Norwegian English French
Medlemsbedrifter
 • Argent Restaurant i Operaen

  Kirsten Flagstads plass 1, 0150 Oslo
  +47 21 42 21 42

  www.argentrestaurant.no

  Under skråtaket på isfjellet i Bjørvika ligger en skjult perle. En oase av ro midt i sentrum, der du kan nyte et glass kald drikke og en matbit før forestilling, eller ta deg en pust i bakken under handleturen eller på oppdagelsesferd på Havnepromenaden.

  Menyen varierer etter sesong, og har innslag av kjente skandinaviske, franske og asiatiske smaker, satt sammen i skjønn harmoni. Skal du på forestilling så er du hjertelig velkommen tilbake til den gode sofakroken vår i pausen, eller til bords for å fortsette måltidet.

  Bruk gjerne vår nettbooking for å bestille bord til opptil ni personer. Ønsker du å reservere for ti personer eller flere så ber vi om at du tar kontakt med oss per telefon eller epost.


 • Bølgen & Moi, Tjuvholmen

  Tjuvholmen Alle 5, Oslo
  +47 22 44 10 20

  www.bolgenogmoi.no/restauranter/tjuvholmen

  Kan det bli bedre enn et fantastisk skalldyrplatå på uteserveringen?
  3 etasjer fyllt med hummer, sjøkreps, sashimi, reker, blåskjell og masse annet godt.


 • Color Line

  Hjortneskaia, 0250 Oslo
  +47 81 00 08 11

  www.colorline.no

  Color Line AS er blant Europas ledende rederier innen Europeisk nærskipsfart. Selskapet har en flåte på syv skip, og opererer fire internasjonale linjer mellom syv havner i Norge, Sverige, Danmark og Tyskland, med cruise på ruten mellom Oslo og Kiel, transport på rutene mellom Larvik og Kristiansand til Hirtshals, og transport og shopping på ruten mellom Sandefjord og Strømstad. I tillegg til person- og godstransport, driver Color Line konferanse og messer, hotelldrift, restauranter, butikker, underholdning og turproduksjon.


 • Dalen Hotel, Telemark

  Hotellveien 33, 3880 Dalen
  +47 35 07 90 00

  www.dalenhotel.no

  Dalen Hotel, kjent som «eventyrhotellet» fra 1894, i overdådig, romantisk stil med dragehoder, tårn og spir, altaner, utspring og gesimser.

  Å kombinere et besøk på Dalen Hotel® med en seilas på Telemarkskanalen med et av veteranskipene M/S Henrik Ibsen® eller M/S Victoria er en enestående kulturhistorisk reise tilbake i tid sammen med moderne service og komfort.

  Velkommen til et av Norges eldste trehoteller, kun 400 meter fra Telemarkskanalens endestasjon, Dalen Brygge med enkel adkomst til hotellet.


 • Grand Hotel, Oslo

  Karl Johans gate 31, 0159 Oslo
  +47 23 21 20 00

  www.grand.no

  Grand Hotel i Oslo er Norges mest kjente og prestisjefulle hotell. Hotellet åpnet for første gang dørene i 1874, og har i over 140 år ønsket nordmenn, internasjonale gjester, verdensledere, kjendiser og Nobel Fredsprisvinnere velkommen.


 • Hotel Bristol, Oslo

  Kristian IV's gate 7, 0164 Oslo
  +47 22 82 60 00

  www.bristol.no

  Ærverdige Hotel Bristol åpnet dørene for første gang i 1920. Med mye historie i veggene, et oppgradert interiør og en elegant atmosfære, tar vi deg med tilbake i tid. Hotellet har store, komfortable rom og suiter, et komplett treningsrom, samt flotte konferanse- og selskapslokaler. Opplev Bristol Grill hvor du kan smake sesongbaserte retter og konditorens fristelser. I Vinterhaven og Bibliotekbaren serveres forfriskelser til levende pianomusikk. Velkommen til et av Oslos mest tradisjonsrike hotell.


 • Hotell Scandic Fornebu

  Martin Lingesvei 2, 1384 Fornebu
  +47 21 05 70 00

  www.scandichotels.no/Hotels/Norge/Oslo/Fornebu

  Scandic Fornebu er et av Østlandets største kurs- og konferansehotell med konferansefasiliteter på over 1100 m2 og kapasitet på opptil 1350 personer. Restauranten vår har flott utsikt over Oslofjorden med stor terrasse og uteservering om sommeren. I restauranten serverer vi vår store frokostbuffet, samt lunsj og middag. Det er også muligheter for bankettmiddager og andre private arrangementer. I vår romslige lobbybar kan du slappe av med en kaffe eller noe annet godt.

  Scandic Fornebu har 180 graders utsikt over Oslofjorden. Rett utenfor døren finner du flotte badestrender, turløyper og sjøliv. Nærområdet er også perfekt for strandvolleyball, windsurfing og golf på Fornebu innendørs golfsenter. Hotellet ligger nær Telenor Arena, og etter konsert eller arrangement her, er det deilig å kunne spasere tilbake til hotellet. Bygdøy ligger kun 10 minutter unna med bil, og her finner du blant annet Polarskipet Fram, Vikingskip museet, Norsk Folkemuseum og Sjøfartsmuseet. Hotellet ligger 45 minutter med bil fra Oslo Lufthavn Gardermoen og den populære fornøyelsesparken TusenFryd. Du er bare et par minutter fra Fornebu S Shoppingsenter, 10 minutter fra Oslo sentrum og 15 minutter fra shopping på Norges største handlesenter, Sandvika Storsenter.


 • Oslo Militære Samfunds Selskapslokaler, Oslo

  Myntgata 3, 0151 Oslo
  +47 22 42 12 12

  www.selskaper.no

  Selskapslokaler Oslo Militære Samfunds lokaler er uformelle nok og samtidig elegante nok til at de passer glimrende som selskapslokaler for alle anledninger. Siden vi ligger sentralt i Oslo, er det desto enklere å invitere alle som bør være med.

  I våre nyromantiske selskapslokaler med god plass og flotte møbler kan vi arrangere feiring av runde tall, konfirmasjon, minnestund, jubileer eller andre selskap etter ønske. Vi har selskapslokaler i forskjellige størrelser, og du kan velge lokale selv etter ønske og behov.

  Vår meny er sesongbetont slik at vi kan lage mat av ferske råvarer, men samtidig kan vi lage mat etter ønske. Det viktigste for oss er at vi sammen greier å skape den typen selskap du er ute etter.


 • Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

  Sonja Henies plass 3, 0185 Oslo
  +47 22 05 80 00

  www.radissonblu.no/plazahotell-oslo

  Med sine 37 etasjer og fantastiske utsikt over Oslo og Oslofjorden er Radisson Blu Plaza Hotel Nord-Europas høyeste hotell. Her bor du praktisk plassert like i nærheten av tog, buss og trikk på Oslo S, med gåavstand til mange av hovedstadens populære severdigheter. Paradegata Karl Johan ligger like ved, mens slottet, Akershus festning, Oslo spektrum og Aker brygge ligger innenfor gåavstand. 

  Hotellet vårt er er det ideelle stedet for alle typer arrangement, med fasiliteter som passer like godt for 2 personer som for 1100. Med 30 møterom og spesialtilpassede menyer gjør vi alt vi kan for å bistå deg med ditt arrangement.
  Enten du besøker oss gjennom jobb eller på fritidsreise kan du nyte godt av vårt velværeområde i 34. og 35. etasje. Benytt deg av det velutstyrte treningsrommet med fantastisk utsikt over byen, ta deg en svømmetur i bassenget eller slapp av i badstuen.


 • Thon Hotel Opera, Oslo

  Dronning Eufemias gate 4, 0191 Oslo
  +47 24 10 30 00

  www.thonhotels.no/hoteller/land/norge/oslo/thon-hotel-opera/finn-veien

  Thon Hotel Opera ligger sentralt plassert i Bjørvika tett på Oslos verdensberømte Opera. Det nye Munchmuseet og nye Deichmanske hovedbibliotek er også under oppføring et steinkast fra hotellet. All transport finnes i umiddelbar nærhet, sammen med et variert shopping- og utelivstilbud både i Bjørvika og på tradisjonelle Karl Johans Gate. 


 • Tjuvholmen Sjømagasin

  Tjuvholmen Alle 14, 0252 Oslo
  +47 23 89 77 77

  www.sjomagasinet.no

  På holmen av tyver, så nær vannet og fjorden som du kan komme, med utsikt mot Astrup Fearnley, finner du Tjuvholmen Sjømagasin. Et litt annerledes fiske- og skalldyrkonsept. 


 • Vaaghals

  Dronning Eufemias gate 8, 0191 Oslo
  +47 920 70 999

  www.vaaghals.com

  Vaaghals skal vera møteplassen mellom dei unike norske råvarene og gode norske og internasjonale rettar.

  Maten kjem på bordet slik me sjølve kan tenka oss å servera den til gode vener. Det gode måltidet oppstår i samlinga rundt gode smakar og den gode stemninga. Kjøkenet vårt speglar sesongane og matriket Noreg sine utrulege skattar med røter i  tradisjonane, men og med kreativitet og nyskaping.

  Her skal delast, nytast, snakkast og drikkast.

  Det er restauranten me alltid har drøymt om å skapa.


 • Voksenåsen Hotel, Oslo

  Ullveien 4, 0791 Oslo
  +47 949 78 478

  www.voksenaasen.no

  På toppen av Holmenkollen, med en utsikt som tar pusten fra deg, ligger Voksenåsen. Hotellet er en arkitektonisk perle med en helt egen atmosfære. Langt fra byen, men likevel nært nok.


 • Værtshuset Bærums Verk

  Vertshusveien 10, N-1353 Bærums Verk
  +47 67 800 200

  www.vaertshusetbaerum.no

  Norges eldste spisested på historisk grunn i Bærum.

  Værtshuset er et klassisk og tidløst sted. Det gode måltidet med mat og drikke og ikke minst opplevelsen omkring selve måltidet.

  Det rødmalte tømmerhuset ligger ved elven Lomma. Bygningen og værelsene har en helt spesiell atmosfære, og alle værelsene har forskjellig størrelse og innredning.

  Vårt "Norskinspirerte Kjøkken" har hovedsakelig norsk mat på menyen. All mat fremstilles på vårt eget kjøkken, og består av de beste råvarer som kan oppdrives. Vi som arbeider her ønsker å ta godt i mot deg og gi deg en følelse av å være en venn av huset.

  Kontakt oss gjerne for møter, konferanser bryllup, selskaper, catering, mat- og vinkurs eller andre arrangmenter.