HOVEDSTYRE

 

Thore Sande
Bailli Délégué, 
Telefon +47 909 18 606

thore@chaine.no

Thore har hele 45  års erfaring innen hotell- og restaurant-bransjen; fra steder som Hotel Continental i Oslo, lederstillinger ved etablering av Sheraton Hotels i Norge, og mange gode år i Rica Hotels. Etter mange år i hotellkjeder, fant Thore sammen med gode kolleger noen flotte selskapslokaler i Tønsberg, og startet eget selskap, Herskapelig! Thore har vært engasjert i Chaîne siden 1999 både som Bailli Regional, Chancelier National, og nå som Bailli Delegue, leder for Norge. Gjennom Chaine vil Thore styrke bransjen ved å jobbe for at flere unge skal ønske å bli kokker og servitører.

 

 

Karin Våland Sandvold
Chancelier National
Telefon
+47 957 68 320
karin.vs@lyse.net

 
Etter å ha arbeidet innen HR og organisasjon i Norge og internasjonalt, bl.a som personaldirektør i Shell og Hydro Aluminium, og sist som direktør for lederutvikling i Equinor, er Karin nå pensjonist. Hun har alltid hatt stor interesse for mat, vin og hyggelige samvær rundt bordet. Gjennom sine utenlandsopphold har hun lært å sette stor pris på mangfoldet i ulike kulturer, ikke minst hva angår mat og vin. Etter årene på jobb i Malaysia er hun spesielt glad i asiatisk mat, med gode krydder og het chili!
Frode Hofstad
Argentier National
Telefon +47 911 98 654
frode@chaine.no

Frode er har bred erfaring fra hotell- og restaurantnæringen med fagbrev som kokk, servitør og vinkelner. 
Han har jobbet som Food and Beverage Manager ved Radisson Royal i Stavanger og Royal Garden Hotel i Trondheim, samt 13 år som Administrerende direktør ved Britannia Hotel. 

Han er eier 25 % av Skifer Hotel på Oppdal og cafekjeden Ciabatta. Han er gründer og var først ute med nettbaserte bestillingsløsninger og expressinnsjekk med P-Hotels som han i dag eier og drifter. 
Hans teoretiske utdannelse har han fra Universitetet i Stavanger hvor har en Mastergrad i Serviceledelse. 
Frode har vært med i Chaine siden 1997 og satt i landsstyret fra 2000 -2011 og hans store interesse er mat og drikke samt at han er en ivrig rype og hjortejeger.

 

 

Rolf M. Brænd
IT-ansvarlig /
Bailli Délégué Honoraire
Telefon +47 909 67 573
rm.braend@gmail.com

Rolf er økonom med bred erfaring fra hotell- og restaurantnæringen. Han var Viseadministrerende Direktør ved Grand Hotel Oslo og har vært partner i rådgivningselskapet for reiselivet Horwath HTL. Han har over to tiårs fartstid i Chaine des Rotisseurs. Han har vært leder av Chaine i Norge, Bailli Délégué, og fortsetter nå som økonomi- og IKT-ansvarlig, Argentier National. Guttedrømmen var å bli kokk, og med unntak av "Mors kjøttkaker" står kamskjell, rype og selvplukkede multer fra Rendalen på favorittmatlista.

 

 

Tarje Hellebust
Conseiller Culinaire National
Telefon +47 22 05 80 00

tarje.hellebust@radissonhotels.com

 

 

Tarje er tredjegenerasjons hotelier. Han har kokkefagbrev fra Hotel Continental og har jobbet rundt Jorden som vinkelner ombord Royal Viking Star. Han har holdt lederstillinger innenfor Radisson og Rezidor i blant annet, London, Stockholm, Helsingfors og Manchester. Hans teoretiske utdannelse har han fra Cornell, London Business School samt en nylig fullført mastergrad fra Universitetet i Stavanger innen serviceledelse. Tarje er Adm. direktør på Radisson Blu Plaza Hotel i Oslo. Om Chaine sier han: «det å møte gamle og nye venner og kolleger gjennom Chaine er en stor glede: god mat med respekt for råvarene og tilberedelsen + gode viner – det er essensen av eksistensen!

 

Bjarte Gjerde
Chargé de Missions
Telefon +47 416 46 336
bjagjerd@online.no
Bjarte er en av Norges mest respekterte hotellveteraner med over 30-års ledererfaring ved store fullservicehoteller. Mest kjent er han for fotavtrykket han etterlot seg på Rica Nidelven Hotel gjennom 14 år. Her sto han i førersetet for å skape Norges beste frokostkonsept, og bidro i stor grad til å forme mange av dagens unge ledere i bransjen. Bjarte har nå det ærefulle oppdraget å gjøre Britannia Hotel til landets ledende kvalitetshotell. Hans uslåelige evne til å skape prestasjonskultur er noe Chaine des Rotisseurs nyter godt av.

 

Toril Flåskjer
Chargé de Missions
Telefon +47 913 98 337

toril.flaskjer@grand.no

Toril er utdannet ved Norsk Hotellhøyskole. På 90 tallet arbeidet hun 7 år i kjedeledelsen til Inter Nor Hotels som Organisasjons- og prosjektdirektør og Franchisedirektør.
De siste 24 årene har hun arbeidet som direktør på ulike Scandic hoteller i Osloområdet, og i 2010 ble hun kåret til Årets Direktør i hele Scandic-konsernet. I oktober 2018 overtok hun ledelsen av ærverdige Grand Hotel Oslo. Toril er kjent for å bygge gode og sterke kulturer og å få fram mange talenter. 
Toril har og har hatt mange styreverv og leder i dag blant annet Kvinner i Business som er et av landets ledende Kvinnenettverk. Hun har vært medlem i CdR de siste 10 årene. Hun er interessert i og setter stor pris på god mat og drikke og ikke minst hyggelig samvær.

Steinar Hansi Giske
Chargé de Mission
ACCR-ambassadør
Telefon +47 917 56 810
steinar@giske.com

Steinar har siden 1970 hatt shipping og logistikk som sin profesjon, og siden 1990 gjennom egne selskaper.
Han var en av pionérene i håndtering av oversjøisk containere, fortrinnsvis til det Fjerne Østen og Japan fra Norge. Han startet med å reise til Japan og det Fjerne Østen allerede i 1981 og har fortsatt med årlige turer siden. Derfor har han gjennom mange år bygget sterke forretningsrelasjoner som han fremdeles tar personlig hånd om.
Steinar er også en eiendomsinvestor. Han har gjennom sin interesse og engasjement for kulturarv og bygninger fra forskjellige tidsepoker, satt et sterkt fotavtrykk for å bevare og vedlikeholde flere eiendommer i hans hjemby Ålesund, i tillegg til andre prosjekter han har vært involvert i over hele landet.
Han er også engasjert i flere selskaper og foreninger som styreformann.
Steinar har fungert som Bailli Regional ved Bailliage Nordvestlandet i en årrekke fordi han er genuint interessert i god mat, god vin og gode venner.

 

 

Tom Rognes
Chargé de Presse National

Telefon: +47 990 96 401

tom.rognes@chaine.no

Tom er utdannet i Forsvaret og har totalt 37 års fartstid som yrkesoffiser. Tjeneste i både inn- og utland. Mesteparten av tiden innen Hærens samband, med ansvar for ulike kommunikasjons- og informasjonssystemer.

Nå pensjonert fra Forsvaret, men jobber deltid som bussjåfør i Trondheim

Styremedlem i NATO Joint Warfare Center sin vinklubb i Stavanger 2005-2010

Er medlem grunnet en genuin interesse for mat og vin og ikke minst beundringen av alle de flotte dedikerte menneskene som lager fantastiske opplevelser. Elsker å dele disse opplevelsene med andre rundt et bord. Er ivrig storviltjeger og har en stor forkjærlighet for kortreist og "ekte" mat. Her er Chaîne des Rôtisseurs en utmerket arena.

 

Rolf E. Wenstad
Echanson National
Ordre Mondial des Gourmets Degustateurs
Telefon +47 417 80 739
rolf@selskaper.no

Rolf er faglært servitør og sommelier. Har deltatt i NM i servitør med pallplassering de siste tre årene. Har jobbet som servitør, bartender, hovmester, restaurantsjef, F&B, Conference manager, Night manager, og har vært innom flere Nordic Choice hoteller og Thon Hotels i Oslo. Rolf jobber i dag som restaurantsjef på Oslo Militære samfunn. Han ble medlem i Chaîne des Rôtisseurs i 2016.