til 140 personer, og er til daglig en a la carte restaurant som serverer gode norske råvarer med moderne vri, men også Hallingkost av ypperste klasse. Midt i restauranten står vår godt oppfylte cognacvogn som vi jevnlig oppdaterer. Egen vinbar i kjelleren som du kan lese mer om ved å klikke på linken på siden.


  • Hotel Norge by Scandic

    Nedre Ole Bulls plass 4, 5012 Bergen
    +47 55 55 40 00
    hotelnorge@scandichotels.com

    https://www.scandichotels.no/

    Hotel Norge åpnet første gang i 1885, og har siden åpningen vært et ikon og et av Bergens mest prominente hoteller. I 2018 ble hotellet totalrenovert og fremstår nå som et ikonisk og moderne hotell og en livlig møteplass der det lokale møter det internasjonale i en levende og unik atmosfære.


  • Opus XIV Restaurant

    Vågsallmenningen 16, 5014 Bergen
    +47 53 01 22 00
    booking@opusxvi.no

    Som slektninger av Edvard Grieg, er det vårt ønske å gi våre gjester en helt enestående opplevelse – en klassisk, men moderne vri på hotellopplevelsen som deg et unikt innblikk i komponistens bemerkelsesverdige liv og erfaringer.

    Vi ønsker å tiltrekke oss både tilreisende og lokale bergensere og invitere de på uforglemmelige musikalske opplevelser så vel som andre kulturelle opplevelser og underholdning. Vi vil vise hva Bergen har å by på!

    Vår kjøkkensjef Colin Lee og hans team har satt sammen en spennende sjømatmeny basert på lokale råvarer. Han frister med både tradisjonelle retter og nye  smaker.

    https://opusxvi.no/nb/


  • Roast Restaurant & Bar, Bergen

    5008 Bergen
    +47 55 37 50 50

    www.roastfood.no

    La oss være helt ærlige: Vi har gjort det enkelt for oss selv! Ved å jobbe med de beste leverandørene og tilberede råvarer i sesong, har vi tatt en snarvei til det å servere god mat. Det er vår garanti for å gi deg de ferskeste smakene, tilberedt med kjærlighet og servert i en uformell atmosfære.

    På ROAST kan du nyte kjøtt fra de aller beste kjøttleverandørene, våre saftige pølser fremstilt med hemmelig oppskrift og fersk fisk og sjømat fra de kalde havområdene utenfor norskekysten. Selve navet på vårt kjøkken er den kullfyrte Josper-grillen. Her tilbereder vi blant annet vår signaturrett «ROAST Board» ¬- det lekreste kjøttet med en deilig aroma som bare en kullgrill kan gi. Flere av våre retter er spesielt egnet for å dele med andre, og det gir deg dessuten mulighet til å prøve flere spennende smakskombinasjoner. Er du bare litt sulten kan du velge en av våre småretter. For å ledsage maten har vi et spennende og nøye utvalgt vinkart der vi har lagt vekt på å finne gode viner som kompletterer de dype smakene fra trekull og røyk.


  • Scandic Neptun

    5012 Bergen
    +47 55 30 68 00

    www.scandichotels.no

    Velkommen til hotellet med restaurantene Lucullus, Pascal Mat & Vin, restaurant Entré og Ludvig Vin & Champagnebar. Med sentral beliggenhet tilbyr dette hotellet en av Bergens største samlinger av kunst og et bredt utvalg underholdnings- og showpakker.

    På hotellet vårt finner du flere populære restauranter: Lucullus selskapsavdeling, Pascal Mat & Vin og restaurant Entré og Ludvig Vin & Champagnebar. Vi har også en av Bergens største samlinger innen kunst. Er du glad i show og teater kan vi tilby gode pakkerpriser med overnatting på Scandic Neptun om du bestiller fra Showpakker.no. Hotellet har 10 møterom, med makskapasitet på 120 personer, og tilbyr gratis WiFi til alle gjester.

    Sentralt beliggende i Bergen, to minutter fra Torgalmenningen. Gangavstand til populære attraksjoner som Bryggen, og hansaområdet som står på UNESCOs verdensarvliste. Hils på pingviner, seler og fisk i Akvariet, eller ta den populære Fløibanen som ligger bare et par minutters gange fra hotellet. Ole Bull Scene, Den Nationale Scene og Hordaland Teater ligger også i gangavstand. Flyplassen er 25 km unna, og togstasjonen har du innen 500 meters rekkevidde. To minutters gange til Flybussen.


  • Vestlia Resort og Highland Lodge

    Bakkestølvegen 81, 3580 Geilo
    +47 32 08 72 00
    mail@vestlia.no

    Dette flotte skihotellet ligger mellom Hallingskarvet og Hardangervidda nasjonalpark og er omgitt av skogkledde fjellsider med skiløyper og sykkelstier. Det ligger to kilometer fra Hallingdalsruta.
    De elegante rommene med trepaneler har balkong med fjellutsikt, gratis Wi-Fi og flatskjerm-TV. Enkelte rom har i tillegg sovesofa. Suitene har egen stue/spiseplass og kjøkken. Leilighetene med 1–3 soverom og synlige takbjelker har også badstue.
    Frokost er inkludert. Hotellet har også restaurant og salong, samt tre oppvarmede innendørsbasseng (hvorav ett er reservert for barn), treetasjes vannsklie, spa, treningsrom og boblebad. Lekeplass og aktiviteter for barn er tilgjengelig.

    Vestlia Resort og Highland Lodge - der kommer vi tilbake med mer informasjon etter vår tur til Geilo i oktober. Direktøren på hotellet, Roger Espeli skal meldes inn som Maître Hôtelier. Highland har fått en flott ny restaurant ledet av Ørjan Johannessen.

    https://vestlia.no/