Conseil Régional

 

Bailli Régional
Kay Hustoft
kayhus@online.no
+47 942 28 000

  

Da Kay begynte på gymnas i 1980, så ble det deltidsjobb på Sjøhuset Skagen i Stavanger, og det var i oppvasken der det hele startet, og interessen for hotell og restaurantnæringen ble vakt. Neste steg ble kokkelinjen på videregående, før forsvaret kallet til tjeneste som overkokk i Brigaden i Nord-Norge. Tilbake i Stavanger så ble det læretid i kokkefaget, før ferden gikk videre til Frankrike og jobb på flere 2 stjerners restauranter sydvest i Frankrike. Hjemme igjen i Stavanger ble det kjøkkensjefjobb på SAS Royal Hotel, og senere også Food & Beverage Manager på samme sted. Etter hotellhøgskolen så ble det hotelldirektør i Rica Hotels, før neste stopp ble Hurtigruten. I dag er Kay eier av reiselivsbedrifter i Røldal i Vestland.

 

 

 

Vice-Chancelier
 

 

 

         

           Vice-Argentier
           Solveig Åsland
           solv@equinor.com
           +47 916 47 179

Mat og vin har vært en kjær hobby for Solveig i mange år, ikke minst etter at hun begynte å reise regelmessig til Frankrike. Hun er utdannet statsautorisert revisor og arbeider som direktør for pensjon i Equinor. Hun er glad i å være ute – både på sykkeltur, på golfbanen og på ski, men bruker også mye tid på matlaging for familie og venner.

 

  Vice-Conseiller Culinaire
  Tom Helge Sørensen
   tom@ostehuset.no
  +47 918 30 892

Tom Helge er grunder og driver av Ostehuset i Stavanger sammen med sin kone Hanne. De driver 3 restauranter og åpnet i fjor Ostehuset Domkirkeplassen i det restaurerte Norges Bank-bygget. Tom Helge er utgiver av flere bøker om ost og er en aktiv pådriver i kokkelauget. Han har lang faglig erfaring, blant annet som tidligere F & B Manager på Radisson Atlantic i Stavanger. 

Vice-Chargé de Missions
Berit Hegreberg
berit.hegreberg@gmail.com
+47 975 85 998

Berit er utdannet økonom og jobber i ConocoPhillips, der hun har hatt forskjellige stillinger i kommersiell avdeling, nå som gruppeleder for råolje, NGL og gassforsyning. Interessen for mat har hun hatt så lenge hun kan huske. Hun har også stor interesse for snø og ski og er veldig glad i alpene. Frankrike har de siste årene vært hennes annet hjem der mat, vin og matkultur prioriteres høyt.

Vice-Chargé de Presse
Ann Britt Sandvold
ann.sandvold@gmail.com
+47 934 22 179

Ann Britt arbeider hos ConocoPhillips. Hun har hatt flere stillinger innenfor firmaet, de siste årene som kommersiell koordinator. Hun har stor pasjon for mat, matkultur og matkunst. Ann er medlem grunnet en genuin interesse for mat og vin, stor interesse for kokkefaget, og dedikasjonen og servicenivået til kokkene og servitørene som lager måltider til opplevelser. Hun har vært et aktivt medlem av Chaîne des Rôtisseurs i mange år.