BAILLIAGE D'OSLO

 

Chaîne des Rôtisseurs Bailliage d’Oslo

Velkommen til Chaîne des Rôtisseurs Bailliage d’Oslo. 

Bailliage d’Oslo ble etablert i 1981 og er et av de eldste lokale bailliagene i Norge. Som hovedstad har Oslo alltid vært et naturlig møtested for profesjonelle og amatører innen hotell, restaurant og reiseliv. Fellesnevneren er nysgjerrighet på mat og drikke og ønsket om å dele gode opplevelser rundt bordet.

Tradisjonen for store selskaper på Grand Hotel, Oslo Militære Samfund, Gamle Logen og Gamle Raadhus er en viktig del av byens historie og en naturlig arena for Bailliage d’Oslo sine arrangementer.

Kombinasjonen av fjord, moderne arkitektur, kulturinstitusjoner og et sterkt restaurantmiljø gjør Oslo til et ideelt utstillingsvindu for norsk og nordisk gastronomi.

Oslo har en rekke restauranter i Michelin-guiden. Samtidig utvikles nye konsepter innen restaurant, bistro, vinbar, street food og nabolagsrestauranter. Våre medlemmer Nedre Foss Gård på Grünerløkka, Vaaghals Restaurant I Barcode, Code Restaurant I Barcode, Arts Restaurant på Tjuvholmen, Sjømagasinet på Tjuvholmen, Festningen Restaurant ved Akershus Festning og Lofoten Fiskerestaurant på Aker Brygge er gode eksempler på dette.

Bailliage d’Oslo har jevn aktivitet gjennom året med forskjellige typer arrangementer. Dette er Grand Dîner, Dîner Amical og l’Ordre Mondial-arrangementer med fokus på vin, brennevin og øl.

Som medlem i Chaîne des Rôtisseurs Bailliage d’Oslo får du:

  • tilgang til unike mat og vinopplevelser i Norges hovedstad
  • mulighet til å bygge nettverk med andre mat og vininteresserte, både profesjonelle og amatører
  • invitasjon til arrangementer i Oslo, andre norske bailliager og Chaîne-arrangementer verden over

 

 
 

Bailli Régional

Toril Flåskjer