Planlagte arrangementer

PLANLAGTE ARRANGEMENTER 2020

 

 

Uke 36 (Tentativt) 

Diner Amical, Scandic Ørnen

Vi har gode minner fra Scandic Ørnen og arrangementene har alltid vært meget vellykkede. Vårt medlem, Nina Askvik, har overtatt stafettpinnen som direktør etter vårt styremedlem, Per Paulsen og har lovet oss et arrangement fullt på høyde med det beste vi kan tenke oss. Nærmere informasjon om meny, pris og endelig dato kommer snart.

 

Fredag 25. – søndag 27. september 

Stetten 2020 Geilo

Turen til Geilo under Stetten 2019 ble meget vellykket og Dr. Holms Hotel fikk offisiell status som medlemsbedrift. Neste års «langhelg for livsnytere» kan også anbefales og det vil i god tid komme informasjon om Chaîne des Rôtisseursarrangement hos våre tre medlemsbedrifter på Geilo, Bardøla Høyfjellshotell, Hallingstuene og Dr. Holms Hotel.

 

Uke 42 (tentativt)

Diner Amical, Radisson Blu Royal, Bryggen

I midten av oktober planlegger vi et høstarrangement på Bryggen og Radisson Blu. Vi er spent på dette arrangementet og vil komme tilbake med meny, pris og endelig dato.

 

Onsdag 16. desember

Juletrefisk på Bryggeloftet & Stuene

Som i år planlegger vi tradisjonell juleavslutning med lutefisk og alt tilbehør. Vi er svært glade for at Gaute og Helle, sammen med sitt team, tar imot oss på Bryggeloftet også neste jul. Dette arrangementet bruker å bli fulltegnet, så det er viktig å melde seg raskt på når invitasjonen kommer.