Cocktaillunsj i Veita 31. mai kl 1300

Bailli Regional Roar Hildonen, Maître Restaurateur Vega Ebbersten og Maître Rôtisseurs Eskil Hildonen og Andreas Sørlie Trøjgaard har gleden av å ønske velkommen til
Cocktaillunsj i Kjøkkenet i Veita lørdag 31. mai kl 1300.

Med seg på laget har de Malin Stavsøien, som har lang fartstid som bartender, og med mange topplasseringer i ulike cocktailkonkurranser i inn- og utland. Hun har også vært med og gitt ut cocktailboken "Shaken or Stirred" sammen med Roar.

(Foto og styling Tommy Andresen og Line Dammen)

Dette er et L'Ordre Mondial-arrangement, og vi får en god gjennomgang av de ulike cocktailene som blir servert.

Kokkene serverer en 5-retters lunsjmeny som passer til cocktailene:

Krustade med røkt ål og unagi glaze

Hvite asparges, smørsaus, løyrom, fermentert stikkelsbær og stemorsblomst

Fersk pasta, hummer, skalldyrbisque og dillolje

Perlehøne. ragu, grønn asparges, potetpuré og morkelsaus

Norske jordbær, fløteis, Madeleines og lime

 
 
 

 

Påmelding gjør du HER: Registrer

Medlemmer av L'Ordre Mondial (med følge) har førsterett på plass. Andre kan sende en epost til hege@chaine.no for å stå på venteliste, så tar jeg kontakt så snart jeg ser at det blir ledige plasser.

Pris: 1500,- medlemmer av L'Ordre Mondial / 1700,- for andre.

Avbestilling må skje senest 2 dager før, ellers må det betales i sin helhet.
Antrekk: Pent, kjede og OMGD-kjede.

Husk å noter allergier i påmeldingen din dersom vi ikke har dette i systemet fra før:)
Det er "free seating" på dette arrangementet.