Conseil Régional

Bailli Régional
Arne Marius Berg
Telefon +47 926 97 627

berg@olavthon.no

Arne Marius er opprinnelig fra Trøndelag, men startet i 1999 som servitørlærling på Brasserie Kastanjen i Bygdøy Allé.
Etter læretiden så gikk han videre til Staholdergaarden og Bent Stiansen, hvor han var frem til han gikk over til hotellbransjen i 2008.

I hotellbransjen har han de siste 14 årene arbeidet i forskjellige posisjonen i Thon Hotels, hvor han fortsatt arbeider.
Startet i 2008 som Restaurantsjef på Hotel Bristol, og har gjennom årene arbeidet som direktør på flere Thon-hoteller.
Han arbeider nå som F&B ansvarlig i Norge, samt som Regionsdirektør med ansvar for egen hotell-portefølje.

 

 

Vice-Argentier
Geir Tveit
Tlf.: +47 922 54 630
geir@loaders.no

Geir er siviløkonom fra NHH Bergen 1982. Han har jobbet som økonomisjef i Norsk Jernverk, vært økonomidirektør for svensk husfabrikant, vært skandinavisk leder av amerikansk konsulentfirma som jobber med organisasjonsutvikling.

Geir er i dag CFO i et Oslo-basert rederi med internasjonal virksomhet innenfor olje-service.  Geir er en lidenskapelig matelsker og hobby-kokk. Geir ble medlem av Chaine des Rotisseurs i 2004 og har siden 2009 vært Vice-Argentier i Oslo styret.

 

 

 

Vice-Chargé de Presse
Idunn Myklebust
Telefon +47 452 06 290 
Idunnmyklebust71@gmail.com

 

Idunn har Diploma i Hotel management fra Ecole Hotelière de Glion. Hun har også gjort et post-graduate fellowship ved The Culinary Institute of America.

Hun har flere års erfaring fra hotell- og servicebransjen, og har bl a jobbet på Hotel Bristol/Thon Hotels, på Holmenkollen Restaurant og på ulike hotell i London, Paris og Frankfurt. 

 

 

Vice-Echanson
Victoria Brandvold
Tlf. +47 915 87 490
vicbra@hotmail.no
Victoria har Diploma i Hotel Management fra Ecole Hoteliere de Glion, Sveits. Hun har jobbet innenfor hotell og restaurant i 10 år, både som hovmester i bankett-avdelingen på Grand Hotell i Oslo og som restaurantsjef på Værtshuset Bærums Verk, før hun gikk over til vinimportbransjen etter ferdig utdannet sommelier i 1996. Hun jobbet som produktsjef vin fra 1998 inntil 2008 og senere daglig leder for vin- og brennevinsfirma Podium Wines og Roxy Wines. I dag jobber hun som daglig leder for Spiseriet OGK på Oslo Golfklubb. Hun har 3 barn, elsker mat og vin, tennis, ski og gode stunder med familie og venner

Vice-Chargé de Mission
Kristian Thornblad-Engbakken
Tlf. +47 915 59 014
thornblad@logen.no

Kristian er faglært servitør, og har jobbet i hotell- og restaurantbransjen i 18 år. Han jobber i dag som restaurantsjef og faglig leder på Gamle Logen, som er en del av Furusetgruppen. I løpet av sin kariere har han jobbet på Pers Hotel, Lillehammer Hotel, Oslo Militære Samfund og Hotel Bristol. Han ble medlem av Chaine des Rotisseurs i 2015.