Arrangementer
Chaîne des Rôtisseurs organiserer en rekke internasjonale, nasjonale og lokale arrangementer inkludert galla arrangementer som “Grand Chapitres” og “Diner Amicals”. Nedenfor finner du en oppdatert liste over våre neste arrangementer.
Apr
10
INVITASJON
*
L'ORDRE MONDIAL på
NEDRE FOSS GÅRD
*
ONSDAG 10. APRIL 2024
kl. 18:00
Bailliage Régional d'Oslo har gleden av å invitere til årets første arrangement.
Dette blir hos vår nye medlemsbedrift Nedre Foss Gård!
Velkommen til det som blir et l'Ordre Mondial-arrangement.
Hvis man ønsker det, så kan man komme før og ev. også bli igjen etter middagen. Nedre Foss Gård har spennende avdelinger hvor man kan ta en drink før og/eller etter middagen i hhv. Radegast vinbar og Krongods cocktailbar.
Kvelden program blir som følger; først blir det en spennende øl-smaking fra kl. 18:00 til ca. kl. 19:00 i Bryggeribaren. Vi får smake på fem-seks ulike øl-typer som er brygget i husets eget bryggeri. Andreas, som er husets øl-sommelier, holder i denne smakingen, samt vil guide oss gjennom de ulike øl-typene vi får servert.
Deretter går vi til bords i chambre séparée "Kinarommet". Der vil vi få servert en spennende 3-retters meny som lærlingene setter opp og tilbreder sammen med kjøkkensjefen. Til dette blir det servert nøye utvalgte og passende viner til den aktuelle menyen, samt kaffe.
VELKOMMEN!
Pris kr 1450,- medlem/kr 1550,- ikke-medlem
Påmeldingsfristen er 5. april d.å.
Pent antrekk og kjede/l'Orde Mondial-kjede
Påmelding via link:
Registrer
Chaine.no
Nedre Foss Gård
Detalj fra Kinarommet
Apr
16
Nærmere informasjon og påmelding vil bli lagt ut her så snart det er klart.
Apr
17
Le Bistro
Invitasjon og påmelding vil bli lagt ut her i forkant av arrangementet.
Apr
19
19 Apr 2024
Sjøbua,
Ålesund
L'Ordre Mondial des Gourmets Dégustateurs middag på Sjøbua i Ålesund
Invitasjon blir lagt ut og sendt ut så snart den er klar.
Apr
19
19 Apr 2024
Sjøbua,
Ålesund
Invitasjon
Bailliage de Nordvestlandet inviterer til L'Ordre Mondial des Gourmets Dégustateurs middag på Sjøbua i Ålesund
fredag 19.4.2024 Kl. 19:00
Antrekk: Mørk dress med kjede og OMGD-medalje
Frist for påmelding og betaling er 12.4.2024
Påmelding gjør du HER:
https://medlem.chaine.no/arrangement/429/registration
Dersom noen har problem med påmeldingen, ta kontakt med Bailli Régional på e-post:
CdR.Nordvestlandet@gmail.com
Avbestilling må gjøres senest 12.4.2024, ellers må det betales i sin helhet
Maîter Restaurateur Kjetil Henriksen har sendt oss følgende forsmak på hva vi får oppleve:
"Sjøbua har gleden av å invitere til den første L'Ordre Mondial des Gourmets Dégustateurs etter nyåpning i november 2023.
Kjøkkensjefen Øivind Tiller og hans Sous Chef Tonje Elisabeth Fyske har satt sammen en 4-retters meny som viser frem retter som allerede har blitt klassikere til Sjøbua. Dere vil få en meny som består av blant annet Sjøkreps fra Misund, Sterling kveite som er dry aged i Sjøbuas egne modningsskap. Der vil komme små overraskelser som viser arbeidet med å redusere matsvinn, hvor man bruker råvarer som man ellers ville ha kastet.
Hele teamet på Sjøbua ser frem til å ønske dere varmt velkommen."
Be gjerne med venner og bekjente, slik at de får oppleve Chaîne des Rôtisseurs
Vi gleder oss til å møte dere alle
Med vennlig hilsen
Conseil Régional de Nordvestlandet
Erling Faksvåg
Bailli Régional
Chaine.no
Apr
19
INVITASJON
DÎNER AMICAL PÅ ATTRÅ
FREDAG 19 april kl. 19:00
Det er med stor glede at Bailliage de Vestfold endelig kan invitere til Dîner Amical på restaurant Attrå i Larvik. Byen har seilt opp som en nytt gastronomisk kraftsentrum i Vestfold, og bak Attrå står det to svært entusiastiske kokker med bred erfaring. Henrik Falkensten har vært soussjef i Michelinrestauranten Speilsalen på Britannia, og han vant Norgesmesterskapet i konditorkunst i 2023. Henrik har utdannelse som kokk, konditor og sommelier. Nå legger han all sin energi og kreativitet i Attrå sammen med Ola Kinserdal. Ola har jobbet ved restaurant Frantzén i Stockholm som har tre stjerner i Michelinguiden, og han har vært kjøkkensjef ved Generasjonsbaren.
Deres målsetting er å kunne tilby en kulinarisk opplevelse som forener global smak og folkelig sjarm. Menyen har et fransk bakteppe, men er inspirert av hele verden, spesielt Asia.
«Attrå beskriver en sterk lengsel eller begjær etter noe. Det kan være knyttet til både fysisk og emosjonelle ønsker, og kan gjelde alt fra fysiske ting til kjærlighet. Attrå er ofte en dyp, nesten lidenskapelig, form for ønske eller lengsel.»
Kanskje vanker det en stjerne for Attrå i fremtiden?
Ola og Henrik har satt sammen en herlig 5 retters Dîner Amical-meny for oss med vinpakke. Ønsker noen alkoholfritt alternativ så gi meg beskjed så skal vi finne korrekt pris.
Hvor: Restaurant Attrå, Storgata 41, Larvik
Når: Fredag 19. april kl. 1900
Pris medlem: 1.790,-
Pris gjest: 1.990,-
Antrekk: pent med kjede
Påmelding via følgende link Registrer
Apr
20
INTERNATIONAL WORLD CHAÎNE DAYChaîne des Rôtisseurs inviterer til å delta på
World Chaîne Day 2024
World Chaîne Day finner sted hvert år i slutten av april og samler medlemmer av Chaîne, som ønsker å ta del i en festdag og møtes i en unik sammenheng. Sosiale nettverk gjør det mulig å være sammen virtuelt, til tross for avstandene.
Vi er glade for å kunne kunngjøre temaet for årets Worls Chaîne Day, som vil finne sted 20. april 2024.
I år gir vi talentet ditt fritt spillerom med temaet "Lokale kulinariske herligheter".Her handler det om å fange de kulinariske spesialitetene i din region og sende oss bilder av tallerkenene dine.
Enten det er et organisert arrangement, stort eller lite, eller noe privat, husk å legge det ut på sosiale medier med hashtaggene #chaineday eller #worldschaineday. Dette sikrer at andre medlemmer kan finne og se innlegget ditt.
Vi gleder oss til å se bildene dine.
Som hvert år vil vi premiere de tre beste bildene tatt i forbindelse med denne dagen.
Du kan lese mer om World Chaîne Day på de internasjonale sidene her.
Chaine.no
May
15
Bula Neobistro
Invitasjon og påmelding vil bli lagt ut her i forkant av arrangementet.
May
23
Vinsmaking på Tempo Vinbar i Sandnes
"Enten du er nybegynner og søker mer kunnskap, eller er bevandret i vinverden, oppdager du at det tilbys sjeldenheter".
Invitasjon og påmelding blir lagt ut her når det blir klart.
Jun
05
Dyna Fyr er en unik og sjarmerende destinasjon i Oslofjorden. Dette historiske fyret, bygget på begynnelsen av 1870-tallet, gir gjestene en eksklusiv opplevelse på en liten øy med spektakulær utsikt over Oslo. Tilgjengelig kun med båt, gir Dyna Fyr en følelse av isolasjon og ro, perfekt for de som søker en avslappende atmosfære. Vert for eksklusive arrangementer, inkludert kulinariske opplevelser, er stedet kjent for å tilby gourmetmat i en intim og autentisk setting. Dyna Fyr er mer enn bare en destinasjon; det er et symbol på sjarm, historie og enestående matopplevelser i Oslos skjærgård.
Invitasjon og påmelding blir lagt ut her når det er klart.