Planlagte arrangementer

 

Planlagte arrangementer i 2020

 

Dato for arrangementet kommer

L'ORDRE MONDIAL MED ØL-DUELL PÅ STORTORVETS GJÆSTGIVERI 

Kom og opplev den autentiske stemningen av historiske Oslo og god atmosfære når Stortorvets Gjæstgiveri møter Ringnes Brygghus på Stortorvets gjæstgiveri til ølduell. Restaurant Stortorvets Gjæstgiveri ligger i et av byens eldste bygg, og her har mennesker møttes siden tidlig 1700-tall. Denne kvelden får gjestene får servert en 3-retters middag og øl fra begge hus. Vi gleder oss til å kåre kveldens vinner!

Invitasjon og påmelding vil bli lagt ut her i forkant av arrangementet

 

TORSDAG 11. JUNI 2020, kl. 18.00

SOMMERFEST I PRINSESSEALLEÉN  

I Prinsessealleen på Skøyen, byr Flying Culinary Circus denne kvelden på grilling og litt «sirkus». Med oppstart fra arrangement i Central Park i 2005 har kokkene reist rundt omkring i verden. De har kokkelert og skapt stemning i over 52 land, fra Cape Town i sør, vestover til bl.a. eksklusive St Barths, Karibien, Miami og øst-over til Asia og Singapore. I Europa har de vært innom de fleste «jet-set» stedene, med et par kongelige inn imellom. 

Invitasjon og påmelding vil bli lagt ut her i forkant av arrangementet

 

LØRDAG 19. - MANDAG 21. SEPTEMBER 2020

KIELTUR  

Da er det nok en gang klart for et samarbeid mellom Baillage d'Oslo og Bailliage d'Vestfold når vi arrangerer felles Kieltur i september 2020.

Invitasjon og påmelding her

 

LØRDAG 24. OKTOBER 2020, kl.18.00

GRAND DÎNER PÅ OSLO MILITÆRE SAMFUND 

Echanson Rolf E. Wenstad og Maître Restaurateur Ann-Mari Wang Johannessen ønsker velkommen til årets Grand Diner på Oslo Militære Samfund. Aperitiff vil bli servert i salongene kl.18:00. Vi blir servert en 6-retters festmeny, med utsøkte viner. Vi fortsetter festen i salongene, hvor det serveres kaffe og petit four. Baren er åpen for de som ønsker å kjøpe noe til kaffen. 

Invitasjon og påmelding vil bli lagt ut her i forkant av arrangementet

 

Onsdag 18. NOVEMBER 2020 kl. 18.30

JULEMIDDAG VERTSHUSET BÆRUMS VERK 

Maître Rôtisseur Bob Laycock og Ulla Laycock ønsker, sammen Vice-Echanson Victoria A. Brandvold, velkommen til tradisjonell julemiddag. Denne kvelden vil våre gjester få oppleve Norges eldste spisested på historisk grunn, i klassisk og tidløse omgivelser. Middagen serveres i den restaurerte låven. 

Invitasjon og påmelding vil bli lagt ut her i forkant av arrangementet