Planlagte arrangementer

Planlagte arrangementer for 2019

Chers Confrères, kjære venner.

På vegne av styret i Bailliage de Sørlandet vil vi takke for et fantastisk flott Chaine-år som vi nå er i ferd med å legge bak oss. Vi er oppriktig glade for den oppslutning dere har vist i forbindelse med arrangementene som er gjennomført. Vi har faktisk hatt best oppslutning i gjennomsnitt, sammenlignet med de øvrige bailliager, i forhold til medlemmer. Det vil si at vi samlet flest deltakere totalt, når man ser alle arrangementene under ett. Vi er stolte over det.

År 2019 vil by på noe kjent og noe helt ukjent. Vi prøver å fornye oss, samtidig som dere skal kjenne dere igjen. Det helt ukjente i år blir Lindesnes Havhotel med UnderVi gleder oss til å besøke verdens største undervannsrestaurant.

Som vi har sagt tidligere prøver vi å finne spennende steder og arrangementer. Våre medlemsbedrifter skal ha en hjertelig takk for deres engasjement og gjestfrihet. Dere har gitt oss noen uforglemmelige opplevelser. Vi henstiller våre medlemmer til å bruke våre medlemsbedrifter. Våre medlemsbedrifter har vært så generøse å gi våre medlemmer en aperitiff hvis man gir seg til kjenne når man besøker stedet.
 

Du finner medlemsbedriftene for Bailliage de Sørlandet enklest ved å følge linken https://chaine.no/companies/sorlandet

Vice Argentier Janet Brastad Vollset har overtatt ansvaret for økonomi og påmeldinger til arrangementer.

Janet treffes på telefon +47 991 51 316, eller på e-post: janet.vollset@getmail.no

Fredag 14. juni 2019

Vi har herved gleden av å invitere til 30 års jubileum for Bailliage de Sørlandet. Vårt Bailliage ble stiftet 13. mars 1989 på Hotel Caledonien. Initiativtakerne var Torbjørn Evenbye og Alfred S. Hauge. Det første styret besto av de ovennevnte, samt Christian Borchgrevink og Halfdan Tangen.

Se invitasjon og påmelding her !

undefined  undefined  undefined

 

Fredag 23. til 25 august 2019

Velkommen til Grand Chapitre 23.-25.. august 2019 i Stavanger.
Bailliage de Rogaland er vert for en uforglemmelig weekend i Norges oljehovedstad, omgitt av fjorder og fjell. 

Du finner programmet ved å følge linken: https://chaine.no/program

 

 

 

Lørdag 5. til 6. oktober 2019

Som de fleste av dere vet har vi pleid å ha en tur til Sverige, eller Danmark. Denne gangen reiser vi til en av våre medlemsbedrifter, Lindesnes Havhotell. Vi er ganske enkelt nødt til å se verdens største undervannsrestaurant, Under. Maître Hotellier Stig Brede Ubostad og hans personale gleder seg til å ta imot oss. Programmet går fra lørdag til søndag, men det vil bli gitt et tilbud for de som ønsker å komme på fredag den 4. oktober.

Egen invitasjon vil bli lagt ut i forkant av arrangementet !

undefined

undefined  undefined

 

Fredag 15. november 2019

Året avrundes med et Mondialarrangement på Tangen Videregående Skole. Under kyndig ledelse av Vice Conseiller Culinaire Jan Vollset og Chef Rôtisseur Jacob Spillekom skal vi lage noe godt å spise. Vi forsøker å få en av våre Sommelierer til å snakke om vin. Dette blir en aften med litt kokkelering og tilførsel av litt vinkunnskaper.

Egen invitasjon vil bli lagt ut i forkant av arrangementet !

undefined