Arrangementer
Avviklede arrangementer
Arrangementer

Chaîne des Rôtisseurs organiserer en rekke internasjonale, nasjonale og lokale arrangementer inkludert galla arrangementer som “Grand Chapitres” og “Diner Amicals”. Nedenfor finner du en oppdatert liste over våre neste arrangementer.

 • Sep 24
  Farris Bad
   
  For første gang skal Bailliage de Vestfold besøke Farris Bad, hvor det arrangeres Diner Amical. Informasjon og påmelding blir lagt ut her i forkant av arrangementet.
 • Sep 25
   
  Kjære venner,
 • Oct 09
   
  Maître Rôtisseur, og daglig leder Trond Kristiansen ønsker oss velkommen. Vice-Echanson Jan Einar Lødrup Stabell vil sammen med Trond lage en spennende aften med fokus på drikke.
 • Oct 09
  09 TIL 11 Oct 2020
  Røros Hotell, Røros
  Røros Hotell
   
  Opplev fantastiske Røros med alt denne perlen har å by på. Det er laget et spennende og innholdsrikt program som du kan lese mer om i invitasjonen.   
 • Oct 15
  15 Oct 2020
  Sjøstuene, Radisson Blu Royal Hotel, Bryggen, Bergen
  Sjøstuene, Radisson Blu Royal Hotel
   
  Torsdag 5. oktober har vi planer om å besøke de nyrestaurerte Sjøstuene på Radisson Blu Royal Hotel på Bryggen. Vi er spente på lokalene og gleder oss til å besøke Bryggen på ny. Informasjon og påmelding blir lagt ut her i forkant av arrangementet.
 • Oct 16
  16 Oct 2020
  Vinkontoret og Skagen Restaurant, Stavanger
  Vinkontoret og Skagen Restaurant
   
  Gode viner og god mat blir aldri feil!! Vi starter kvelden på Vinkontoret hvor vinmester Chris Ingebretsen tar imot oss og forteller om druen Pinot Noir, som blir kveldens tema. Foredrag og vinsmaking av vin med og uten bobler, hvite og røde, som alle er laget av druen Pinot Noir. Det blir også litt å spise under vinsmakingen. Etter vinsmakingen går vi inn i Skagen restaurant hvor daglig leder Cato Ødemark tar imot oss. Her blir vi servert en herlig tre retters middag med tilhørende viner.
 • Oct 24
  Oslo Militære Samfund
   
  Echanson Rolf E. Wenstad og Maître Restaurateur Ann-Mari Wang Johannessen ønsker velkommen til årets Grand Diner på Oslo Militære Samfund. Aperitiff vil bli servert i salongene kl.18:00. Vi blir servert en 6-retters festmeny, med utsøkte viner. Vi fortsetter fesBailliage d'Osloten i salongene, hvor det serveres kaffe og petit four. Baren er åpen for de som ønsker å kjøpe noe til kaffen.  Invitasjon og påmelding vil bli lagt ut her i forkant av arrangementet
 • Nov 06
  Scandic Nidelven Hotel
   
  https://www.scandichotels.no/hotell/norge/trondheim/scandic-nidelven?utm_campaign=gmb&utm_source=google&utm_medium=organic&utm_content=nidelven Invitasjon med meny og påmelding vil bli lagt ut her i forkant av arrangementet.
 • Nov 06
  06 Nov 2020
  Anders Jahres villa, Sandefjord
  Anders Jahres villa
   
  Grand Diner på taket av Sandefjord i Anders Jahres gamle villa Midtåsen. Trygge på kvaliteten etter fjorårets sommeramical har Maître Hôtelier Morten Christensen fått frie tøyler til å sette sammen er 5 retters meny for oss. Invitasjon og påmelding blir lagt ut her i forkant av arrangementet.
 • Nov 06
   
  Maître Restaurateur Dagfinn Galdal ønsker oss velkommen til denne praktfulle gården på Tveit. Vi skal ha en Grand Dîner med tilhørende drikke. Vi gleder oss til å komme tilbake til Boen Gård, med vår forrige Grand Dîner i friskt minne. Invitasjon og påmelding vil bli lagt ut i forkant av arrangementet.

Pages