Planlagte arrangementer

PLANLAGTE ARRANGEMENTER 2020

 

 

Torsdag 12. november

Diner Amical, Radisson Blu Royal, Bryggen

Oppdatering 5. november 2020:

Kjære venner,

Vi hadde i det lengste håpet å kunne gjennomføre dette arrangementet. Men etter kveldens pressekonferanse i Bergen og utviklingen i smittesituasjonen nasjonalt finner styret i Bailliage de Bergen ikke forsvarlig å gjennomføre arrangementet som planlagt. Dere som allerede har meldt dere på og betalt vil bli kontaktet for refusjon av innbetalt beløp. Vi håper å kunne komme tilbake med en ny dato når situasjonen på ny normaliserer seg. Styret beklager mye.

Av uforutsette årsaker måtte dette arrangementet utsettes. Ny dato er satt til torsdag 12. november og vi håper flest mulig har anledning og lyst til å komme!

Velkommen til Diner Amical, denne gang i Sjøstuene på Radisson Blu Royal Hotel på Bryggen.
Vi har mange gode minner fra Bryggen og spesielt Sjøstuene representerer tradisjon og kultur som vi setter stor pris på.

Invitasjon og påmelding finner du her

 

Onsdag 16. desember

Juletrefisk på Bryggeloftet

Kjære venner, 2020 har vært et spesielt år for oss alle. Strenge smittevernsregler har dessverre hindret flere av arrangementene vi hadde tenkt å gjennomføre i år og stikker fortsatt kjepper i hjulet for oss. Likevel har vi oppnådd en del. BARE fikk Bergens første Michelinstjerne i februar og vi var til stede! Vi klarte å gjennomføre en flott Grand Diner på Scandic Ørnen i september og er nå i ferd med å legge planer for et meget godt program for 2021. Men først har styret i Bailliage de Bergen gleden av å invitere til årets tradisjonelle avslutning, "Juletrefisk på Bryggeloftet". Ingen jul uten lutefisk og hva er vel bedre enn å nyte den på Bryggeloftet?

Se invitasjon og påmelding her