Referater fra arrangementene
Bailliage de Vestfold
Jul
14
Sommerhilsen
Fra Baillage De Vestfold
Sommerhilsen og program for høsten 2024
Nå er sommeren kanskje på sitt flotteste, med lange og solfylte dager, mens nettene er florlette, lyse og korte. Brøytekanter og sprengfyring er en saga blott, likeså ullundertøy og piggsko. La oss nyte disse dagene og lade batteriene, så er vi atter en gang på topp før vi møtes til sensommerens og høstens arrangementer.
Vinteren og våren har vært aktiv og preget av varierte arrangementer. Allerede 26. januar møttes vi i L`Ordre Mondial-regi til «En vinreise i Burgund» med Richard Svensen.…
Fra Baillage De Vestfold
Sommerhilsen og program for høsten 2024
Nå er sommeren kanskje på sitt flotteste, med lange og solfylte dager, mens nettene er florlette, lyse og korte. Brøytekanter og sprengfyring er en saga blott, likeså ullundertøy og piggsko. La oss nyte disse dagene og lade batteriene, så er vi atter en gang på topp før vi møtes til sensommerens og høstens arrangementer.
Vinteren og våren har vært aktiv og preget av varierte arrangementer. Allerede 26. januar møttes vi i L`Ordre Mondial-regi til «En vinreise i Burgund» med Richard Svensen.…
Apr
19
Referat Dîner Amical på restaurant Attrå fredag 19. april 2024
Kvelden bar bud om vår i byen under Bøkeskogen, og vi var 25 spente medlemmer og gjester som inntok Larviks nye restauranthus i Grand-kvartalet. I første etasje er det en form for pizzarestaurant, over ligger à la carte restauranten Attrå, og på toppen ligger fine-dining avdelingen med plass til fem bord, hvor vi oppholdt oss. I lokalet er det også et svært velfylt vinrom, hvor noen av oss rakk å ta turen innom. Bak det hele står det to svært entusiastiske kokker med bred erfaring.…
Kvelden bar bud om vår i byen under Bøkeskogen, og vi var 25 spente medlemmer og gjester som inntok Larviks nye restauranthus i Grand-kvartalet. I første etasje er det en form for pizzarestaurant, over ligger à la carte restauranten Attrå, og på toppen ligger fine-dining avdelingen med plass til fem bord, hvor vi oppholdt oss. I lokalet er det også et svært velfylt vinrom, hvor noen av oss rakk å ta turen innom. Bak det hele står det to svært entusiastiske kokker med bred erfaring.…
Mar
07
«Lærlingenes aften» i restaurant Barden
torsdag 7. mars 2024
Denne nesten-vårlige torsdagskvelden fikk nærmere 30 utvalgte oppleve «Lærlingenes aften» på SVGS/Sandefjord videregående skole. Arrangementet fant sted i Barden, deres nye restaurant. SVGS er Norges største videregående skole, og linjen for restaurant- og matfag er Norges eldste, med røtter tilbake til den gamle kokk- og stuertskolen.…
torsdag 7. mars 2024
Denne nesten-vårlige torsdagskvelden fikk nærmere 30 utvalgte oppleve «Lærlingenes aften» på SVGS/Sandefjord videregående skole. Arrangementet fant sted i Barden, deres nye restaurant. SVGS er Norges største videregående skole, og linjen for restaurant- og matfag er Norges eldste, med røtter tilbake til den gamle kokk- og stuertskolen.…
Jan
26
Referat L`Ordre Mondial arrangement fredag 26. januar 2024,
vinvandring i Burgund
Årets første L`Ordre Mondial arrangement ble grunnet en vinterlig vannlekkasje avviklet i uhøytidelige omgivelser i show-rommet hos Bailli Régional Paal Bye Johansens interiørbedrift. Det har neppe blitt servert så eksklusiv drikke i disse lokalene tidligere, hvis da ikke Jotun og Fagflis er rausere med vinen enn kundene kjenner til.…
vinvandring i Burgund
Årets første L`Ordre Mondial arrangement ble grunnet en vinterlig vannlekkasje avviklet i uhøytidelige omgivelser i show-rommet hos Bailli Régional Paal Bye Johansens interiørbedrift. Det har neppe blitt servert så eksklusiv drikke i disse lokalene tidligere, hvis da ikke Jotun og Fagflis er rausere med vinen enn kundene kjenner til.…
Dec
09
Etter et svært begivenhetsrikt år for Bailliage de Vestfold, kunne vi runde av med nok et høydepunkt; den tradisjonelle lutefiskaftenen på Park hotell i Sandefjord.
Maître Hôtelier Thomas Ødegård hadde lagt alt til rette for oss da vi entret salong Løvåsen denne ruskete desemberkvelden.
Se referat med bilder fra arrangementet her.…
Maître Hôtelier Thomas Ødegård hadde lagt alt til rette for oss da vi entret salong Løvåsen denne ruskete desemberkvelden.
Se referat med bilder fra arrangementet her.…
Apr
27
Bailliage Règional de Vestfold kunne denne solfylte vårkvelden sammen med Baillage Règional d`Oslo ønske velkommen til vårens vakreste eventyr; Grand Dîner på idylliske Engø gård. Engø gård ligger som en beskyttet oase i et landskap preget av eiketrær, bølgende marker, strender og svaberg.
Se referat med bilder fra arrangementet her.…
Se referat med bilder fra arrangementet her.…
Nov
11
Bailliage Règional de Vestfold hadde i Samarbeid med Maître Hôtelier Morten Christensen gleden av å invitere til Grand Dîner på staselige Hotel Wassilioff i Stavern.
Se referat med bilder fra arrangementet her.…
Se referat med bilder fra arrangementet her.…
Oct
25
Det var en mørk og stormfull aften, men for de 17 heldige som hadde klart å finne veien til Bailli Regional de Vestfold Paal Bye Johansens vakre økogård helt i Sandefjords yttergrense, ventet en spennende reise til Englands vinmarker i regi av Professionnel de Vin Richard Svendsen.
Se referat med bilder fra arrangementet her.…
Se referat med bilder fra arrangementet her.…
Sep
19
Etter et lengre avbrekk, blant annet på grunn av et ufyselig virus med påfølgende nedstenging av samfunnet, koronameteren og inndeling i kohorter, kunne endelig Bailliage de Vestfold atter en gang invitere til Kielcruise sammen med Bailliage d`Oslo.
Se referat med bilder fra turen her.
Flere bilder finnes under Billedgallerier i hovedmenyen på www.chain.no.…
Se referat med bilder fra turen her.
Flere bilder finnes under Billedgallerier i hovedmenyen på www.chain.no.…
Sep
17
Etter 524 dager med pandemi og strenge restriksjoner, kunne vi endelig møtes til det Bailli Regional de Vestfold i invitasjonen hadde beskrevet som et tilnærmet normalt arrangement i regi av Chaîne des Rôtisseurs.
Og for et arrangement det ble; det var på alle vis verdt ventetiden!
Se referat fra arrangementet her.…
Og for et arrangement det ble; det var på alle vis verdt ventetiden!
Se referat fra arrangementet her.…