Conseil Régional

 

 

Bailli Régional

Erling Faksvåg
Mobil: 92497996
CdR.Nordvestlandet@gmail.com

 

 

Erling har siden 2013 vært ansatt ved Quality Hotel Grand i Kristiansund. Han har lang erfaring fra hotellbransjen med blant annet 19 år ved Hotel Ullensvang i Hardanger. Han ble medlem i Chaîne des Rôtisseurs i 1999 og har i en årrekke sittet i styre i Baillage de Bergen. Erling har vært en ivrig pådriver for å arrangere mat- og vinturer i regi av Baillage de Bergen, og i å inspirere til deltakelse på Chaîne des Rôtisseurs arrangement i utlandet. 

 

 

Vice-Chancelier Argentier

Åse Britt Storhaug von Rappe
Mobil: 90 77 11 57
ase.britt@lbl.as

Åse er utdannet innen økonomi, administrasjon og it. Hun startet kafeen Fem Fruer på Lesja og Bjorli. Har drevet butikk, og jobbet både innen det offentlige og private. Jobber nå som regnskapsfører. Er opptatt av å lage og smake god mat og drikke, gjerne kortreist norsk mat. Og å ta vare på våre mattradisjoner. Åse har vært medlem i Chaine siden 2013

 

 

Vice-Conseiller Gastronomique

Anne Beate Giske
Tlf. privat: 70 12 02 30
Mobil: 917 56 820
E-post: anne-beate@giske.com

 

 

Anne Beate er utdannet sykepleier og jordmor. Hun har jobbet på sykehuset i Ålesund, samt som kommunejordmor i Giske kommune. For tiden har hun stilling som kommunejordmor, i Ålesund kommune. Hun har hatt interesse for mat så lenge hun kan minnes, og er en ivrig bærplukker og soppsanker. Forvaltning av det naturen gir, samt kortreis og norskt, står høyt i kurs. Hun er spesielt glad i Frankrike, og på turene dit er det mat og matkultur som utforskes nøye. Anne-Beate har vært medlem i Chaine, siden 1997, hun har sittet i conseil regional i en årrekke.

 

Vice-Conseiller Culinaire

Nils Henning Nesje
Mobil: 932 67 090
E-post: nesje@matmedhjerte.com

Nils Henning er daglig leder, kokk og kreativ mester i Matmedhjerte AS. Nils Henning er matentusiast og har jobbet for å fremme nær og lokal mat lenge før det ble et begrep. Han er også ivrig engasjert i å bidra med sine kunnskaper i Zanzibar.

Nils Henning har vært medlem i Chaîne des Rôtisseurs siden 2020.