Referater fra arrangementene

Etterhvert som de lokale arrangementene blir gjennomført vil Vice-Chargé de Presse legge ut referater og bilder i denne modulen.

 

 

 

 

Vice Chargé de Presse
Beatrix Vereijken
Tlf:+47 984 25 974
beatrix.vereijken@ntnu.no

 

 

 

 

 

 

Referat fra Dîner Amical på The Crab onsdag 6. desember 2023

Vice-Chargé de Presse Beatrix Vereijken hadde æren av å ønske velkommen til årets siste arrangement i regi av la Chaîne des Rôtisseurs, Dîner Amical på The Crab.

Se referat med bilder fra arrangementet her

 

Referat fra Grand Dîner på Scandic Nidelven Hotel fredag 10. november 2023

Forventningene var høye da Scandic Nidelven inviterte til ‘the Best of Nidelven’ fra sin 20-årige historie.
Gjestene ble mottatt med en Ayala champagne og deilige snacks og gikk så videre til den festlig pyntete storsalen hvor Bailli Régional Roar Hildonen ønsket velkommen til årets Grand Dïner på Scandic Nidelven. 

Se referat med bilder fra arrangementet her.

 

Referat fra Dîner Amical på Le Bistro 18. oktober 2023

Vice-Chancelier Argentier Hege Jullumstrø Hildonen ønsket medlemmene og gjestene velkommen til Dîner Amical i regi av Chaîne des Rôtisseurs på Le Bistro. 

Se referat med bilder fra arrangementet.

 

Referat fra Dîner Amical på Radisson Blu Royal Garden 27 september 2023

Vice-Chargé de Presse Beatrix Vereijken hadde gleden av å få ønske alle velkommen til Dîner Amical i regi av Chaîne des Rôtisseurs på Royal Garden.
En spesielt varm velkomst var det for fire nye medlemmer.

Se referat med bilder fra arrangementet her.

 

Referat fra Grillaften på Scandic Hell 16. juni 2023

Inngangen til sommeren i Baillage de Trøndelag markeres tradisjonen tro med en flott grillaften på Scandic Hell. Værgudene var på vår side med knallblå himmel og strålende sol.
Som alltid startet festen med champagnebuss fra Scandic Nidelven til Scandic Hell med raust flytende bobler og deilige amuser.

Se referat med bilder fra arrangementet her

 

Referat fra Dîner Amical på Bula Neobistro 24. mai 2023

Bailli Régional Roar Hildonen ønsket 40 heldige gjester velkommen til Dîner Amical på Bula Neobistro.
En spesiell velkommen var det for 2 nye medlemmer, og dermed er Baillage Régional de Trøndelag nær ambisjonen å ha 300 medlemmer når Trøndelag arrangerer Grand Chapître de Norvège i august.

Se referat med bilder fra arrangementet her.

 

Referat fra Oppdalshelg 31. mars - 1. april 2023

Knallblå himmel, kritthvit snø og drømmeforhold i bakken og løypene – vi kunne ikke ha ønsket oss en bedre start på årets Oppdalshelg i regi av Chaîne des Rotisseurs!

Se referat med bilder fra arrangementene her

 

Referat fra Spesialaften i Speilsalen

Bailli Régional Roar Hildonen ønsket gjestene velkommen til Spesialaften på Speilsalen. Og for en spesialaften det ble for de som var så heldige å være til stede!
Påtroppende Executive Chef, Håkon Solbakk, hadde satt sammen en fantastisk meny med det aller beste som havet, landet og fjellet har å by på.

Se referat med bilder fra arrangementet.

 

Referat fra Dîner Amical på To Rom og Kjøkken

Bailli Régional Roar Hildonen ønsket velkommen til en Dïner Amical på et smekkfullt To Rom og Kjøkken.
I anledning Roar Hildonens nylige utnevnelse som Nord-Europas aller første «Kansler» eller Ambassadør for viner fra Saint Emilion, stod rødvinene fra nettopp denne regionen i fokus denne kvelden.

Se referat med bilder fra arrangementet her

 

Referat fra Dîner Amical på E.C.Dahls Pub og Kjøkken

Årets første arrangement i Baillage de Trøndelag ble gjennomført på E.C. Dahls Pub og Kjøkken.
Bailli Régional Roar Hildonen ønsket 23 medlemmer som var til stede velkommen til en hyggelig «familie-middag», hvor alle var samlet rundt et flott dekket langbord.

Se referat med bilder fra arrangementet.

 

Referat fra Lutefiskaften på The Crab 7. desember 2022

Vice-Echanson Torfinn Lerstad kunne på vegne av Bailliage de Trøndelag ønske medlemmer og gjester velkommen til årets siste arrangement.

Se referat med bilder fra arrangementet.

 

Referat fra Grand Dîner i Palmehaven 11. november 2022

Årets Grand Dîner ble i år avholdt i den unike Palmehaven på Britannia Hotel. 110 festpyntede medlemmer og gjester skulle få en uforglemmelig aften med en spennende meny tilpasset årstiden.

Se referat med bilder her.

 

Referat fra L'Ordre Mondial på Røros Hotell 28. oktober 2022

Vice-Chargé de Presse Honoraire Terje Lysholm, FB Sjef Halvor Grøt og sommelier Geir Berntsen kunne innlede det som skulle bli en strålende Røroshelg med et L'Ordre Mondial-arrangement med tema Madeira.

Se referat med bilder her.

 

Referat fra Fagn Spesial 12. oktober 2022

Maître Restaurateur Steffen Kolstad og hans team inviterte til "Fagn Spesial".
Vi fikk servert FAGN sin egen fulle meny, med tilhørende drikke. 

Referat med bilder

 

Referat fra Dîner Amical på Scandic Nidelven 28. september 2022

Bailliage Règional de Trøndelag hadde igjen gleden av å invitere til Dîner Amical på Scandic Nidelven Hotel.
Maître Hôtelier Kjetil Vassdal og Maître Rotisseur Lars Erik Vesterdal hadde sammen med sine team forberedt et flott arrangement, med utstrakt bruk av trønderske råvarer akkompagnert av perfekt avstemte viner. 

Referat med bilder

 

 

Referat fra Dîner Amical på Radisson Blu Royal Garden Hotel 1. september 2022

Så var det klart for Dîner Amical på Royal Garden Hotel. Dette arrangementet skulle vært tidligere på året, men på grunn av oppussing ble det først nå.
Grunnet noe kollisjon og fortsatt Korona ble deltakerantallet 58, men de fikk oppleve nok en flott kveld på Royal Garden Hotel.

Se referat fra arrangementet her.

 

Referat fra Grillaften på Scandic Hell Hotel 17. juni 2022

Endelig kunne den etterlengtede og etter hvert tradisjonsrike Grillaftenen igjen arrangeres.
Det var satt en begrensning på 64 plasser på dette arrangementet og disse ble øyeblikkelig revet bort.
Maître Restarateur Stig Rune Eilertsen-Bele, Maître Rôtisseur Kevin Stokdal og Maître Hôtelier Arild Vollan hadde lagt opp til en spennende grillaften, hvor forventningene var høye. 

Se referat med bilder fra arrangementet her.

 

Referat fra Bula Neobistro 25. mai 2022 

Bailliage Règional de Trøndelag hadde gleden av å invitere til Dîner Amical på Bula Neobistro, som er Trøndelags nyeste medlemsbedrift og rangert som en av Trondheims beste restauranter. Bula ble åpnet av Reneé Fagerhøi i 2016 og ble på kort tid svært populær. Restauranten er litt uformell, "bortgjemt" i et smug, uten vinduer, men har en sjarm som mangler sidestykke. Den gjenspeiler Renée sin filosofi om at også det litt utradisjonelle kan skape store opplevelser rundt et bord.
Det tok kun 4 minutter fra invitasjonen ble sendt ut til arrangementet var fullbooket med venteliste.

Se referat fra arrangementet her.

 

Referat fra Oppdalshelg 8.-9. april 2022

Bailliage Règional de Trøndelag hadde igjen gleden av å invitere til Oppdal i Palmehelgen.
Dette har blitt en svært hyggelig tradisjon, selv om arrangementet de to siste årene har måttet kanselleres på grunn av pandemien.

Fredag 8. april ble det gjennomført L'Ordre Mondial med Champagnesmaking på Loftet i Vangslia.
Per Hovde ledet oss gjennom en spennende smaking av 6 av Alfred Gratiens Champagner.
Presentasjonen finner du her.

Lørdag 9. april var det duket for Dîner Amical på Skifer Hotel.

Se referat fra begge arrangementene her.

 

Referat fra Dîner Amical på To Rom og Kjøkken 23. mars 2022

Denne Dîner Amical skulle egentlig vært på Royal Garden Hotel, men pga. oppussing der tok To Rom og Kjøkken over dette arrangementet.
Royal Garden tar derfor Dîner Amical 31. august.
Det var som vanlig stor interesse for deltakelse så restauranten hadde utvidet kapasitet fra 40 til 60.

Se referat med meny og bilder fra arrangementet her.

 

Referat fra Speilsalen Spesial 8. og 9. mars 2022

Chaîne des Rôtisseurs Trøndelag har to restauranter med en stjerne i Guide Michelin, Fagn og Speilsalen.
Begge ba om muligheten til å lage en spesialaften i 2022, der de fikk vise hele sin meny og ikke begrenset til kun 5 rettes meny, som er vanlig på en Diner Amical.
 

Se referat fra arrangementet her.

 

 

Referat fra L'Ordre Mondial på E.C.Dahls Pub og Kjøkken 16. februar 2022

Endelig kunne vi møtes uten restriksjoner som «meteren» og munnbind etc.
38 gjester ankom spent E.C. Dahls Pub og Kjøkken denne vinterkvelden. Det var stor gjensynsglede blant deltagerne og det ble både håndhilsning og klemmer.

Se referat fra arrangementet her.

 

Referat fra Grand Dîner på Royal Garden Hotel 12. november 2021

Igjen var det stor rift om plassene da Bailliage Règional de Trøndelag inviterte til Grand Dîner.
Av kapasitetsmessige årsaker var det satt et tak på 100 deltakere og dette ble fylt opp umiddelbart, med påfølgende venteliste.

Se referat og bilder fra arrangementet her.

 

Referat fra Dîner Amical på Fagn Restaurant 26. oktober 2021

Etter flere utsettelser kunne endelig Maitre Rotisseur Jonas Andre Nåvik, kjøkkensjef Erlend Sitter og sommelier og restaurantsjef Steffen Kolstad invitere til Dîner Amical i regi av Bailliage de Trøndelag.

Se referat og bilder her.

 

Referat fra L'Ordre Mondial på Scandic Nidelven 17. august 2021

Se referat og bilder her

Referat fra Dîner Amical i Palmehaven 5. mai 2021

Etter flere utsettelser på grunn av gjeldende Coronarestriksjoner, kunne endelig 97 medlemmer og gjester igjen møtes til et arrangement i regi av Chaîne des Rotisseurs i Trøndelag. 

Se referat og bilder her.

 

REFERATER FRA ARRANGEMENTER I 2020:

 

 

Referat fra L'Ordre Mondial med akevitt fra Det Norske Brenneri

Bailliage de Trøndelag fikk på kort varsel gleden av å invitere til et L'Ordre Mondial arrangement på Radisson Blu Royal Garden Hotel. Det var ingen ringere enn superduoen fra Det Norske Brenneri, Jon Bertelsen og Odd Nelvik som skulle geleide oss gjennom kvelden med både julemat og akevitt.

Se referat fra arrangementet her

 

Referat fra Grand Dîner på Scandic Nidelven Hotell 6. november 2020

Etter litt usikkerhet omkring smittevern ble det endelig klart at Grand Dîner på Scandic Nidelven kunne gjennomføres som planlagt og trygt innenfor gjeldende smittevernsregler.
Maître Hôtelier Kjetil Vassdal, Professionnel de la table / F&B Manager Espen Teigseth, Executive Head Chef Martin Trana Flak og Sommelier Petter Rusten med sitt team, hadde gledet seg til å gi oss en uforglemmelig aften. Dette skulle definitivt vise seg å bli innfridd!

Se referat fra arrangementet her

 

Referat fra Røroshelg 9-11 oktober 2020

Røros Hotel har vært medlemsbedrift helt siden Chaîne des Rôtisseurs Trøndelag ble stiftet i 1983 og familien Strøm var en av initiativtakerne til å stifte vår avdeling.
Det har vært lange tradisjoner for en høsttur til Røros i regi av Chaîne des Rôtisseurs. I noen år nå har vi forsøkt med en påskevariant, men i år ble det bestemt at vi skulle arranger en høsttur igjen. Det ble en umiddelbar suksess. Fullsolgt på veldig kort tid, men når dere ser hva de som tok turen fikk oppleve, skjønner vi at mange hadde lyst å delta.

Se referat med bilder her

 

Referat fra Dîner Amical på Radisson Blu Royal Garden Hotel 4. september 2020

Arrangementene i regi av Chaîne des Rôtisseurs Trøndelag kommer på løpende bånd denne høsten. Det er tydelig at den underlige tiden vi er midt inne i, gjør at savnet å få møte gode Chaîne-venner igjen er stort.
Det var helt fult med 74 gjester og venteliste for å delta på denne kvelden, da Maître Hótelier Tone Hansen sammen med sitt topplag, inviterte til Dîner Amical.

Se referat og bilder her

 

Referat fra Dîner Amical på Fagn 16. og 17. september

Det har vært høyt aktivitetsnivå og fulle hus på alle arrangementene i regi av Chaîne des Rôtisseurs Trøndelag denne høsten.
Det er tydelig at tiden vi er inne i, gjør at vi alle ønsker å møte likesinnede og oppleve noe sammen som fører til at hverdagens bekymringer får en pause.
Det var helt fullt begge dager, og siden Fagn ikke har plass for så mange gjester av gangen, var det kun 50 heldige gjester som fikk oppleve den magien som ble skapt på tallerkenen og i glasset de to kveldene. 

Se referat med bilder her

 

Referat fra Dîner Amical i Speilsalen, Britannia Hotel 18.august 2020

Da den første invitasjonen til Dîner Amical i Speilsalen ble sendt ut tidlig i vår, gikk det kun få minutter før alt var fullbooket. Deretter kom Coronanedstengningen, senere etterfulgt av ganske sterke begrensninger på deltakerantall. Mens noen fokuserer på begrensningene har Vice-Conseiller Culinaire og direktør Mikael Forselius og hans team på Britannia fokus på muligheter. Sammen med Vice-Chancelier Argentier, Hege Hildonen, ble det utarbeidet en løsning med gjennomføring av 3 like arrangementer på rad. Med 40 deltakere hver kveld fikk da hele 120 medlemmer mulighet til å delta på denne kulinariske reisen. 

Se referat og bilder her

 

Referat fra Dîner Amical på Røst Teaterbistro 22. januar 2020

Det ble som forventet raskt fullbooket da Maitre Rotisseur Mette Evensen, Kjøkkensjef Martin Hovdal, Restaurantsjef Ida Von Stoltz og Sommelier Martin Haraldsen ønsket velkommen til Dîner Amical på Røst Teaterbistro. Dette var årets første arrangement i Trøndelag og forventningene var selvsagt høye. 

Se referat og bilder her

 

REFERATER FRA ARRANGEMENTER I 2019:

 

Referat fra Grand Dîner på Britannia Hotel 1. november 2019

Fotventningene var skyhøye foran årets høydepunkt i Trøndelag, Grand Dîner på ærverdige og nyrestaurerte Britannia Hotel i Trondheim.
Hele 192 medlemmer og gjester var påmeldt og aldri har et arrangement i regi av Chaîne des Rotisseurs i Trøndelag hatt så mange deltakere. 

Se referat og bilder her

 

Referat fra L'Ordre Mondial på Havfruen 4.september 2019
Det var knyttet stor spenning til denne kveldens L'Ordre Mondial arrangement på Havfruen fiskerestaurant. Restauranten har gjennomgått en omfattende oppussing og framstår nå i ny prakt med rolige farger og et inventar som skaper en behagelig atmosfære. I tillegg har det vært en del utskiftinger på personellsiden. Kim Remi Moen går inn som daglig leder, Mathies Firing blir restauransjef og Simon Skjærvik kjøkkensjef.

Se referat her

Referat fra Dîner Amical på Radisson Blu Royal Garden Hotel 23. april 2019
Jeg vil på vegne av Chaîne des Rôtisseurs benytte anledningen til å takke for et strålende gjennomført arrangement.
 
Både kokkene og servitørene, under trygg ledelse av, Maître Hôtelier Tone Hansen, Vice Echanson Torfinn Lerstad og Maitre Rotisseur Girts Leijins, gjorde en utmerket jobb som er Royal Garden Hotell verdig.

Se referat og bilder her !

 

 

Referat fra «Påskespesial» på Oppdal 13.04.2019
Rammen omkring årets «påskespesial» kunne ikke bli bedre da World Chaine Day ble markert på toppen av Solheisen i Vangslia på Oppdal. Sol fra skyfri himmel, vindstille og flotte forhold i skibakken fikk alle til å hente fram sine bredeste smil.

Det ble etablert en egen stand, hvor interesserte fikk informasjon om Chaîne des Rôtisseurs. Rune Nilsen, som til daglig har ansvaret for matserveringen i skianlegget, hadde rigget opp en stor grill, hvor det ble grillet og servert oppdalslam.

Han ble også godt Støttet av Hans Bøe, som driver Oppdalslam.

Se referat og bilder her !

 

 

Referat fra Dîner Amical på Røst Teaterbistro
Røst Teaterbistro er siste tilskudd til rekken av medlemsrestauranter i Trøndelag. Restauranten er lokalisert i den gamle delen av Trøndelag Teater og har allerede utmerket seg med strålende omtaler. Onsdag 20. mars kunne Maitre Rôtisseur Mette Beate Evensen, kjøkkensjef Martin Hovdal og restaurantsjef Ida Von Stoltz ønske medlemmer velkommen til sitt første arrangement som medlem av Chaîne des Rôtisseurs.

Se referat og bilder her !

 

Referat fra L’Ordre Mondial på Scandic Nidelven 27. februar 2019
Omkring 50 medlemmer og gjester var påmeldt da Maitre Hotelier Kjetil Vassdal, sammen med Food & Beverage manager Espen Teigseth, Kjøkkensjef Martin Flak Trana, Sommelier Petter Rusten og ikke minst vår svært dedikerte vinvenn, Henning Dolve, inviterte til årets første arrangement i L’Ordre Mondial.

Se referat og bilder her !

 

 

Årets første arrangement i Trøndelag ble avholdt hos NordØst Food & Cocktails, som er lokalisert på Solsiden i Trondheim.

estaurantsjef Lars Henrik Ringen, Maitre Restaurateur Emil Kringhaug og Chef Rotisseur Håkon Solbakk hadde allerede i invitasjonen lovet en fantastisk start på det nye året.

Se referat og bilder her !

 

 

 

REFERATER FRA ARRANGEMENTER I 2018:

Referat fra Dîner Amical i Huitfeldt Stuer 14. november

 

Referat fra Grand Dîner på Royal Garden Hotel 19. oktober 2018

 

Referat fra Grillaften på Scandic Hell 1. juni 2018

Referat fra Dîner Amical på Scandic Nidelven Hotel 25. april

 

 

Referat fra Dîner Amical på Quality Hotel Skifer, Oppdal 24. mars

 

Referat fra Champagnekveld i regi av L'Ordre Mondial på Oppdal 23. mars

 

Referat fra Dîner Amical på Havfruen Sjømatrestaurant 28. februar

 

Referat fra L'Ordre Mondial arrangement på To Rom og Kjøkken 24. januar 2018

 

REFERATER FRA ARRANGEMENTER I 2017:


Referat fra Grand Dîner på Scandic Nidelsen Hotel 3. november

 

 

Referat fra L'Ordre Mondial arrangement i Sherryens tegn
å Radisson Blu Royal Garden hotel og Restaurant 73

 

Referat fra Grillaften på Scandic Hell Hotell fredag 09. juni

Referat fra Dîner Amical på Havfruen onsdag 26. april

 

Referat fra Diîner Amical på NordØst Food & Coctail onsdag 8. mars

 

Referat fra L’Ordre Mondial på To Rom og Kjøkken 8. februar 2017

 

 

REFERATER FRA ARRANGEMENTER I 2016:

Referat fra Grillaften på Scandic Hell Hotel 10. juni

Referat fra Dîner Amical på Scandic Nidelsen 20.04.2016

 

Referat fra Dîner Amical  på NordØst Fodd & Coctails 17.02.2016

 

Referat fra L'Ordre Mondial arrangementet på Britannia Hotel i Trondheim 20.01.2016

 

 

REFERATER FRA ARRANGEMENTER I 2015:

Referat fra Dîner Amical på Restaurant Havfruen i Trondheim 11.11.2015

 

Referat fra Grand Diner på Britannia Hotel 02.10.2015

Referat fra L'Ordre Mondial på Scandic Nidelven Hotel 01.09.2015

Referat fra Grillaften på Scandic Hell 11.06.2015

Referat fra Diner Amical på Radisson Blu Royal Garden Hotel 22.04.2015

Referat fra L'Ordre Mondial på Havfruen 28.01.2015