Norwegian English French
Medlemsbedrifter
 • Haaheim Gaard

  5685 Uggdal
  +47 53 43 30 00
  post@haaheimgaard.no

  Haaheim Gaard skapar romantiske rammer for bryllaup og runde dagar, jubilé og andre selskap. Hotellet er kjend for sin særeigne og personlege atmosfære, og byr på smakfull mat med sesongbaserte råvarer. Vi set saman smakane med friske urter frå eigen hage.
  På Haaheim Gaard kan du oppleva konsertar, show, foredrag og hagevandring. Vi skreddersyr konferanse eller kurs etter behov.

  www.haaheimgaard.no


 • Matmedhjerte AS

  Skarhaugen 5, 6030 Langevåg
  +47 932 67 090
  nils.henning.nesje@gmail.com

  https://www.nesjemat.no/

  Vi er de fremste innen lokale matopplevelser i Møre og Romsdal. I 2015 laget vi det som ble kåret til Norges beste lokale meny.
  Vi er stolte av vårt samarbeid med lokale mat- og drikkeprodusenter, og gjenspeiler det i våre menyer. Å få fortelle om matens historie og opphav er et privilege vi setter høyt.
  Vi presenterer et ujålete GaneSpa (opplevelse for munnen og andre sanser) tilberedt på det beste av lokale og ureiste råvarer.
  Vi ønsker at våre gjester skal oppleve smaken av Møre og Romsdal og Vestlandet . Vi ser fram til å gi deg en opplevelse

   

  Våre arbeidsområder: 

  Kompetanseheving lokalmat & drikkeprodusenter
  Bryllup, konfirmasjon , firmaevent, kokk hjem, kurs mm.
  Ulike dommeroppdrag mat & drikke


 • Union Hotel, Geiranger

  6216 Geiranger
  +47 70 26 83 00

  www.hotelunion.no

  Hotellet blei bygd i 1891, opphaveleg i tre med inspirasjon frå dragestilen eller sveitserstilen.

  Julie og Karl Mjelva kjøpte Hotel Union Geiranger i 1899. Den driftige familien starta også bilfabrikk, kraftverk og komfyrfabrikk på staden. Hotel Union er utvida og ombygd fleire gongar. 

  Det som sto igjen av trehotellet, blei fjerna i 1979. Hotellet er seinare utvida, med ei moderne kurs- og konferanseavdeling, svømmebasseng, ny toppetasje med 13 suitar, veteranbilutstilling, nattklubb, spa-avdeling og stadig nye tilbod inne og ute.

  Den sterke Union-atmosfæren, med kvalitet og service i generasjonar, er ført vidare med Monja og Sindre Mjelva som vertskap. Dei er i dag vertskap i fjerde hotellgenerasjon.


 • XL Diner

  Skaregata 1A, 6002 Ålesund
  +47 70 12 42 53

  www.xldiner.no

  XL Diner finner du i hjertet av Ålesund, med utsikt mot Ålesundet, Molja og det store havet utenfor.
  Vi i XL Diner har siden oppstarten av i 1999 målbevisst utviklet det som i dag er anerkjent som Europas beste bacalaorestaurant og befolkningens stolthet, til våre gjesters nytelse. XL Diner er og skal være en klippfiskrestaurant, men byr også på inspirerende retter som ikke kommer fra havet.

  Du skal kunne kjenne igjen røttene våre, men også de røttene vi sunnmøringer har latt spire over en hel bacalaoverden. Menyen er inspirert både av Sør-Europa og Sør-Amerika, men holder også en knapp på våre klassiske og kjære bacalaoretter fra nord-vest i Norge. Hos oss finner du ikke bare det flotteste og mest spektakulære lokalet, men også den gode servicen.