Conseil Régional

Bailli Régional
Roar Hildonen
Telefon +47 913 10 000
roar@2rok.no

Roar er utdannet servitør og bartender med 35 års erfaring fra restaurantbransjen. Han har eid og drevet flere av Trondheims mest kjente restauranter siden 1993. Har siden 2005 vært medeier og drevet To Rom og Kjøkken og E.C. Dahls Pub og Kjøkken fra 2016. Roar er verdensmester i Cocktail i 1993, samt er Norges eneste innehaver av John Whyte Memorial Trophée (1998), barfagets høyeste internasjonale utmerkelse. Som restauratør er Roar lidenskapelig opptatt av de mange fantastiske  råvarene fra Trøndelag. Roar ble kåret til Årets restauratør i Norge 2015. Roar har vært Bailli Regional for Chaine des Rotisseurs Trøndelag siden 2010.

Vice-Chancelier Argentier
Hege Jullumstrø Hildonen
Telefon +47 926 68 407
hege@chaine.no

 

Hege startet i restaurantbransjen i 1986, og var noen år litt frem og tilbake mellom bransjen og andre jobber. Under et opphold med familien i Frankrike i 2004-2005 fikk Roar og Hege ideen om å starte To Rom og Kjøkken i Trondheim sammen. Fra da har de eiet og drevet restauranten med suksess, og høsten 2016 åpnet de i tillegg en ny restaurant på tradisjonsrike E.C.Dahls Bryggeri. Hege har ansvar for kontoret, bookinger, regnskap og annet administrativt i firmaet. I Chaine des Rotisseurs ble det derfor helt naturlig å ta rollen som Chancelier og Argentier da Roar tok over som Bailli i 2009.  Hege er i tillegg Formann i foreningen «Trondhjems Hotelleieres og Restauratørers Dameforening», en 85 år gammel forening som samler gamle og litt yngre damer fra bransjen til månedlige treff for hygge og erfaringsutveksling.

 

Vice-Conseiller Culinaire
Håkon Solbakk
Telefon: +47 994 63 497
hakon@britannia.no


 

Håkon er 31år og kommer fra Nærøysteine, en liten bygd i Nord-trønderlag på grensen til Norland.

Han har lang erfaring i bransjen og gikk inn i sin første stilling som kjøkkensjef da han var 23 år. Håkon og har også deltatt i flere kokkekonkurranser blandt annet gjennom sine 6 år på kokkelandslaget.
Han er også regjerende nordisk mester i kokkekunst.

Håkon jobber til daglig som Head executive Chef/daglig leder, for Speilsalen på Britannia Hotel
Han har jobbet på Speilsalen siden september 2019.

 

Vice-Conseiller Gastronomique
Lars Vinje
Telefon: +47 930 83
lars.vinje@smn.no

 

Lars er økonom og startet sin yrkeskarriere i Müllerhotell-kjeden først på 80-tallet hvorav 5 år som økonomisjef. Han har vært direktør for Thon Hotel Prinsen i 11 år; og direktør for Scandic Solsiden og Scandic Residence i 2 år . Har hatt en rekke tillitsverv,  bl.a styremedlem i Visit Trondheim i 8 år, leder i 4 år av disse. I dag er han banksjef i SpareBank 1 SMN i Næringslivsavdelingen. Har vært medlem i CDR i en årrekke; og det skyldes interesse for god mat og drikke samt treffsted med mange hyggelige mennesker.

 

 

Vice-Chargé de Presse
Beatrix Vereijken
Telefon: +47 984 25 974
beatrix.vereijken@ntnu.no

Beatrix ble utdannet i psykologi og bevegelsesvitenskap i Nederland. Etter to år i USA begynte hun ved NTNU i 1997, hvor hun ble professor i 2001. Siden 2014 har hun vært professor i medisin ved samme universitet. Hun har lang erfaring innen utdanning og forskning, samt i formidling av store europeiske forskningsprosjekter. Allerede som barn var hun over gjennomsnittet interessert i god mat, i voksen alder gjerne kombinert med passende vin og hyggelig selskap. Hun fant det perfekte ‘hjemmet’ for disse interessene i Chaine des Rotisseurs, som hun har vært medlem av siden 2014. Hun er en flittig gjest på mange restaurant og slutter aldri å være imponert over engasjementet og den høye faglige kompetansen til unge profesjonelle i bransjen. 

 

Vice-Echanson 
Torfinn Lerstad
Telefon:+47 971 25 401
torfinn.lerstad@radissonblu.com

 

Torfinn har mer enn 35 års erfaring fra bysse, restaurant og hotell. Først som elev ved Trondheim kokk- og stuertskolen både som kokk, stuert og servitør. Seilte som kokk på de syv hav og servitørerfaring fra rundt omkring i byen. Ble fast ansatt på Radisson Blu Royal Garden hotel  i 1987 som bankettservitør, senere som hovmester og drikkeansvarlig. Er den første i Norge med Sommeliereksamen, og som ble tatt ved Restaurantakademien i Stockholm i 1989. Underviste ved Trondheim kokk- og stuertskole i servitørklassene fra 1989-1996. Hadde tilretteleggingen av Signingsmiddagen 1991 og 60-årsdagene 1997 i Stiftsgården. Har jobbet med Chaine des Rotiseurs arrangement på Royal Garden hotel siden 1991. Torfinn har væt medlem i Chaine des Rotiseurs siden 2010 og sittet i styret til det lokale bailliet de siste årene.  

Vice-Chargé de Missions
Arve Tokle
Telefon: +47 97607674
arvet@viken.no

 

 

Arve har over 30 års erfaring fra hotell og restaurantbransjen, blant annet har han jobbet som kjøkkensjef på Radissonblu Royal Garden Hotel og ved Kongsvold Fjeldstue på Hjerkinn. Driftet cateringselskaper og kantiner. Direktør ved  Bårdshaug Herregård i 8 år og Direktør ved Quality Hotel Skifer i 3 år. Arbeider nå ved Norsk Reiselivfagskole og foreleser i flere fagområder innen reiselivsbransjen.

Har hatt en rekke tillitsverv, både i destinasjonsselskap, stiftelser og har bl.a styreleder i NHO Reiseliv MidtNorge  i 4 år og mangeårig styremedlem i Opplæringskontoret i Hotell og Restaurantfaget i Trøndelag.