Norwegian English French
Medlemsbedrifter
 • Bølgen & Moi, Tjuvholmen

  Tjuvholmen Alle 5, Oslo
  +47 22 44 10 20

  www.bolgenogmoi.no/restauranter/tjuvholmen

  Kan det bli bedre enn et fantastisk skalldyrplatå på uteserveringen?
  3 etasjer fyllt med hummer, sjøkreps, sashimi, reker, blåskjell og masse annet godt.


 • Color Line

  Hjortneskaia, 0250 Oslo
  +47 81 00 08 11

  www.colorline.no

  Color Line AS er blant Europas ledende rederier innen Europeisk nærskipsfart. Selskapet har en flåte på syv skip, og opererer fire internasjonale linjer mellom syv havner i Norge, Sverige, Danmark og Tyskland, med cruise på ruten mellom Oslo og Kiel, transport på rutene mellom Larvik og Kristiansand til Hirtshals, og transport og shopping på ruten mellom Sandefjord og Strømstad. I tillegg til person- og godstransport, driver Color Line konferanse og messer, hotelldrift, restauranter, butikker, underholdning og turproduksjon.


 • Dalen Hotel, Telemark

  Hotellveien 33, 3880 Dalen
  +47 35 07 90 00

  www.dalenhotel.no

  Dalen Hotel, kjent som «eventyrhotellet» fra 1894, i overdådig, romantisk stil med dragehoder, tårn og spir, altaner, utspring og gesimser.

  Å kombinere et besøk på Dalen Hotel® med en seilas på Telemarkskanalen med et av veteranskipene M/S Henrik Ibsen® eller M/S Victoria er en enestående kulturhistorisk reise tilbake i tid sammen med moderne service og komfort.

  Velkommen til et av Norges eldste trehoteller, kun 400 meter fra Telemarkskanalens endestasjon, Dalen Brygge med enkel adkomst til hotellet.


 • Gamle Logen

  Grev Wedels Plass 2, 0151 Oslo
  +47 22 33 44 70
  post@logen.no

  www.gamlelogen.no

  Oslo kulturperle Gamle Logen har gjennom historien vært et knutepunkt for små og store begivenheter. I dag stiller vi som vertskap for selskaper, konferanser, konserter og øvrige arrangementer av en variert og fargerik art. Legg selskapet til Gamle Logen for de nye opplevelsene !


 • Gamle Raadhus Restaurant

  Rådhusgaten 30, 0151 Oslo
  +47 22 42 01 07
  post@gamle-raadhus.no

  www.gamleraadhus.no

  Gamle Raadhus Restaurant fikk Jørn Lie som ny eier i 2008 og høsten samme år fikk den klassiske baren – Lauritz Ruus Bar – et lysere og lettere interiør med nye møbler og startet fra samme tid servering av lunsj. Den opprinnelige arrestkjelleren er bevart i husets underetasje og fungerer i dag som vinkjeller og selskapslokale for inntil 20 personer. 
  Kjøkkenet er bygd rundt det klassiske, men bli ikke overrasket om det dukker opp smaker du kanskje forbinder med andre verdensdeler. Friske råvarer blir levert hver dag fra de aller beste leverandører i Oslo og fra mindre produsenter i hele Norge.
  Kjøkkenet styres av den tidligere landslagskokken Christian Honstad, med overoppsyn av Eirik Strøm Lillebø og tidligere mentor for Det Norske Kokkelandslaget, Jørn Lie.

   


 • Grand Hotel, Oslo

  Karl Johans gate 31, 0159 Oslo
  +47 23 21 20 00

  www.grand.no

  Grand Hotel i Oslo er Norges mest kjente og prestisjefulle hotell. Hotellet åpnet for første gang dørene i 1874, og har i over 140 år ønsket nordmenn, internasjonale gjester, verdensledere, kjendiser og Nobel Fredsprisvinnere velkommen.


 • Holmenkollen Restaurant

  Holmenkollveien 119, 0787 Oslo
  +47 22 13 92 00
  bookatable.com

  holmenkollenrestaurant.no

  Holmenkollen Restaurant i Oslo byr på en unik restaurantopplevelse med en elegant atmosfære i naturskjønne omgivelser. Med sin over 100 år lange historie og fantastiske utsikt over Oslofjorden by på noe av det fineste av Oslos kulturarv.
  Med en stab med lidenskap for mat og vin, mange av dem blant Norges beste i sitt fag, tilbys det både retter for utenlandske gjester som vil oppleve det unikt norske, og for nordmenn som søker eksotiske opplevelser.

   


 • Hotel Bristol, Oslo

  Kristian IV's gate 7, 0164 Oslo
  +47 22 82 60 00

  www.bristol.no

  Ærverdige Hotel Bristol åpnet dørene for første gang i 1920. Med mye historie i veggene, et oppgradert interiør og en elegant atmosfære, tar vi deg med tilbake i tid. Hotellet har store, komfortable rom og suiter, et komplett treningsrom, samt flotte konferanse- og selskapslokaler. Opplev Bristol Grill hvor du kan smake sesongbaserte retter og konditorens fristelser. I Vinterhaven og Bibliotekbaren serveres forfriskelser til levende pianomusikk. Velkommen til et av Oslos mest tradisjonsrike hotell.


 • Latter

  Holmens gate 1, 0250 Oslo
  +47 23 11 88 00
  booking@latter.no

  latter.no

  Latter har sentral beliggenhet, fantastiske lokaler, restaurant, flere scener, teknisk utstyr, dyktige ansatte og alt annet du måtte ønske for at ditt arrangement skal bli en dundrende suksess!
  Vi kan arrangere store og små event skreddersydd til akkurat dine behov.
  Det er den detaljerte kunnskapen om produksjon og komikere kombinert med fantastisk mat, flotte lokaler og kanskje Norges beste tekniske stab, som gjør oss unik. Det finnes mange muligheter på dette huset for din bedrift eller ditt private arrangement på kvelds- eller dagtid. Her kan du kombinere ditt eget arrangement med noe av den underholdningen som til enhver tid finnes på huset, eller motivere dine arbeidskolleger gjennom kombinasjonen humor og innhold.
  I tillegg til 3 scener med utstyr av høy teknisk kvalitet, har vi også et unikt eventrom, flere barer, lounge, galleri og en egen à la carte restaurant.


 • Lofoten Fiskerestaurant

  Stranden 75, 0250 Oslo
  +47 22 83 08 08
  lofoten@fiskerestaurant.no

  www.lofoten-fiskerestaurant.no

  Hos Lofoten Fiskerestaurant er det alltid ferske råvarer av beste kvalitet. Dette gjør at
  vi kan presentere en maritim meny med høy internasjonal standard. I restauranten er
  det kvalitet, service og fagkunnskap som gjelder. Vi er en á la carte restaurant; med
  chambre séparée, bar og en har nå åpnet vår store vinterhage for vår og sommer. Da
  vi åpnet var det med et inderlig ønske om å tilby de beste kvalitetsvarer fra havet
  og vise hvordan sjømat virkelig kan smake når det er tilberedt av spesialister.
  Velkommen til sol og sjømat på bryggen!

   


 • Lærlingekompaniet

  Munkedamsveien 71, 0270 Oslo
  +47 975 95 560
  laila@oppla.no

  oppla.no

  Lærlingekompaniet er et privat opplæringskontor for hotell og restaurantfagene. Vi er en forening som driftes av tilskudd fra fylkeskommunen, der alt går tilbake til opplæringen av lærlingene.
  Vi jobber daglig med lærlinger i kokk-, institusjonskokk-, servitør-, baker-, konditor-, reiseliv- og resepsjon fagene. Vi har 300 lærlinger fordelt på våre medlemsbedrifter. 
  Lærlingekompaniet har siden 1987 jobbet med ungdom og 99 prosent av våre lærlinger fullfører fagopplæringen med bestått fag/svenneprøve på normert tid, som er fire år. Dette er vi veldig stolte av.


 • Oslo Militære Samfunds Selskapslokaler, Oslo

  Myntgata 3, 0151 Oslo
  +47 22 42 12 12

  www.selskaper.no

  Selskapslokaler Oslo Militære Samfunds lokaler er uformelle nok og samtidig elegante nok til at de passer glimrende som selskapslokaler for alle anledninger. Siden vi ligger sentralt i Oslo, er det desto enklere å invitere alle som bør være med.

  I våre nyromantiske selskapslokaler med god plass og flotte møbler kan vi arrangere feiring av runde tall, konfirmasjon, minnestund, jubileer eller andre selskap etter ønske. Vi har selskapslokaler i forskjellige størrelser, og du kan velge lokale selv etter ønske og behov.

  Vår meny er sesongbetont slik at vi kan lage mat av ferske råvarer, men samtidig kan vi lage mat etter ønske. Det viktigste for oss er at vi sammen greier å skape den typen selskap du er ute etter.


 • Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

  Sonja Henies plass 3, 0185 Oslo
  +47 22 05 80 00

  www.radissonblu.no/plazahotell-oslo

  Med sine 37 etasjer og fantastiske utsikt over Oslo og Oslofjorden er Radisson Blu Plaza Hotel Nord-Europas høyeste hotell. Her bor du praktisk plassert like i nærheten av tog, buss og trikk på Oslo S, med gåavstand til mange av hovedstadens populære severdigheter. Paradegata Karl Johan ligger like ved, mens slottet, Akershus festning, Oslo spektrum og Aker brygge ligger innenfor gåavstand. 

  Hotellet vårt er er det ideelle stedet for alle typer arrangement, med fasiliteter som passer like godt for 2 personer som for 1100. Med 30 møterom og spesialtilpassede menyer gjør vi alt vi kan for å bistå deg med ditt arrangement.
  Enten du besøker oss gjennom jobb eller på fritidsreise kan du nyte godt av vårt velværeområde i 34. og 35. etasje. Benytt deg av det velutstyrte treningsrommet med fantastisk utsikt over byen, ta deg en svømmetur i bassenget eller slapp av i badstuen.


 • Roxy Wines

  Strandveien 55, 1326 Lysaker
  +47 91 58 74 90
  info@roxywines.no

  Roxy Wines er et prefekt samarbeid mellom Palmer Group og Victoria Brandvold. Palmer Group består av 18 høyt vinutdannede herlige folk med et imponerende nettverk i hele Norge. Deres lange erfaring og kunnskap fra alle ledd i bransjen vil gjøre Roxy Wines til en sterk samarbeidspartner. 
  Victoria Brandvold har over 20 års erfaring fra vinbransjen og med hennes store nettverk av produsenter vil hun i tett samarbeid med disse finne de beste viner tilpasset våre kunders ønsker og behov.

  Roxywines.no


 • Stortorvets Gjæstgiveri

  Grensen 1, 0159 Oslo
  +47 23 35 63 60
  stortorvet.no (kontaktskjema)

  stortorvet.no

  Stortorvets Gjæstgiveri er en restaurant i Oslo sentrum beliggende i et av byens eldste bygg, og her har mennesker møttes siden tidlig 1700-tall. Hos oss kan du spise, drikke og kose deg i historiske omgivelser, enten du er alene eller vil ha med deg inntil 300 av dine venner/kollegaer.
  Våre hyggelige servitører og dyktige kokker har fokus på kvalitet og spennende smaksopplevelser. Vi har ulike menyer til ulike behov og kvalitetsviner i de fleste prisklasser.


 • Thon Hotel Opera, Oslo

  Dronning Eufemias gate 4, 0191 Oslo
  +47 24 10 30 00

  www.thonhotels.no/hoteller/land/norge/oslo/thon-hotel-opera/finn-veien

  Thon Hotel Opera ligger sentralt plassert i Bjørvika tett på Oslos verdensberømte Opera. Det nye Munchmuseet og nye Deichmanske hovedbibliotek er også under oppføring et steinkast fra hotellet. All transport finnes i umiddelbar nærhet, sammen med et variert shopping- og utelivstilbud både i Bjørvika og på tradisjonelle Karl Johans Gate. 


 • Tjuvholmen Sjømagasin

  Tjuvholmen Alle 14, 0252 Oslo
  +47 23 89 77 77

  www.sjomagasinet.no

  På holmen av tyver, så nær vannet og fjorden som du kan komme, med utsikt mot Astrup Fearnley, finner du Tjuvholmen Sjømagasin. Et litt annerledes fiske- og skalldyrkonsept. 


 • Vaaghals

  Dronning Eufemias gate 8, 0191 Oslo
  +47 920 70 999

  www.vaaghals.com

  Vaaghals skal vera møteplassen mellom dei unike norske råvarene og gode norske og internasjonale rettar.

  Maten kjem på bordet slik me sjølve kan tenka oss å servera den til gode vener. Det gode måltidet oppstår i samlinga rundt gode smakar og den gode stemninga. Kjøkenet vårt speglar sesongane og matriket Noreg sine utrulege skattar med røter i  tradisjonane, men og med kreativitet og nyskaping.

  Her skal delast, nytast, snakkast og drikkast.

  Det er restauranten me alltid har drøymt om å skapa.


 • Voksenåsen Hotel, Oslo

  Ullveien 4, 0791 Oslo
  +47 949 78 478

  www.voksenaasen.no

  På toppen av Holmenkollen, med en utsikt som tar pusten fra deg, ligger Voksenåsen. Hotellet er en arkitektonisk perle med en helt egen atmosfære. Langt fra byen, men likevel nært nok.


 • Værtshuset Bærums Verk

  Vertshusveien 10, N-1353 Bærums Verk
  +47 67 800 200

  www.vaertshusetbaerum.no

  Norges eldste spisested på historisk grunn i Bærum.

  Værtshuset er et klassisk og tidløst sted. Det gode måltidet med mat og drikke og ikke minst opplevelsen omkring selve måltidet.

  Det rødmalte tømmerhuset ligger ved elven Lomma. Bygningen og værelsene har en helt spesiell atmosfære, og alle værelsene har forskjellig størrelse og innredning.

  Vårt "Norskinspirerte Kjøkken" har hovedsakelig norsk mat på menyen. All mat fremstilles på vårt eget kjøkken, og består av de beste råvarer som kan oppdrives. Vi som arbeider her ønsker å ta godt i mot deg og gi deg en følelse av å være en venn av huset.

  Kontakt oss gjerne for møter, konferanser bryllup, selskaper, catering, mat- og vinkurs eller andre arrangmenter.