Conseil Régional Sørlandet
|
|
Bailli Régional Henry Hans Tranberg Mobil +47 911 94 000 hetr@trucknor.no |
Henry er en av amatørene i Chaine des Rotisseurs Sørlandet. En voksende interesse for mat, og ikke minst vin, er kommet med årene. Det var også en av årsakene til at han hadde lyst til å være med i Chaine des Rôtisseurs. Henry har med seg allsidig erfaring som leder etter 12 år som driftssjef i Securitas. Deretter 10 år som driftssjef og 14 år som daglig leder i Trucknor Kristiansand, Trucknor Setesdal og Mandal Last og Buss, som er Volvos Lastebil og Buss forhandler på Sørlandet. Fra 2017 har han innehatt stillingen som Kvalitetssjef i Trucknor A/S og overvåker nå firmaets 34 avdelinger i Norge. |
![]() |
Vice-Chancelier Jørgen Aall Flood Mobil +47 930 85 600 sorlandet@chaine.no |
Jørgen ble utdannet ved Norsk Hotellhøyskole, og han har hatt flere direktørstillinger ved kjente norske bedrifter på Øst- og Sørlandet. Han var regiondirektør for NHO Reiseliv i Agder og Telemark i hele 21 år. Han har også hatt respekterte tillitsverv, som styreleder i Norsk Hotell- og Restaurantforenings lokalavdeling, og styremedlem i samme organisasjons hovedstyre sentralt i 4 år. Han er æresmedlem i NHO Reiseliv Agder og Telemark. Før Jørgen ble leder for Bailliage de Sørlandet hadde han i 3 år hovedansvar for kommunikasjon som Vice Chargé de Presse Régional. De siste 8 årene, fra 2014 til 2022 har han vært Bailli Regional på Sørlandet. Nå er han Bailli Honoraire.
|
|
|
Vice-Argentier |
Janet representerer amatørene i Chaine des Rotisseurs Sørlandet. En viss ballast, og ikke minst interesse for mat og vin, har hun tilegnet seg i løpet av 40 år i hus med en profesjonell. Janet har lang og allsidig fartstid innen finansnæringen på Sørlandet. Hun har hatt stilling som soussjef for DNBs internasjonale avdeling, deretter som autorisert valutamegler, og de 17 siste årene som banksjef i DNB Markets. Hun har vært del av DNBs ledergruppe på Sørlandet i over 20 år. Sin utdannelse har hun fra BI. |
|
|
Vice-Chargé de Presse Torstein Hansen Mobil +47 913 08 970 torstein@hansen.as |
Torstein Hansen er utdannet metallurg, men har arbeidet som IT-konsulent i Bouvet siden 90-tallet, hovedsakelig med integrasjon dvs med å få ulike fagsystemer til å snakke sammen. Dette har ført til oppdrag både rundt i Norge, men også i Europa og Asia. Det førte også til en interesse for dykking og mange turer til Filippinene for å se verden under vann. |
|
|
Vice-Echanson |
Dagfinn er faglært kelner, med sin fartstid fra Ærverdige Gabels Hus Hotel under ledelse av Fru Agatha Riekeles, deretter Ernst Hotel. Dagfinn har arbeidet både på Norske og Internasjonale restauranter, inkludert Crystal Serenity, under Crystal Cruises i 2003 - Cruiseskip med 6*+. Fra Kragerø Resort som Hovmester og F&B manager fikk turen innom Strand Hotel Fevik. De siste 12 årene har han drevet Måltid og Boen Gård i Kristiansand. Boen Gård er den første i Kristiansand til å motta Anbefaling i Guide Michelin og den første i Agder til å motta 1 nøkkel i Key Michelin med Boen Gård Boutique Hotel. Dagfinn er utdannet ved Tangen Videregående skole som kelner, vinkelner ved Norsk Sommelier Utdannelse og har 1. grad innen Court of the Master Sommelier. Brenner for vinkelner og kelneryrket, ønsker mer fokus på kvalitet og dyktige mennesker som ser gleden i å skape entusiasme hos sine gjester. Økt fokus på high-end gjestetrafikk med sin ekspertise og kunnskap innen dette feltet gjør at Dagfinn er en ettertraktet foredragsholder og kursleder innen dette litt smale konseptet, sett med Norske øyne, men i det internasjonale markedet er dette mer og mer ettertraktet.
|
![]() |
Vice-Conseiller Culinare |
Lydia er i dag direktør ved Lillesand Hotel Norge, en rolle hun har oppnådd etter mange år med dedikasjon og hardt arbeid på samme sted Opprinnelig fra Tyskland, flyttet Lydia til Norge som 18-åring for å forfølge nye muligheter. Hun startet sin karriere på hotellet i 2008 som oppvaskhjelp og nattevakt. Gjennom årene har Lydia kontinuerlig utviklet sine faglige kvalifikasjoner, blant annet ved å ta fagbrev som servitør og resepsjonist, samt gjennom vinkurs ved Kulinarisk Akademi. Hennes interesse for vin, mat og vertskapsrollen har vært en drivkraft i karrieren, og hun har gradvis fått mer ansvar, noe som har ført henne til den lederrollen hun innehar i dag. Lydia brenner for hotell- og restaurantbransjen og trives med de hektiske og utfordrende hverdagen som følger med yrket. |




