Planlagte arrangementer

 

Planlagte arrangementer i 2020

På vegne av styret i Bailliage de Vestfold har vi gleden av å presentere vårt program for 2020. Vi har lagt opp både til våre egne tradisjonelle arrangementer, en Dîner Amical, og en Grand Dîner, samt l'ordrearrangementer med fokus på god vin.

Grand Chapitre 2020 er lagt til Bailliage D´Arctique i Tromsø fra 26. til 28. juni. Vi i styret i Balliage de Vestfold synes det hadde vært hyggelig å se så mange som mulig av dere i Tromsø, det er jo en gylden mulighet både til midnattsol og sosialt samvær.

Sett av stedene og datoene i kalenderen nå. Vi gleder oss til å være sammen med dere.

På vegne av styret i Bailliage de Vestfold

Hjertelig velkommen!

Paal Bye Johansen
Bailli Rêgional 

 

28. august

L’ordre Mondial – Bailli Regional Honoraire Rolf Johansen inviterer til sitt sommersted utenfor Sandefjord for en uformell samenkomst rundt vin.

Invitasjon og påmelding her

 

19. - 21. september

Da har Color Line kommet med den glade nyhet at båtene til Kiel igjen starter opp og det ernok en gang klart for et samarbeid mellom Baillage d'Oslo og Bailliage d'Vestfold når vi arrangerer felles Kieltur i september 2020.

Invitasjon og påmelding her:

 

24. september

For første gang skal Bailliage de Vestfold besøke Farris Bad hvor det arrangeres Diner Amical.

 

6. november

Grand Diner på taket av Sandefjord i Anders Jahres gamle villa Midtåsen. Trygge på kvaliteten etter fjorårets sommeramical har Maître Hôtelier Morten Christensen fått frie tøyler til å sette sammen er 5 retters meny for oss.

 

10. desember

Året avsluttes som vanlig med at Maître Hôtelier Thomas Ødegård ønsker oss velkommen til Lutefisk på Scandic Park Hotel.