Norwegian English French
Medlemsbedrifter
 • Britannia Hotel, Trondheim

  Dronningensgt. 5, 7011 Trondheim
  +47 73 80 08 00

  www.britannia.no

  Britannia Hotel er et restauranthus, et reisemål i seg selv, enten du foretrekker fine dining, afternoon tea eller et av våre mer uformelle spisesteder skal vi alltid ha et alternativ som passer deg med våre seks ulike mat og drikke-konsept, uansett anledning. 


 • Bula Neobistro

  Prinsens gate 32, 7011 Trondheim
  +47 405 55 529
  post@bulabistro.no

  "Maten vi lager på Bula er ganske ofte inspirert av mat jeg drømte om som liten. Ikke maten jeg faktisk fikk, men den jeg drømte om. Jeg vokste opp på gård hvor tradisjon, økologi og jordkjeller var en selvfølge. En cheeseburger med thousand island var for meg science fiction. På Bula lager vi grenseløs mat, gjerne med en fot i det som er trashy og den andre godt plantet på sølvfatet. Lavkultur og høykultur går hånd i hånd."

  Bli med på galskapen!

  Hilsen fra Reneé Fagerhøi

  www.bulabistro.no


 • E.C Dahls Pub og Kjøkken

  Strandveien 98B, 7042 Trondheim
  +47 406 97 400
  booking@ecdahls.no

   

  E. C. Dahls bryggeri, pub og kjøkken.

  E.C. Dahls Pub and Kjøkken åpnet i august 2016. Det ligger i det renoverte bryggeriet E.C. Dahls Bryggeri i Strandveien, som ble etablert i 1856, det er et av Norges eldste bryggerier.

  Restaurant og pub

  Det er nå et åpent bryggeri der guidede turer i bryggeriet er organisert, inkludert ølsmaking. Alexander Skjefte, medeier og daglig leder for restauranten, er en av de første utdannede ølsommelierene i Norge. 
  Puben tilbyr et utvalg av over 250 forskjellige øl, på flaske og kran. 20 eksklusiv E.C. Dahls-øl og andre utvalgte bryggerier kan prøves fra fat, og drikkemenyen oppdateres kontinuerlig med nye øl som kommer inn. 
  Restauranten tilbyr menyer basert på og skreddersydd for å nytes med øl. Puben har plass til omtrent 60 gjester med ekstra sitteplasser utendørs. Restauranten, med sin unike atmosfære, er en super setting for lange og korte middager. 
  Menyen fokuserer på smakfull mat, med spesielt fokus på å kombinere øl og mat. Restauranten har omtrent 70 seter.

  Selskapslokalene i 2. etasje.

  Selskapslokalene våre har plass til opptil 160 personer, her kan servering kombineres med ølsmaking, matkurs og lignende aktiviteter. For mindre grupper kan området deles inn i fire enkeltrom fra 28 til 50 personer om gangen.

  Generell informasjon

  Total kapasitet: 300 personer i 2 etasjer.

  Åpningstider: Tirsdag - lørdag 17:00 - 24:00

  www.ecdahls.no

   


 • Fagn

  Ørjaveita 4, 7010 Trondheim
  +47 458 44 996
  post@fagn.no

  "At FAGN, our focus is to use local produce and create a dining experience that you will not forget. We try to show our passion and creativity through taste and presentation.

  Our cuisine traditionally Norwegian inspired with international experience that our chefs have learned and shared all over the world, at FAGN we believe in sharing and inspiring.

  We set no frabes around what we do.

  The dining experience is one you must not rush, therefore we recommend that you set aside the entire evening and get a perspective of what we love."

  www.fagn.no


 • Havfruen A.S, fiskerestaurant

  Kjøpmannsgata 7, 7013 Trodnheim
  +47 73 87 40 70

  Vi er den restauranten i Trondheim som har spesialisert oss lengst på fisk og sjømat - siden 1987 har Havfruen servert nydelige retter av råvarer fra havets skattekammer.

  I våre unike, koselige og historiske bryggelokaler serverer vi fortsatt sjømat, samt kjøttalternativer, av hovedsakelig lokale og kortreiste råvarer.

  Norge og spesielt vår region har jo så mye godt å by på, noe vi er kjempeglade for og stolte av å servere.

  Vår restaurant ligger som en perle ved Nidelven, rett ved Gamle Bybro, Nidarosdomen og Bakklandet -  spaser deg gjerne en tur i området før eller etter middagen og nyt det koselige og historiske nærmiljøet.

  Inne i våre bryggelokaler har du en fantastisk utsikt til Nidelven & bryggene på Bakklandet.

  Vi serverer en koselig og stemningsfull opplevelse, i unike bryggelokaler, med elven rennende forbi rett utenfor middagsbordet. 

  www.havfruen.no


 • Radisson Blu Royal Garden Hotel, Trondheim

  Kjøpmannsgata 73, 7010 Trondheim
  +47 73 80 30 00

  The Radisson Blu Royal Garden Hotel, Trondheim boasts an exceptional design and a location next to the city’s beautiful Nidelven River. The central atrium sits under a glass roof, filling the space with stunning natural light. In addition to the sleek decor, the 298 rooms and suites feature amenities such as Free high-speed, wireless Internet, mini bars and the Super Breakfast Buffet (included in each stay). 

  Make sure to visit our 73 Bar & Restaurant, with its modern Nordic à la carte menu based on fresh and local ingredients. Choose from our wide selection of wine and beer or let our sommeliers guide you through your menu with a delightful wine package to top off your casual yet stylish dining experience. If you're opting for a relaxing meal in the comfort of your room, our hotel bar offers an a la carte menu for room service. 

  www.radissonhotels.com


 • Røros Hotel, Røros

  An-Magrittveien, 7374 Røros
  +47 72 40 80 00

  Fra vi startet i 1951 har vi utviklet hotellet med respekt og kjærlighet til Røros sin tradisjon og historie. Røros er omskapt fra gruveby til en internasjonal reiselivsdestinasjon med vår aktive deltagelse. Røros Hotell er en medspiller som med kompetanse og økonomi har bidratt til utvikling av musikkspillet Elden, Femundløpet og Vinterfestspillene.

  Vi bygger stolthet til faget.  Vi bidrar til at våre ansatte får videreutdannelse og kurs innen sine fag. Hotellet har et tett samarbeid med opplæringskontorene gjennom mange år, og har lærlinger i resepsjon, kjøkken og restaurant. I dag har vi  har vi dyktige øl og vinkelnere, et kjøkken med kun faglærte kokker og en resepsjon med mange faglærte resepsjonister.

  www.roroshotell.no


 • Scandic Hell Hotel

  Hell, 7517 Hell
  +47 74 84 48 00

  Velkommen til Scandic Hell, hotellet som vant prisen for fylkets beste hotellfrokost i 2019! Scandic Hell er et av Norges største og mest fleksible kurs- og konferansehotell, sentralt plassert kun 600 m fra Trondheim Lufthavn Værnes. Hotellet har en perfekt beliggenhet for deg som vil kombinere forretning og fornøyelse, og er godt tilrettelagt for familier på reise.

  Med totalt 28 møterom og saler, er Scandic Hell velegnet til alt fra 2 til 950 konferansedeltagere, landsmøter, messer, utstillinger og større konserter.

  På Scandic Hell spiser du frokost, lunsj og middag i vår populære restaurant Amelia, som flere ganger har vunnet fylkets Twinings Best Breakfast-kåring. Kjøkkenet er kjent for sitt fokus på å levere matopplevelser med bruk av lokale råvarer. Vårt eget konditori står bak en fristende dessert- og kakebuffet. I våre bankettsaler serveres fantastiske festmiddager og storslåtte julebord for opptil 700 personer.

  www.scandichotels.no


 • Scandic Nidelven Hotell

  Havnegata 1, 7010 Trondheim
  +47 73 56 80 00

  Velkommen til Scandic Nidelven, hotellet som har vunnet prisen for Norges hotellfrokost 13 ganger – senest kåret i 2019. Hotellet ligger fantastisk plassert midt i sentrum av Trondheim, 17 meter ut i vakre Nidelven. Vi tilby flotte konferansefasiliteter som tilpasses kundens ønsker og behov.
  Prøv Restaurant Nidelvens moderne meny som er inspirert av internasjonale trender innen kokkekunst og basert på de beste lokale råvarer. I Broen Bar kan du lene deg tilbake og nyte den flotte utsikten over Nidelven, noe godt å drikke samt ferske smørbrød og andre småretter.

  Vi har 18 møterom med kapasitet på opptil 650 personer. Vi kan arrangere alt fra små møter til konferanser, selskap og banketter, etter dine behov. Etter en lang møtedag kan du koble av og holde deg i form i vårt treningsrom. Du kan også låne sykler i resepsjonen for å få frisk luft og utforske nærområdet i eget tempo. 
  Scandic Nidelven har en flott og sentral beliggenhet rett ved Nidelven. Hotellet ligger ved siden av broen over til Solsiden, et av Trondheims mest populære områder hvor du kan nyte restauranter, koselige kafeer og gode hoppingmuligheter. Populære attraksjoner som Nidarosdomen, Bakklandet og Gamle Bybro er alle innen gangavstand til hotellet. Hotellet ligger omtrent 200 meter fra sentralstasjonen, og Trondheim Lufthavn Værnes ligger en halvtimes kjøretur unna


 • Skifer Hotel Oppdal

  O. Skasliens veg 9, 7340 Oppdal
  +47 73 60 50 80

  Skifer Hotel er et moderne hotell i Oppdal. Hotellet vårt har en imøtekommende og vennlig atmosfære bare 5 minutter fra skibakkene ved Oppdal Ski resort. Vi er stolte av å være et imøtekommende og vennlig hotell. Rommene våre er moderne og komfortable, og vi har et velværesenter med treningsrom og badstue, i tillegg til spabehandlinger. Vi tilbyr gjestene våre skioppbevaring, i tillegg til gratis parkering utenfor hotellet. Vår intime lobbybar har en lettere meny og et godt utvalg av viner. À la carte-restauranten ligger i hjertet av hotellet og har åpent kjøkken.

  www.skiferhotel.no


 • TO ROM og KJØKKEN

  Carl Johans gate 5, 7010 Trondheim
  +47 73 56 89 00

  To Rom og Kjøkken er en restaurant i Trondheim som satser på høy kvalitet i alle ledd – fra råvarer, lokaler, meny, bar og personale, til måten vi formidler vår lidenskap for god mat og drikke på.
  Vi samarbeider med et selektivt utvalg kvalitetsbevisste leverandører som kontinuerlig og over tid demonstrerer sin vilje til å levere råvarer i toppklasse.

  I første etasje ligger vår restaurant som er åpen fra 16.00 til 24.00 alle dager unntatt søndag. Restauranten tilbyr á la carte meny som varierer i takt med årstid og sesong for de ulike råvarer. I tillegg tilbys også dagens 3-, 4- og 5-rettes meny. 
  Drikkekartet vårt inneholder over 600 ulike viner og 100 ulike håndverksøl. Vinkartet er premiert med 2 glass (av 3 mulige) av det kjente magasinet Wine Spectator både i 2018 og 2019.

  I andre etasje har vi selskapsrom som er egnet for selskap på 12 – ca. 90 personer.
  Hele huset ble pusset opp i 2015, og vi har lagt vekt på hyggelig atmosfære, lune gode farger og materialer, samt god akustikk. Fleksible løsninger for inndeling av separate rom, og egner seg derfor for bursdager andre feiringer, disputaser, forretningsmiddager, matkurs, vinkurs, cocktailkurs etc. og andre selskap som gjerne vil sitte litt skjermet fra resten av restauranten.

  Restauranten og ansatte har mottatt en mengde priser som blant annet:
  Årets Restauratør, Årets Lærebedrift og Årets Bedrift, og er listet i White Guide Nordic, TripAdvisor, VG, Adresseavisen og Natt og Dag med gode anmeldelser.

  To Rom og Kjøkken er i dag rangert som en av de beste restaurantene i Trondheim.

  To Rom og Kjøkken har vært medlemsrestaurant i Chaîne des Rôtisseurs siden åpningen i 2005. Bailli Régional Trøndelag, Roar Hildonen, er daglig leder og medeier av restauranten.

  www.toromogkjokken.no