Planlagte arrangementer

Planlagte arrangementer for 2020

På vegne av styret i Bailliage de Sørlandet har vi gleden av å presentere vårt program for 2020. Noe vil være kjent for dere, mens annet er nytt. Vi prøver å ha en variasjon som veksler mellom Chaine-arrangementer som varierer fra det litt uhøytidelige (løs snipp) til våre tradisjonelle Dîner Amical, og Grand Dîner, samt Mondial-arrangementer med fokus på drikke.

I 2020 ønsker vi å ta dere med på en utflukt som vi har gjort tidligere. Dette gjør vi for å sveise våre medlemmer enda bedre sammen. Det blir anledning til å bli litt bedre kjent med hverandre når vi er sammen over en Weekend. I juni 2018 var vi i Smøgen i Sverige. Det var fantastisk hyggelig. Denne gangen skal vi til Grebbestad og TanumStrand Hotel som er et praktfult sted litt nærmere Strømstad. Datoen for dette arrangementet er satt til 4. til 6. september 2020.

Grand Chapitre er lagt til Bailliage D´Arctique. Arrangementene blir lagt til Tromsø fra 26. til 28. juni. Perioden da midnattsolen er på sitt beste.
Sett av stedene og datoene i kalenderen nå. Vi gleder oss til å være sammen med dere.

Til våre profesjonelle medlemmer vil vi rette en hjertelig takk for noen flotte arrangementer i 2019. Dere viser en gjestfrihet som våre "amatører" setter umåtelig stor pris på, bl.a. ved å tilby en aperitiff hvis de gir seg til kjenne når de besøker en av våre medlemsbedrifter.

Vi henstiller våre medlemmer til å bruke våre medlemsbedrifter. Her finner dere en link til våre medlemsbedrifter: https://chaine.no/companies/sorlandet

På vegne av styret i Bailliage de Sørlandet

Hjertelig velkommen

Bailli Régional

Jørgen Aall Flood 

 

 

 
 

 

Planlagte arrangementer for 2021

Kjære Chaîne-venner.

Da er det bare å finne frem almanakken for 2021 og "plotte inn" arrangementene for neste år. (skulle noen ha en almanakk fra 1909 eller 2010 liggende kan den også brukes i 2021). På vegne av styret i Bailliage de Sørlandet har vi gleden av å presentere vårt program for 2021. Noe vil være kjent for dere, mens annet er nytt. Vi prøver å ha en variasjon som veksler mellom det litt uhøytidelige (løs snipp) til våre tradisjonelle Chaîne des Rôtisseursarrangementer som, Dîner Amical, og Grand Dîner, samt Mondialarrangementer med fokus på drikke.
Den store utfordringen for 2021 er hvordan Covid-19 utvikler seg, men vi satser friskt og justerer eventuelt underveis.
Som annonsert for dere som var til stede på arrangementet på Hotell Norge i Lillesand, har styret besluttet at vi i 2021 prioriterer våre medlemsbedrifter i egen region. Den årlige utflukten neste år blir derfor arrangert i vårt nærområde, men vi kan love at det blir et weekendarrangement som strekker seg fra fredag til søndag. Man kan også velge å ankomme lørdag.
Noen arrangementer har vi ennå ikke alle detaljer klare på, men vi bekjentgjør det vi har klart så langt.
Sett av følgende datoer folkens:

 

Fredag 22. januar
Dîner Amical, Clarion Hotel Tyholmen

 

Fredag 19. mars
Grand Dîner. Clarion Hotel Ernst

 

Fredag 7. mai 
Mondialarrangement. Elin og Johan Gerrard.

 

Fredag 18. juni 
Sommeramical. Beddingen Restaurant Lillesand.

 

Fredag 25. til søndag 27. juni
Grand Capitre i Tromsø

 

 

Fredag 10. til søndag 12. september
Utflukt med overnatting og skalldyrbord på fredag, aktivitet på lørdag formiddag og Dîner Amical lørdag kveld. Rosfjord Strandhotell.

 

Fredag 15. oktober.
Mondialarrangement. Wine and Dine arround i Kristiansand.

 

 

 

Fredag 5. november.
Grand Dîner. Smag & Behag i Kristiansand.

 

Sett av stedene og datoene i kalenderen nå. Vi gleder oss til å være sammen med dere.
Innholdet og detaljert informasjon om de foreskjellige arrangementene vil bli lagt ut ca. 1 mnd. før. Der vil dere finne en link som tar dere videre til påmelding.
Til våre profesjonelle medlemmer vil vi rette en hjertelig takk for noen flotte arrangementer så langt i 2020. Dere viser en gjestfrihet og omstillingsevne i disse coronatider som våre "amatører" setter umåtelig stor pris på.
Vi henstiller våre medlemmer til å bruke våre medlemsbedrifter.

Hjertelig velkommen til et spennende Chaine des Rôtisseurs år!