Arrangementer
Avviklede arrangementer
Arrangementer

Chaîne des Rôtisseurs organiserer en rekke internasjonale, nasjonale og lokale arrangementer inkludert galla arrangementer som “Grand Chapitres” og “Diner Amicals”. Nedenfor finner du en oppdatert liste over våre neste arrangementer.

 • Oct 01
  01 TIL 03 Oct 2021
  Vestlia Resort, Geilo
  Vestlia Resort
   
  Bailliage de Bergen har tre medlemsbedrifter på Geilo, snart 4. Det er derfor svært naturlig å legge veien til Geilo når Stetten arrangeres. I år ble det vanskelig, neste år lar vi oss ikke stoppe. Vi gleder oss til flotte vin- og matopplevelser på Norges tak. Gled dere også! Invitasjon og påmelding vil bli lagt ut her i forkant av arrangementet.
 • Oct 15
   
  Bailliage de Sørlandet inviterer til Mondialarrangement. "Wine and dine around" i Kristiansand. Invitasjon og påmelding vil bli lagt ut her i forkant av arrangementet.
 • Oct 16
  16 Oct 2021
  Grand Hotel, Oslo
  Grand Hotel
   
  Det er en stor glede for Chargé de Missions National Toril Flåskjer og Maître Restaurateur Honoraire Morten Malting å kunne ønske velkommen til årets Grand Diner på Grand Hotel Oslo. Aperitiff vil bli servert i Rococco salen kl.18:00. Salen regnes som en av de vakreste bankettsalene i Norge, med et klassisk takmaleri, ekte italiensk silkestoff på veggene og skinnende venetianske lysekroner.
 • Oct 22
  Tango
   
  Invitasjon og påmelding vil bli lagt ut her i forkant av arrangementet. www.tango-bk.no
 • Oct 26
  Fagn
   
  Fagn, med kjøkkensjef Aleksander Olsen og restaurantsjef Ida von Stoltz, inviterer til Diner Amical 26.oktober kl 1900. 
 • Nov 05
  05 Nov 2021
  Smag & Behag, Kristiansand
  Smag & Behag
   
  Bailliage de Sørlandet inviterer til Grand Dîner på Smag & Behag i Kristiansand. Invitasjon og påmelding vil bli lagt ut her i forkant av arrangementet.
 • Nov 05
  05 Nov 2021
  Familien Giske, Ålesund
  Familien Giske
   
  Koreansk aften
 • Nov 05
  05 Nov 2021
  Zuuma Restaurante, Ålesund
  Zuuma Restaurante
   
  Dîner Amical på Zuuma Restaurante På denne tiden er det Bluefin tuna (makrellstørje) fiske ut for Møre kysten.  Vi ønsker å markere dette med en Diner Amical. Detaljert informasjon og påmelding vil bli lagt ut her i forkant av arrangementet.
 • Nov 05
  05 Nov 2021
  Scandic Park Hotel, Sandefjord
  Scandic Park Hotel
   
  Hos oss våkner du til Sandefjord sin beste hotellfrokost. Hotellet som har vunnet prisen for fylkets beste hotellfrokost for femte året på rad! Bo midt i Sandefjord, med gangavstand til alt du trenger. Hotellet har fleksible konferansefasiliteter for opptil 700 gjester og flott bankettsal med stor scene.
 • Nov 12
  12 Nov 2021
  Radisson Blu Royal Garden Hotel, Trondheim
  Radisson Blu Royal Garden Hotel
   
  Bailliage de Trøndelag inviterer til Grand Dîner på på Radisson Blu Royal Garden Hotel. Radisson Blu Royal Garden Hotel i Trondheim har flott design og ligger ved siden av den vakre Nidelven. Det sentrale atriet er dekket av et glasstak og fyller plassen med fantastisk naturlig lys. I tillegg til den elegante innredningen har de moderne rommene og suitene fasiliteter som gratis Wi-Fi og minibar.

Pages