Referater fra arrangementene

Bailliage de Vestfold

               «Lærlingenes aften» i restaurant Barden                                   torsdag 7. mars 2024   Denne nesten-vårlige torsdagskvelden fikk nærmere 30 utvalgte oppleve «Lærlingenes aften» på SVGS/Sandefjord videregående skole. Arrangementet fant sted i Barden, deres nye restaurant. SVGS er Norges største videregående skole, og linjen for restaurant- og matfag er Norges eldste, med røtter tilbake til den gamle kokk- og stuertskolen.
Referat L`Ordre Mondial arrangement fredag 26. januar 2024,                                    vinvandring i Burgund    Årets første L`Ordre Mondial arrangement ble grunnet en vinterlig vannlekkasje avviklet i uhøytidelige omgivelser i show-rommet hos Bailli Régional Paal Bye Johansens interiørbedrift. Det har neppe blitt servert så eksklusiv drikke i disse lokalene tidligere, hvis da ikke Jotun og Fagflis er rausere med vinen enn kundene kjenner til.
Etter et svært begivenhetsrikt år for Bailliage de Vestfold, kunne vi runde av med nok et høydepunkt; den tradisjonelle lutefiskaftenen på Park hotell i Sandefjord. Maître Hôtelier Thomas Ødegård hadde lagt alt til rette for oss da vi entret salong Løvåsen denne ruskete desemberkvelden.  Se referat med bilder fra arrangementet her.
Bailliage Règional de Vestfold kunne denne solfylte vårkvelden sammen med Baillage Règional d`Oslo ønske velkommen til vårens vakreste eventyr; Grand Dîner på idylliske Engø gård. Engø gård ligger som en beskyttet oase i et landskap preget av eiketrær, bølgende marker, strender og svaberg. Se referat med bilder fra arrangementet her.
Bailliage Règional de Vestfold hadde i Samarbeid med Maître Hôtelier Morten Christensen gleden av å invitere til Grand Dîner på staselige Hotel Wassilioff i Stavern. Se referat med bilder fra arrangementet her.
Det var en mørk og stormfull aften, men for de 17 heldige som hadde klart å finne veien til Bailli Regional de Vestfold Paal Bye Johansens vakre økogård helt i Sandefjords yttergrense, ventet en spennende reise til Englands vinmarker i regi av Professionnel de Vin Richard Svendsen.  Se referat med bilder fra arrangementet her.
Etter et lengre avbrekk, blant annet på grunn av et ufyselig virus med påfølgende nedstenging av samfunnet, koronameteren og inndeling i kohorter, kunne endelig Bailliage de Vestfold atter en gang invitere til Kielcruise sammen med Bailliage d`Oslo. Se referat med bilder fra turen her. Flere bilder finnes under Billedgallerier i hovedmenyen på www.chain.no.
Etter 524 dager med pandemi og strenge restriksjoner, kunne vi endelig møtes til det Bailli Regional de Vestfold i invitasjonen hadde beskrevet som et tilnærmet normalt arrangement i regi av Chaîne des Rôtisseurs. Og for et arrangement det ble; det var på alle vis verdt ventetiden!  Se referat fra arrangementet her.
Fredag 28.08.20 kunne endelig årets første l`Ordre Mondial evenement arrangeres ute på Dame de la Chaîne Lotte Johansens og Bailli Honoraire Rolf Johansens franskinspirerte strandeiendom ved Tønsbergfjorden.   Se referat med bilder her
Fredag 24. januar dro ti forventingsfulle medlemmer fra Baillage de Vestfold med Widerøe fra Torp til årets Chapitre i København.  Se hele det innholdsrike referatet med bilder her