Conseil Régional

 

Bailli Régional
Jørgen Aall Flood
Mobil +4793085600

sorlandet@chaine.no

Jørgen ble utdannet ved Norsk Hotellhøyskole, og han har hatt flere direktørstillinger ved kjente norske bedrifter på Øst- og Sørlandet. Han var regiondirektør for NHO Reiseliv i Agder og Telemark i hele 21 år. Han har også hatt respekterte tillitsverv, som styreleder i Norsk Hotell- og Restaurantforenings lokalavdeling, og styremedlem i samme organisasjons hovedstyre sentralt i 4 år. Han er æresmedlem i NHO Reiseliv Agder og Telemark. Før Jørgen ble leder for Bailliage de Sørlandet hadde han i 3 år hovedansvar for kommunikasjon som Vice Chargé de Presse Rérgional.

 

Vice-Chancelier
Henry Hans Tranberg
Mobil +47 911 94000
hetr@trucknor.no
Henry er en av amatørene i Chaine des Rotisseurs Sørlandet. En voksende interesse for mat, og ikke minst vin, er kommet med årene. Det var også en av årsakene til at han hadde lyst til å være med i Chaine des Rôtisseurs. Henry har med seg allsidig erfaring som leder etter 12 år som driftssjef i Securitas. Deretter 10 år som driftssjef og 14 år som daglig leder i Trucknor Kristiansand, Trucknor Setesdal og Mandal Last og Buss, som er Volvos Lastebil og Buss forhandler på Sørlandet.  Fra 2017 har han innehatt stillingen som Kvalitetssjef i Trucknor A/S og overvåker nå firmaets 34 avdelinger i Norge.

 

Vice-Conseiller Culinaire
Stian Tungland
Mobil +4791761019
stian@hosmoi.no
Stian arbeider som daglig leder på restaurant Bølgen & Moi Kristiansand. Han er utdannet kokk og har hatt lederansvar de siste 15 årene ved en av Sørlandets beste restauranter.
Læretiden ble gjennomført hos Nils Arne Taranger ved Lillesand Hotel Norge allerede i 1998, og i etterkant har Stian jobbet ved flere av de beste stedene i Kristiansand.
Stian sitter også i styret i Opplæringskontoret for resepsjon, restaurant- og matfag i Agder, og er opptatt av rekrutering og utvikling for bransjen.Hans hovedfokus i styret for Bailliage de Sørlandet vil være å komme med innspill for å utvikle/foreslå nye aktiviteter i vårt Bailliage.

 

Vice-Chargé de Missions
Roger Schanke Heimdal
Mobil +47 90133073
beddi@online.no

Roger er best kjent her på Sørlandet som eier og driver av Beddingen Restaurant i Lillesand. Roger har helt fra ungdomstiden vært interessert i mat. Han startet med å gå på Vidergående i almenfag i Lillesand, men brøt og fant fort ut at det ikke var noe for han. Det dukket opp et halvårig kurs på hursmorskolen som han hev seg på. Deretter var det gjort. Han tok sin skolegang på det som den gang het forskole for kokk og stuertskole i Kristiansand. Hans kokkelære ble gjennomført fra 1980- 1982 på Hotel Caledonien. Her fortsatte han som kokk frem til 1990. Så var han et år innom Ernst Hotel som sousjef på kjøkkenet.

I 1991 ble han tilbudt en kombinert kjøkkensjefstilling og daglig leder på Beddingen Restaurant i Lillesand. Ringen var sluttet og han kunne komme tilbake til Lillesand og jobbe der. I mai 1998 fikk han tilbud om å overta Beddingen Restaurant. Den har han drevet med stødig hånd frem til i dag.

Roger er også opptatt av det som rører seg i Lillesand forøvrig. Han har viet 20 år til «lillesandsdaene». Kanskje en av de få sommerfestivalene som har gått med overskudd. Han er også leder av Handelstandsforeningen i Lillesand. Roger blir en resurs innen det kulinariske i vårt Bailliage.

 

Vice-Argentier
Janet Brastad Vollset
Mobil +47 99151316
janet.vollset@getmail.no

Janet representerer amatørene i Chaine des Rotisseurs Sørlandet.  En viss ballast, og ikke minst interesse for mat og vin, har hun tilegnet seg i løpet av 40 år i hus med en profesjonell. Janet har lang og allsidig fartstid innen finansnæringen på Sørlandet. Hun har hatt stilling som soussjef for DNBs internasjonale avdeling, deretter som autorisert valutamegler, og de 17 siste årene som banksjef i DNB Markets. Hun har vært del av DNBs ledergruppe på Sørlandet  i over 20 år.  Sin utdannelse har hun fra BI.

 

     Vice-Conseiller Gastronomique
     Anlaug J. Thorsen 
     Mobil +47 91689272 
     anlaugthorsen2@gmail.com
Anlaug Jåtog Thorsen er utdannet sekretær, har fungert som lærer i språk i England og som lærer på Fjære Ungdomsskole. I 1984 tok hun eksamen ved Norges Eiendomsmeglerhøyskole og fungerte etter det som statsautorisert eiendomsmegler, først i Oslo og siden med egen forretning i Grimstad.   Hun ble medlem i Chaine des Rotisseurs Sørlandet  i 1996, og har sittet i styret i en årrekke, de siste 7 årene som Vice Argentier.

   Vice-Echanson
   Jan Einar Lødrup Stabell
   Mobil +4791518055
   stabell.jan@gmail.com

Jan Einar er oppvokst i hotellbransjen og tok Norsk Hotellfagskole i 1971-72. Han har innehatt direktørstilling ved flere hoteller. Sist Gaustablikk Høyfjellshotell. Han har vært mangeårig styremedlem i Sørlandet og Telemark Hotell-og Restaurantforening. Han var også styreleder i NHO Reiseliv Agder og Telemark 7 år. Han ble utnevnt til æresmedlem i NHO Reiseliv Agder og Telemark da han gikk ut av styret. For øyeblikket engasjerer han seg også sterkt i Rotary. Han er president i Kongsgaard Rotary i Kristiansand nå.

 

Vice-Chargé de Missions
Hege Julianne Nevestad
+47 41520448
hege.nevestad@radissonblu.com

Hege er absolutt av den yngre garde i vårt Bailiage. Det er veldig gledelig at Hege har tatt opp tråden på vegne av Radisson Blu Caledonien Hotel i Chaîne des Rôtisseurs. Som mange husker  var Alfred S. Hauge en av stifterne av vårt Bailliage. Denne bedriften har betydd mye mht. utdanning av nye kokker, servitører, og resepsjonspersonale. 

Hege har rukket å gjøre masse på tross av at hun bare er 32 år. Hun har en Bachelor i hotel, motel og Restaurant Management fra Universitetet i  Stavanger  Av yrkeserfaring har hun arbeidet som servitør, bartender, resepsjonsmedarbeider. I tillegg har hun vært F&B Manager på Rica Park Hotel Stavanger, trainee i Rica Hotels, og operation Manager på Scandic Hotels Rica i Honningsvåg. Hun har også rukket diverse utenlandsopphold. Det siste som Hotel Manager for Langley Hotels & Resort Almirrida Bay i Hellas. Nå er hun som sagt adm. dir. for Radisson Blu Caledonien Hotel. Her har hun vært i snart 2 år.

Hege vil i likhet med Kristofer Eastwood få et særskilt ansvar for videreutvikling av vårt Bailliage. Det handler om å se nye trender, og å engasjere yngre som er opptatt av mat og drikke.