Conseil Régional

 

 

Bailli Régional
 Kay Hustoft
 kayhus@online.no
  

 

 

 

Vice-Chancelier
Karin Våland Sandvold
karin.vs@lyse.net
+47 957 68 320

Etter å ha arbeidet innen HR og organisasjon i Norge og internasjonalt, bl.a som personaldirektør i Shell og Hydro Aluminium, og sist som direktør for lederutvikling i Equinor, er Karin nå pensjonist. Hun har alltid hatt stor interesse for mat, vin og hyggelige samvær rundt bordet. Gjennom sine utenlandsopphold har hun lært å sette stor pris på mangfoldet i ulike kulturer, ikke minst hva angår mat og vin. Etter årene på jobb i Malaysia er hun spesielt glad i asiatisk mat, med gode krydder og het chili!

 

         

           Vice-Argentier
           Solveig Åsland
           solv@equinor.com
           +47 916 47 179

Mat og vin har vært en kjær hobby for Solveig i mange år, ikke minst etter at hun begynte å reise regelmessig til Frankrike. Hun er utdannet statsautorisert revisor og arbeider som direktør for pensjon i Equinor. Hun er glad i å være ute – både på sykkeltur, på golfbanen og på ski, men bruker også mye tid på matlaging for familie og venner.

 

  Vice-Conseiller Culinaire
  Tom Helge Sørensen
   tom@ostehuset.no
  +47 918 30 892

Tom Helge er grunder og driver av Ostehuset i Stavanger sammen med sin kone Hanne. De driver 3 restauranter og åpnet i fjor Ostehuset Domkirkeplassen i det restaurerte Norges Bank-bygget. Tom Helge er utgiver av flere bøker om ost og er en aktiv pådriver i kokkelauget. Han har lang faglig erfaring, blant annet som tidligere F & B Manager på Radisson Atlantic i Stavanger. 

Vice-Chargé de Missions
Berit Hegreberg
berit.hegreberg@gmail.com
+47 975 85 998

Berit er utdannet økonom og jobber i ConocoPhillips, der hun har hatt forskjellige stillinger i kommersiell avdeling, nå som gruppeleder for råolje, NGL og gassforsyning. Interessen for mat har hun hatt så lenge hun kan huske. Hun har også stor interesse for snø og ski og er veldig glad i alpene. Frankrike har de siste årene vært hennes annet hjem der mat, vin og matkultur prioriteres høyt.

Vice-Chargé de Presse
Ann Britt Sandvold
ann.sandvold@cop.com
+47 934 22 179

Ann Britt arbeider hos ConocoPhillips. Hun har hatt flere stillinger innenfor firmaet, de siste årene som kommersiell koordinator. Hun har stor pasjon for mat, matkultur og matkunst. Ann er medlem grunnet en genuin interesse for mat og vin, stor interesse for kokkefaget, og dedikasjonen og servicenivået til kokkene og servitørene som lager måltider til opplevelser. Hun har vært et aktivt medlem av Chaîne des Rôtisseurs i mange år.