Planlagte arrangementer

 

Arrangementer i 2021

 

Torsdag 16. september kl 1800

L'Ordre Mondial middag på Spiseriet Oslo Golfklubb Bogstad

Vice-Enchanson Victoria Brandvold og kjøkkensjef Magnus Forssell inviterer til en svensk aften på Spiseriet Oslo Golfklub. Spiseriet Oslo Golfklubb er en landlig perle rett utenfor travle sentrum. Du finner restauranten i et moderne og nybygd klubbhus med utsikt over Oslo Golfklubbs fantastiske bane. Her serveres alt fra fra deilige bakevarer og baguetter til varme lunsjer og middagsretter med noe godt i glasset. Det er en stor glede og ære for Bailliage d'Oslo å kunne få avholde et arrangement her.

Se invitasjon og påmelding her.

 

Lørdag 16. oktober kl 1800

Grand Dîner på Grand Hotel

Det er en stor glede for Chargé de Missions National Toril Flåskjer og Maître Restaurateur Honoraire Morten Malting å kunne ønske velkommen til årets Grand Diner på Grand Hotel Oslo. Aperitiff vil bli servert i Rococco salen kl.18:00. Salen regnes som en av de vakreste bankettsalene i Norge, med et klassisk takmaleri, ekte italiensk silkestoff på veggene og skinnende venetianske lysekroner.

Se invitasjon og påmelding her

 

www.grand.no

 

Onsdag 17. november kl 1800

Julemiddag på Vertshuset Bærums Verk

Maître Rôtisseur Bob Laycock og Ulla Laycock ønsker, sammen Vice-Echanson Victoria A. Brandvold, velkommen til tradisjonell julemiddag.
Denne kvelden vil våre gjester få oppleve Norges eldste spisested på historisk grunn, i klassiske og tidløse omgivelser.
Middagen serveres i den restaurerte låven.

Se invitasjon og påmelding her

https://www.vaertshusetbaerum.no/

 

Vi arbeider også med noen andre arrangementer som vil bli annonsert.