Conseil Régional

Bailli Régional
Roar Hildonen
Telefon +47 913 10 000
roar@2rok.no

Roar er utdannet servitør og bartender med 35 års erfaring fra restaurantbransjen. Han har eid og drevet flere av Trondheims mest kjente restauranter siden 1993. Har siden 2005 vært medeier og drevet To Rom og Kjøkken og E.C. Dahls Pub og Kjøkken fra 2016. Roar er verdensmester i Cocktail i 1993, samt er Norges eneste innehaver av John Whyte Memorial Trophée (1998), barfagets høyeste internasjonale utmerkelse. Som restauratør er Roar lidenskapelig opptatt av de mange fantastiske  råvarene fra Trøndelag. Roar ble kåret til Årets restauratør i Norge 2015. Roar har vært Bailli Regional for Chaine des Rotisseurs Trøndelag siden 2010.

Vice-Chancelier Argentier
Hege Jullumstrø Hildonen
Telefon +47 926 68 407
hege@chaine.no

 

Hege startet i restaurantbransjen i 1986, og var noen år litt frem og tilbake mellom bransjen og andre jobber. Under et opphold med familien i Frankrike i 2004-2005 fikk Roar og Hege ideen om å starte To Rom og Kjøkken i Trondheim sammen. Fra da har de eiet og drevet restauranten med suksess, og høsten 2016 åpnet de i tillegg en ny restaurant på tradisjonsrike E.C.Dahls Bryggeri. Hege har ansvar for kontoret, bookinger, regnskap og annet administrativt i firmaet. I Chaine des Rotisseurs ble det derfor helt naturlig å ta rollen som Chancelier og Argentier da Roar tok over som Bailli i 2009.  Hege er i tillegg Formann i foreningen «Trondhjems Hotelleieres og Restauratørers Dameforening», en 85 år gammel forening som samler gamle og litt yngre damer fra bransjen til månedlige treff for hygge og erfaringsutveksling.

 

Vice-Conseiller Culinaire
Lars Mikael Forselius
Telefon: +47 93201004
mikael@britannia.no

 

 

Mikael Forselius, født 1974 i Sundsvall, Sverige. Bosatt i Norge siden 1995. Har arbeider siden 1. februar 2017 som Adm. direktør ved Britannia Hotel. I perioden 2008 – 2017 hadde Mikael stillingen som Adm. direktør for Røros Hotellgruppen.

Mikael har omfattende hotell- og restauranterfaring fra kjente steder både i Norge og Sverige, og har tilleggs utdannelse fra bland annet Cornell University. Bland utmerkelser kan nevnes Trøndersk matpris, Gla ègget, Årets unge hotelier i Norge, Årets bondelagskokk, Trøndersk matambassadør og Ingrid Espelid matkulturpris.

Mikael har vart tv kokk i flere Norske og internasjonale tv produksjoner og er forfatter til 4 kokebøker.

Vice-Chargé Gastronomique
Lars Vinje
Telefon: +47 930 83
lars.vinje@smn.no

 

Lars er økonom og startet sin yrkeskarriere i Müllerhotell-kjeden først på 80-tallet hvorav 5 år som økonomisjef. Han har vært direktør for Thon Hotel Prinsen i 11 år; og direktør for Scandic Solsiden og Scandic Residence i 2 år . Har hatt en rekke tillitsverv,  bl.a styremedlem i Visit Trondheim i 8 år, leder i 4 år av disse. I dag er han banksjef i SpareBank 1 SMN i Næringslivsavdelingen. Har vært medlem i CDR i en årrekke; og det skyldes interesse for god mat og drikke samt treffsted med mange hyggelige mennesker.

 

 

Vice-Chargé de Presse
Tom Rognes
Telefon: +47 990 96 401
tom.rognes@chaine.no

 

Tom er utdannet i Forsvaret og har totalt 37 års fartstid som yrkesoffiser. Tjeneste i både inn- og utland. Mesteparten av tiden innen Hærens samband, med ansvar for ulike kommunikasjons- og informasjonssystemer.

Nå pensjonert fra Forsvaret, men jobber deltid som bussjåfør i Trondheim

Styremedlem i NATO Joint Warfare Center sin vinklubb i Stavanger 2005-2010

Er medlem grunnet en genuin interesse for mat og vin og ikke minst beundringen av alle de flotte dedikerte menneskene som lager fantastiske opplevelser. Elsker å dele disse opplevelsene med andre rundt et bord. Er ivrig storviltjeger og har en stor forkjærlighet for kortreist og "ekte" mat. Her er Chaîne des Rôtisseurs en utmerket arena.

Vice-Echanson 
Torfinn Lerstad
Telefon:+47 971 25 401
torfinn.lerstad@radissonblu.com

 

Torfinn har mer enn 35 års erfaring fra bysse, restaurant og hotell. Først som elev ved Trondheim kokk- og stuertskolen både som kokk, stuert og servitør. Seilte som kokk på de syv hav og servitørerfaring fra rundt omkring i byen. Ble fast ansatt på Radisson Blu Royal Garden hotel  i 1987 som bankettservitør, senere som hovmester og drikkeansvarlig. Er den første i Norge med Sommeliereksamen, og som ble tatt ved Restaurantakademien i Stockholm i 1989. Underviste ved Trondheim kokk- og stuertskole i servitørklassene fra 1989-1996. Hadde tilretteleggingen av Signingsmiddagen 1991 og 60-årsdagene 1997 i Stiftsgården. Har jobbet med Chaine des Rotiseurs arrangement på Royal Garden hotel siden 1991. Torfinn har væt medlem i Chaine des Rotiseurs siden 2010 og sittet i styret til det lokale bailliet de siste årene.  

Vice-Chargé de Missions
Arve Tokle
Telefon: +47 97607674
arvet@viken.no

 

 

Arve har over 30 års erfaring fra hotell og restaurantbransjen, blant annet har han jobbet som kjøkkensjef på Radissonblu Royal Garden Hotel og ved Kongsvold Fjeldstue på Hjerkinn. Driftet cateringselskaper og kantiner. Direktør ved  Bårdshaug Herregård i 8 år og Direktør ved Quality Hotel Skifer i 3 år. Arbeider nå ved Norsk Reiselivfagskole og foreleser i flere fagområder innen reiselivsbransjen.

Har hatt en rekke tillitsverv, både i destinasjonsselskap, stiftelser og har bl.a styreleder i NHO Reiseliv MidtNorge  i 4 år og mangeårig styremedlem i Opplæringskontoret i Hotell og Restaurantfaget i Trøndelag.