Planlagte arrangementer

PLANLAGTE ARRANGEMENTER 2020

 

 

Fredag 25. – søndag 27. september 

Stetten 2020 Geilo

Kjære venner,

Styret i Bailliage de Bergen må dessverre informere våre medlemmer om at vår planlagte tur til Geilo under Stetten 2020 foreløpig er avlyst. Den usikre situasjonen som har oppstått etter økningen i Corona-smitten i Bergen og innskjerpede restriksjoner fra myndighetene med hensyn til reiser og forsamlinger gjør at styret ikke finner det riktig å gjennomføre arrangementet på det nåværende tidspunkt. Styret beklager denne situasjonen sterkt, men håper å komme tilbake med et nytt tidspunkt for en tur til Geilo på et senere tidspunkt, noe våre medlemsbedrifter også svært gjerne ønsker.

Vennlig hilsen
Bjarte Askeland
Bailli Regional 

 

Etter en vellykket start på høstsesongen har styret gleden av å ønske velkommen til høstens vakreste eventyr - Stetten 2020! Bailliage de Bergen har tre medlemsbedrifter på Geilo - Hallingstuene, Bardøla Høyfjellshotell og Dr. Holms Hotel. Turen til Geilo i 2019 og Stetten 2019 ble meget vellykket og vi håper derfor at enda flere medlemmer melder seg på og tar sine venner med til en weekend i vinens og gastronomiens tegn under årets arrangement. Vårt program inneholder både offisielle arrangement og spesial-arrangement i regi av Chaîne des Rôtisseurs i Bergen. Les hele programmet på den offisilelle nettsiden til Stetten: https://www.stetten.no/

Informasjon og påmelding finner du her

 

Torsdag 15. oktober

Diner Amical, Radisson Blu Royal, Bryggen

I midten av oktober planlegger vi et høstarrangement på Bryggen og Radisson Blu. Vi er spent på dette arrangementet og vil komme tilbake med meny, pris og endelig dato.

 

Onsdag 16. desember

Juletrefisk på Bryggeloftet & Stuene

Som i år planlegger vi tradisjonell juleavslutning med lutefisk og alt tilbehør. Vi er svært glade for at Gaute og Helle, sammen med sitt team, tar imot oss på Bryggeloftet også neste jul. Dette arrangementet bruker å bli fulltegnet, så det er viktig å melde seg raskt på når invitasjonen kommer.