Sideraften - Odd Fellow Selskapslokaler Sandefjord
Fredag 20. februar 2026 kan vi oppleve Norges nye signaturdrikk på sitt aller beste

Sider er i ferd med å ta Norge med storm - nå har du sjansen til å smake noen av landets mest prisbelønte sidere – og lære hemmelighetene bak dem!
Vi har vært så heldige å få Bailli Régional i Bergen, Kristine Øvrebø, til å komme og holde foredrag om sider. Hun har i flere år jobbet med Aga sideri, hvor hun bla. har arrangert sidersmaking og omvisninger. Kristine er en av Norges svært få pommelierer, dvs. hun har tilsvarende utdannelse og sertifisering som en sommelier har om vin. Hun er også utdannet kokk, og reiser verden rundt som Worldchef-sertifisert smaksdommer.
Hva får vi oppleve denne kvelden?
- Prisvinnende smaker fra AGA Sideri, Sideriet har jevnlig tatt medaljer i NM. De har flere ganger fått både gull, sølv og bronse i internasjonale konkurranser, og har også blitt premiert som «Norges beste drikkemeny» hos anerkjente restauranter
- Musserende sider laget på champagnemetoden fra Åkre Gård
- Issider fra Kvestad Sideri
- Sider- og issider fra Nordre Bergan Gård/Raet Sideri. Vi er svært stolte av å ha et lokalt innslag fra Nordre Bergan Gård/Raet Sideri presentert ved Mikkel Stokke. Ektefellen Tomine og han overtok gårdsdriften etter Agnar Lund i 2024, og de har bl.a. eget presseri og siderkjeller. Vi gleder oss til å høre om lokal siderproduksjon og fremtidsplaner for gården.
Dette blir en kveld full av smaker, kunnskap og gode historier. Lett bevertning med lokale delikatesser er inkludert.
Når: Fredag 20. februar kl. 1800
Hvor: Odd Fellow Selskapslokaler, Stockflethsgate 22, 3210 Sandefjord
Antrekk: Casual med kjede og medalje
Pris: 890 for medlemmer, 990 for gjester