Photo: Wil Lee Wright
Britannia Hotel is a restaurant house, a destination in itself, whether you prefer fine dining, afternoon tea or one of our more informal eateries, we will always have an option that suits you with our six different food and drink concepts, no matter the occasion.
Britannia Hotel er et restauranthus, et reisemål i seg selv, enten du foretrekker fine dining, afternoon tea eller et av våre mer uformelle spisesteder skal vi alltid ha et alternativ som passer deg med våre seks ulike mat og drikke-konsept, uansett anledning.
Photo: Jarle Hagen
"The food we make at Bula is quite often inspired by food I dreamed of as a child. Not the food I actually got, but the one I dreamed of. I grew up on a farm where tradition, ecology and a primitive cellar were all natural.
A cheeseburger with thousand island dressing was for me science fiction. At Bula we make boundless food, preferably with one foot in what is trashy and the other well planted on the silver platter. Low culture and high culture go hand in hand. "
Join the madness!
Greetings from Reneé Fagerhøi
"Maten vi lager på Bula er ganske ofte inspirert av mat jeg drømte om som liten. Ikke maten jeg faktisk fikk, men den jeg drømte om. Jeg vokste opp på gård hvor tradisjon, økologi og jordkjeller var en selvfølge. En cheeseburger med thousand island var for meg science fiction. På Bula lager vi grenseløs mat, gjerne med en fot i det som er trashy og den andre godt plantet på sølvfatet. Lavkultur og høykultur går hånd i hånd."
Bli med på galskapen!
Hilsen fra Reneé Fagerhøi
E. C. Dahls bryggeri, pub og kjøkken.
E.C. Dahls Pub and Kitchen opened in August 2016. It is located in the renovated brewery E.C. Dahls Bryggeri in Strandveien, which was established in 1856, is one of Norway's oldest breweries.
Restaurant and pub
There is now an open brewery where guided tours of the brewery are organized, including beer tasting. Alexander Skjefte, co-owner and general manager of the restaurant, is one of the first educated beer sommelier in Norway.
The pub offers a selection of over 250 different beers, bottled and bottled. 20 excluding E.C. Dahls beer and other selected breweries can be tried from the barrel, and the drinks menu is continuously updated with new beers coming in.
The restaurant offers menus based on and tailored to be enjoyed with beer. The pub seats about 60 guests with extra outdoor seating. The restaurant, with its unique atmosphere, is a super setting for long and short dinners.
The menu focuses on tasty food, with a special focus on combining beer and food. The restaurant has about 70 seats.
The function rooms on the 2nd floor.
Our function rooms can accommodate up to 160 people, where dining can be combined with beer tasting, food courses and similar activities. For smaller groups, the area can be divided into four single rooms from 28 to 50 people at a time.
General information
Total capacity: 300 people on 2 floors.
Opening hours: Tuesday - Saturday 17:00 - 24:00
E.C. Dahls Pub and Kjøkken åpnet i august 2016. Det ligger i det renoverte bryggeriet E.C. Dahls Bryggeri i Strandveien, som ble etablert i 1856, det er et av Norges eldste bryggerier.
Restaurant og pub
Det er nå et åpent bryggeri der guidede turer i bryggeriet er organisert, inkludert ølsmaking. Alexander Skjefte, medeier og daglig leder for restauranten, er en av de første utdannede ølsommelierene i Norge.
Puben tilbyr et utvalg av over 250 forskjellige øl, på flaske og kran. 20 eksklusiv E.C. Dahls-øl og andre utvalgte bryggerier kan prøves fra fat, og drikkemenyen oppdateres kontinuerlig med nye øl som kommer inn.
Restauranten tilbyr menyer basert på og skreddersydd for å nytes med øl. Puben har plass til omtrent 60 gjester med ekstra sitteplasser utendørs. Restauranten, med sin unike atmosfære, er en super setting for lange og korte middager.
Menyen fokuserer på smakfull mat, med spesielt fokus på å kombinere øl og mat. Restauranten har omtrent 70 seter.
Selskapslokalene i 2. etasje.
Selskapslokalene våre har plass til opptil 160 personer, her kan servering kombineres med ølsmaking, matkurs og lignende aktiviteter. For mindre grupper kan området deles inn i fire enkeltrom fra 28 til 50 personer om gangen.
Generell informasjon
Total kapasitet: 300 personer i 2 etasjer.
Åpningstider: Tirsdag - lørdag 17:00 - 24:00
"At FAGN, our focus is to use local produce and create a dining experience that you will not forget. We try to show our passion and creativity through taste and presentation.
Our cuisine traditionally Norwegian inspired with international experience that our chefs have learned and shared all over the world, at FAGN we believe in sharing and inspiring.
We set no frabes around what we do.
The dining experience is one you must not rush, therefore we recommend that you set aside the entire evening and get a perspective of what we love."
"På FAGN er vårt fokus å bruke lokale råvarer og skape en matopplevelse som du ikke vil glemme. Vi prøver å vise vår lidenskap og kreativitet gjennom smak og presentasjon.
Vårt kjøkken er tradisjonelt norsk inspirert av internasjonal erfaring som kokkene våre har lært og delt over hele verden, på FAGN tror vi på å dele og inspirere.
Matopplevelsen er at du ikke må skynde deg, derfor anbefaler vi at du setter av hele kvelden og får et perspektiv på hva vi elsker. "
Along the city's only avenue you will find a small piece of France in the middle of Trondheim. Bring good friends and enjoy food and drink inspired both by local ingredients and by French cuisine. Bistro means small inn or wine room - here we slow down the pace and serve small dishes or dinner in cozy surroundings. Good food and low shoulders – that's Le Bistro.
Langs byens eneste aveny finner du et lite stykke Frankrike midt i Trondheim. Ta med gode venner og nyt mat og drikke inspirert både av lokale råvarer og av det franske kjøkkenet. Bistro betyr liten kro eller vinstue – her senker vi tempoet og serverer småretter eller middag i lune omgivelser. God mat og lave skuldre – det er Le Bistro.
The Radisson Blu Royal Garden Hotel, Trondheim boasts an exceptional design and a location next to the city’s beautiful Nidelven River. The central atrium sits under a glass roof, filling the space with stunning natural light. In addition to the sleek decor, the 298 rooms and suites feature amenities such as Free high-speed, wireless Internet, mini bars and the Super Breakfast Buffet (included in each stay).
Make sure to visit our 73 Bar & Restaurant, with its modern Nordic à la carte menu based on fresh and local ingredients. Choose from our wide selection of wine and beer or let our sommeliers guide you through your menu with a delightful wine package to top off your casual yet stylish dining experience. If you're opting for a relaxing meal in the comfort of your room, our hotel bar offers an a la carte menu for room service.
Radisson Blu Royal Garden Hotel, Trondheim har et eksepsjonelt design og er lokalisert ved siden av den vakre Nidelven. Det sentrale atriet, under et glastak og fyller rommet med fantastisk naturlig lys. I tillegg til den elegante innredningen, har de 298 rommene og suitene fasiliteter som gratis høyhastighets, trådløst internett, minibar og super frokostbuffé (inkludert i hvert opphold). Sørg for å besøke 73 Bar & Restaurant, med sin moderne nordiske à la carte-meny basert på ferske og lokale råvarer. Velg fra vårt brede utvalg av vin og øl, eller la våre sommelierer lede deg gjennom menyen din med en herlig vinpakke for å få den uformelle, men stilige matopplevelsen. Hvis du velger et avslappende måltid på rommet ditt, tilbyr hotellets bar en à la carte-meny for romservice.
Since we started in 1951, we have developed the hotel with respect and love for Røros' tradition and history. Røros has been transformed from a mining town into an international tourism destination with our active participation. Røros Hotell is a partner that with competence and finances has contributed to the development of the music game Elden, Femundløpet and Vinterfestspillene.
We build pride in the subject. We help our employees receive further education and courses in their subjects. The hotel has worked closely with the training offices for many years, and has apprentices in the reception, kitchen and restaurant. Today we have skilled beers and anglers, a kitchen with only skilled chefs and a reception with many skilled receptionists.
Fra vi startet i 1951 har vi utviklet hotellet med respekt og kjærlighet til Røros sin tradisjon og historie. Røros er omskapt fra gruveby til en internasjonal reiselivsdestinasjon med vår aktive deltagelse. Røros Hotell er en medspiller som med kompetanse og økonomi har bidratt til utvikling av musikkspillet Elden, Femundløpet og Vinterfestspillene.
Vi bygger stolthet til faget. Vi bidrar til at våre ansatte får videreutdannelse og kurs innen sine fag. Hotellet har et tett samarbeid med opplæringskontorene gjennom mange år, og har lærlinger i resepsjon, kjøkken og restaurant. I dag har vi har vi dyktige øl og vinkelnere, et kjøkken med kun faglærte kokker og en resepsjon med mange faglærte resepsjonister.
Welcome to Scandic Hell, the hotel that won the award for the county's best hotel breakfast in 2019! Scandic Hell is one of Norway's largest and most flexible course and conference hotels, centrally located only 600 m from Trondheim Airport Værnes. The hotel is perfectly located for those who want to combine business and pleasure, and is well suited for families traveling.
With a total of 28 meeting rooms and halls, Scandic Hell is suitable for anywhere from 2 to 950 conference participants, national meetings, trade fairs, exhibitions and major concerts.
At Scandic Hell, you eat breakfast, lunch and dinner in our popular restaurant Amelia, which has several times won the county's Twinings Best Breakfast award. The kitchen is known for its focus on delivering dining experiences using local ingredients. Our own patisserie is behind a tempting dessert and cake buffet. In our banquet halls, fantastic gala dinners and magnificent Christmas dinners are served for up to 700 people.
Velkommen til Scandic Hell, hotellet som vant prisen for fylkets beste hotellfrokost i 2019! Scandic Hell er et av Norges største og mest fleksible kurs- og konferansehotell, sentralt plassert kun 600 m fra Trondheim Lufthavn Værnes. Hotellet har en perfekt beliggenhet for deg som vil kombinere forretning og fornøyelse, og er godt tilrettelagt for familier på reise.
Med totalt 28 møterom og saler, er Scandic Hell velegnet til alt fra 2 til 950 konferansedeltagere, landsmøter, messer, utstillinger og større konserter.
På Scandic Hell spiser du frokost, lunsj og middag i vår populære restaurant Amelia, som flere ganger har vunnet fylkets Twinings Best Breakfast-kåring. Kjøkkenet er kjent for sitt fokus på å levere matopplevelser med bruk av lokale råvarer. Vårt eget konditori står bak en fristende dessert- og kakebuffet. I våre bankettsaler serveres fantastiske festmiddager og storslåtte julebord for opptil 700 personer.
Welcome to Scandic Nidelven, the hotel that has won the award for Norway's hotel breakfast 13 times - most recently voted in 2019. The hotel is fantastically located right in the center of Trondheim, 17 meters out into the beautiful Nidelven. We offer great conference facilities that are adapted to the customer's wishes and needs.
Try Restaurant Nidelven's modern menu, inspired by international culinary trends and based on the best local ingredients. In Broen Bar you can sit back and enjoy the great view of the Nidelven, something good to drink as well as fresh sandwiches and other small dishes.
We have 18 meeting rooms with a capacity of up to 650 people. We can arrange everything from small meetings to conferences, parties and banquets, according to your needs. After a long day of meetings, you can relax and keep fit in our gym. You can also borrow bicycles at reception to get some fresh air and explore the surrounding area at your own pace.
Scandic Nidelven has a great and central location right by the Nidelven. The hotel is located next to the bridge over to Solsiden, one of Trondheim's most popular areas where you can enjoy restaurants, cozy cafés and good jumping opportunities. Popular attractions such as Nidaros Cathedral, Bakklandet and Gamle Bybro are all within walking distance of the hotel. The hotel is approximately 200 meters from Central Station, and Trondheim Airport Værnes is a half-hour drive away
Velkommen til Scandic Nidelven, hotellet som har vunnet prisen for Norges hotellfrokost 13 ganger – senest kåret i 2019. Hotellet ligger fantastisk plassert midt i sentrum av Trondheim, 17 meter ut i vakre Nidelven. Vi tilby flotte konferansefasiliteter som tilpasses kundens ønsker og behov.
Prøv Restaurant Nidelvens moderne meny som er inspirert av internasjonale trender innen kokkekunst og basert på de beste lokale råvarer. I Broen Bar kan du lene deg tilbake og nyte den flotte utsikten over Nidelven, noe godt å drikke samt ferske smørbrød og andre småretter.
Vi har 18 møterom med kapasitet på opptil 650 personer. Vi kan arrangere alt fra små møter til konferanser, selskap og banketter, etter dine behov. Etter en lang møtedag kan du koble av og holde deg i form i vårt treningsrom. Du kan også låne sykler i resepsjonen for å få frisk luft og utforske nærområdet i eget tempo.
Scandic Nidelven har en flott og sentral beliggenhet rett ved Nidelven. Hotellet ligger ved siden av broen over til Solsiden, et av Trondheims mest populære områder hvor du kan nyte restauranter, koselige kafeer og gode hoppingmuligheter. Populære attraksjoner som Nidarosdomen, Bakklandet og Gamle Bybro er alle innen gangavstand til hotellet. Hotellet ligger omtrent 200 meter fra sentralstasjonen, og Trondheim Lufthavn Værnes ligger en halvtimes kjøretur unna
Photo: FotoKnoff
Skifer Hotel is a modern hotel in Oppdal. Our hotel has a welcoming and friendly atmosphere just 5 minutes from the ski slopes at Oppdal Ski resort. We are proud to be a welcoming and friendly hotel. Our rooms are modern and comfortable, and we have a wellness center with gym and sauna, as well as spa treatments. We offer our guests ski storage, as well as free parking outside the hotel. Our intimate lobby bar has a light menu and a good selection of wines. The à la carte restaurant is located in the heart of the hotel and has an open kitchen.
Skifer Hotel er et moderne hotell i Oppdal. Hotellet vårt har en imøtekommende og vennlig atmosfære bare 5 minutter fra skibakkene ved Oppdal Ski resort. Vi er stolte av å være et imøtekommende og vennlig hotell. Rommene våre er moderne og komfortable, og vi har et velværesenter med treningsrom og badstue, i tillegg til spabehandlinger. Vi tilbyr gjestene våre skioppbevaring, i tillegg til gratis parkering utenfor hotellet. Vår intime lobbybar har en lettere meny og et godt utvalg av viner. À la carte-restauranten ligger i hjertet av hotellet og har åpent kjøkken.
There is a guest harbor out in the sea, on the island of Hitra, two hours' drive from the big city. The house is painted red, has wild sheep as neighbors and a view of the lake.
This is where we live, we who live for everything that comes from the sea - as long as we can put it on a plate.
Now we have taken what we can with us to the city, and on the wall it says; THE CRAB.
Det ligger en brygge ute i havet, på øya Hitra, to timers kjøring fra storbyen. Brygga er rødmalt, har villsau som naboer og utsikt over sjøen.
Her holder vi til, vi som lever for alt som kommer fra havet – så lenge vi kan legge det på en tallerken.
Nå har vi tatt med oss det vi kan til byen, og på veggen står det; THE CRAB.
Photo: Marius Rua
To Rom og Kjøkken is a restaurant in Trondheim that focuses on high quality at all levels - from ingredients, premises, menu, bar and staff, to the way we convey our passion for good food and drink.
We work with a selective selection of quality-conscious suppliers who continuously and over time demonstrate their willingness to deliver top-class raw materials.
On the ground floor is our restaurant which is open from 16.00 to 24.00 every day except Sunday. The restaurant offers an à la carte menu that varies according to the season and season for the different ingredients. In addition, the current 3-, 4- and 5-course menu is also offered.
Our drinks menu contains over 600 different wines and 100 different craft beers. The wine list has been awarded 2 glasses (out of 3 possible) by the well-known magazine Wine Spectator in both 2018 and 2019.
On the second floor we have function rooms that are suitable for parties of 12 - approx. 90 people.
The whole house was refurbished in 2015, and we have emphasized a pleasant atmosphere, warm good colors and materials, as well as good acoustics. Flexible solutions for dividing separate rooms, and is therefore suitable for birthdays, other celebrations, disputations, business dinners, food courses, wine courses, cocktail courses, etc. and other companies that want to sit a little sheltered from the rest of the restaurant.
The restaurant and staff have received a number of awards such as:
Restaurateur of the Year, Apprenticeship of the Year and Company of the Year, and is listed in White Guide Nordic, TripAdvisor, VG, Adresseavisen and Natt og Dag with good reviews.
To Rom og Kjøkken is today ranked as one of the best restaurants in Trondheim.
To Rom og Kjøkken has been a member restaurant in Chaîne des Rôtisseurs since it opened in 2005. Bailli Régional Trøndelag, Roar Hildonen, is the general manager and co-owner of the restaurant.
To Rom og Kjøkken er en restaurant i Trondheim som satser på høy kvalitet i alle ledd – fra råvarer, lokaler, meny, bar og personale, til måten vi formidler vår lidenskap for god mat og drikke på.
Vi samarbeider med et selektivt utvalg kvalitetsbevisste leverandører som kontinuerlig og over tid demonstrerer sin vilje til å levere råvarer i toppklasse.
I første etasje ligger vår restaurant som er åpen fra 16.00 til 24.00 alle dager unntatt søndag. Restauranten tilbyr á la carte meny som varierer i takt med årstid og sesong for de ulike råvarer. I tillegg tilbys også dagens 3-, 4- og 5-rettes meny.
Drikkekartet vårt inneholder over 600 ulike viner og 100 ulike håndverksøl. Vinkartet er premiert med 2 glass (av 3 mulige) av det kjente magasinet Wine Spectator både i 2018 og 2019.
I andre etasje har vi selskapsrom som er egnet for selskap på 12 – ca. 90 personer.
Hele huset ble pusset opp i 2015, og vi har lagt vekt på hyggelig atmosfære, lune gode farger og materialer, samt god akustikk. Fleksible løsninger for inndeling av separate rom, og egner seg derfor for bursdager andre feiringer, disputaser, forretningsmiddager, matkurs, vinkurs, cocktailkurs etc. og andre selskap som gjerne vil sitte litt skjermet fra resten av restauranten.
Restauranten og ansatte har mottatt en mengde priser som blant annet:
Årets Restauratør, Årets Lærebedrift og Årets Bedrift, og er listet i White Guide Nordic, TripAdvisor, VG, Adresseavisen og Natt og Dag med gode anmeldelser.
To Rom og Kjøkken er i dag rangert som en av de beste restaurantene i Trondheim.
To Rom og Kjøkken har vært medlemsrestaurant i Chaîne des Rôtisseurs siden åpningen i 2005. Bailli Régional Trøndelag, Roar Hildonen, er daglig leder og medeier av restauranten.