Oppdalshelg 22.-23. mars 2024

INVITASJON

OPPDALSHELG
22. - 23. mars 2024

Bailliage Règional de Trøndelag hadde igjen gleden av å invitere til Oppdal i Palmehelgen. Dette har blitt en svært hyggelig tradisjon, og vi satser på et like vellykket arrangement også i år! 

FREDAG 22. mars:
L'Ordre Mondial med Champagnesmaking kl 1900.
Arrangementet er på Den Danske Dreng (tidligere Grøseth Kafé), og etter champagnesmakingen får vi servert en tapasbuffet levert av Skifer Hotel,
med tilpasset drikke.

Vi får smake 6 champagner fra det fantastiske champagnehuset Marc Hebrart,
med kyndig veiledning av Per Hovde.

 

Antrekk: Fritidstøy med kjede og L'Ordre Mondial-kjede.
Pris for medlemmer er kr 1500,- / 1700,- for ikke-medlemmer

****

*********

LØRDAG 23. mars:
Dîner Amical på Hotel Skifer kl 1900.

Maître Hotelier Kjell-Øyvind Nygård, Food & Beverage Manager Line Øverhaug og
Kjøkkensjef Lene Berg inviterer til Dîner Amical på Hotel Skifer.
Vi møtes for Champagne i Skifer Studio, og så får vi servert denne menyen i Skifersalen etterpå:

Meny

Fingermat
Wongraven Champagne Brut 2014


***
Sjøkreps og kamskjell
Kung Fu Girl Riesling 2022,
Charles Smith, Washingtom, Columbia Valley


***
Fjellmandel, trøffel og moskus
Höllerer Alte Reben Grüner Veltliner 2021,
Kamptal


***
Skrei
Mommessin Beaujolais Villages 2022,
Burgund


***
Oppdalslam
Roda 1 Reserva 2018,
Bodegas Roda, Rioja


***
Multe og krokan
Aresca Moscato d'Asti Fiore d'Autunno 2018,
Piemonte

 

Antrekk: Dress med kjede.
Pris for medlemmer er kr 1800,- / 2000,- for ikke-medlemmer

 

     

 

For påmelding - trykk her: 

Registrer

 

OVERNATTING:

Hotel Skifer tilbyr følgende priser for våre medlemmer helgen 22. - 24. mars:

Enkeltrom kr 1050,-
Dobbeltrom kr 1150,-

Pr rom pr natt inkl frokost.

Bestilling av rom gjøres til q.skifer@strawberry.no eller 73 60 50 80 
Oppgi bookingkode GR025336