Middag på Sjømagasinet
Bailliage d'Oslo har gleden av å invitere til en smakfull middag på Tjuvholmen onsdag 14. mai 2025, kl. 18:00. Mai måned er jo fin tid full av merkedager og feiringer, og vi slår derfor til med en middag på Sjømagasinet! Stedet drives av dyktige Fursetgruppen, og har vært i drift siden 2009. De leverer sesongbasert og bærekraftig sjømat servert av spesialister.
Husk å notere ev. allergier i din påmelding. Påmeldingsfristen er lørdag 3. mai d.å.
Menyen vil bli en fire-retter som beskrevet nedenfor. Til dette får vi apéritif + en vinpakke valgt ut spesielt for den aktuelle menyen:
Apéritif
Ferrari Trentino Brut MV
1 canapé
Nyt det i vår vinbar eller ute om været tillater det
Meny
Rødbete gravlaks
med nasturtium og eple-yuzu-dressing
(egg, melk, sennep)
Maley St Bernard Cider Valley de Osteria Italia
*
Kamskjell
med babyspinat og svart trøffel
(bløtdyr, soya, melk)
Loimer Riesling Heiligenstein 1ÖTW Kamptal Østerike Magnum 2018
*
Dampet Villkveite
med ramsløk, urtesalat og korallsaus
(fisk, bløtdyr, melk, sennep, soya)
Domaine Langereau Premier Cru les Champlot Saint Aubin Bourgogne Frankrike 2023
*
Jordbær Matcha-kake
(melk, hvete)
Selbach Oster Riesling Auslese Mosel Tyskland
Så runder vi av kvelden med med kaffe og et delikat destillat
* * *
Pris kr 1940,- medlem/kr 1990,- ikke-medlem
Påmelding via følgende lenke: Registrer
